Σελίδα 23 από 64 ΠρώτοΠρώτο ... 13181920212223242526272833 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 331 έως 345 από 957

Θέμα: Είτε ξεχρεώσαμε, είτε όχι, να!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AUFGEBRACHT Προβολή μηνύματος
    Δεν μπορώ να σου απαντήσω τί κάνουν ή δεν κάνουν στο εξωτερικό από τη στιγμή που δεν ξέρω το καθεστώς που ισχύει, πάντως πρόσφατα που μίλαγα με γιατρό ο οποίος έστειλε τα χρήματά του σε νορβηγική τράπεζα τον ξετίναξαν κανονικά μου είπε από όλα τα δικαιολογητικά που του ζήτησαν.
    Ο τυπάκος είχε επιταγή τραπεζική άλλης τράπεζας, την κατέθεσε στο λογαριασμό του με valeur 1 ημέρας όπως ισχύει για τις τραπεζικές επιταγές, ο προϊστάμενος δέχτηκε την κατάθεση με τη λογική ότι αφού έφερε τραπεζική επιταγή από άλλο τραπεζικό ίδρυμα είμαστε καλυμμένοι, εγώ υποστήριξα ότι το άλλο πιστωτικό ίδρυμα δεν έκανε τη δουλειά του σωστά και δεν δέχομαι να προχωρήσω τη συναλλαγή, υπερίσχυσε η γνώμη μου και ευγενικά τον κάλεσα να του εξηγήσω πως δυστυχώς δε μπορούμε να κάνουμε δεκτή την κατάθεσή του λόγω αναντιστοιχίας φορολογικής δήλωσης - ποσού κατάθεσης.
    δεκτον αυτο που μου λες...αλλα απο την στιγμη που το παραμυθακι με το εκκαθαριστικο ξεκινησε πριν κανα χρονο αντε 2 (διορθωσε με αν κανω λαθος) δεν μου κολλαει οτι εν ετη 2011 οι ελληνικες τραπεζες εμαθαν για το μαυρο χρημα...anyway τροπος να το ξεπλυνεις στην Ελλαδα ειναι πανευκολο...και τις σημερινες μερες θα προτιμουσα να ειχα τα λεφτα μου κατω απο το στρωμα παρα σε ελληνικη τραπεζα...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AUFGEBRACHT Προβολή μηνύματος
    Ρε μάατορα προσπάθησε να ξεχωρίσεις τις έννοιες, λέμε τί ισχύει κανονικά δε λέμε εάν γίνεται πλύσιμο και στέγνωμα!!! Σαφώς και γίνεται. Δηλαδή τί μου λες, ότι επειδή υπάρχουν οδηγοί που περνάνε με κόκκινο πρέπει να το κάνω και εγώ;
    Άρα το σύστημα είναι διάτρητο και αν δε μου τα πλήνεις εσύ θα πάω στο δίπλα μαγαζί.
    Σωστά?

Και ακόμα δεν είπαμε ότι εδώ υπάρχουν άνθρωποι που αγωράζουν τράπεζες χωρίς λεφτά !
    ανανήψαντας

Παιδιά και για να μην λέμε πολλά και το κουράζουμε και χαλάμε τις καρδιές μας
    -σόρι κι όλας ρε αχτενμπουχτεν-

Αν είχαμε κράτος
    θα χαμε και οικονομία και τράπεζες και απ όλα...

Απουσία κράτους όμως, όλοι κάνουν ότι γουστάρουν

υγ
    Είναι ακόμα τραγικό μετά από τόσα λ7 που πήραν οι τράπεζες να βγαίνει ο άλλος και να λέει
    τις σημερινες μερες θα προτιμουσα να ειχα τα λεφτα μου κατω απο το στρωμα παρα σε ελληνικη τραπεζα...
    Δεν λέω αν είναι σωστό ή λάθος απλά το υπογραμμίζω
    ανανήψαντας

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος

υγ
    Είναι ακόμα τραγικό μετά από τόσα λ7 που πήραν οι τράπεζες να βγαίνει ο άλλος και να λέει
    τις σημερινες μερες θα προτιμουσα να ειχα τα λεφτα μου κατω απο το στρωμα παρα σε ελληνικη τραπεζα...
    Δεν λέω αν είναι σωστό ή λάθος απλά το υπογραμμίζω
    ποιο ειναι το τραγικο δεν καταλαβα???

ότι τα λ7 δεν έπιασαν τόπο...
    ανανήψαντας

ότι τα λ7 δεν έπιασαν τόπο...
    και παλι δεν πιανω το σκεπτικο σου...και βεβαια εννοειτε οτι αν ειχα κανα 5κ αντε 10 μαξ θα τα ειχα στο στρωμα...για μεγαλα ποσα παει αλλου οι κουβεντα...τεσπα

κοίτα πως το βλέπω...
    Η Ελλάδα έδωσε το αίμα της για να σωθούν οι τράπεζες. (Σωστό λάθος δεν το εξετάζω)
    Μετά από τόσο χρήμα όμως η εμπιστοσύνη δεν αποκαταστάθηκε.
    Άρα δεν έπιασε τόπο το χρήμα.
    Δυστυχώς
    ανανήψαντας

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από blackbusa Προβολή μηνύματος
    και βεβαια καποιοι ξερουν τα στοιχεια της κ...δας σου γιατι ΕΣΥ αποφασησες να τα δωσεις για να παρεις ενα δανειο...
    http://www.youtube.com/watch?v=9GBEQ9Thm3Y

0... μια φορά μόνο πήρα ανοιχτό δάνειο και ακόμα μου το χρεώνω, όχι γιατί δεν εξοφλήθει, αλλά γιατί ήταν μαλακία μου. Να πάνε να γ@μηθούνε :a36:

κοίτα πως το βλέπω...
    Η Ελλάδα έδωσε το αίμα της για να σωθούν οι τράπεζες. (Σωστό λάθος δεν το εξετάζω)
    Μετά από τόσο χρήμα όμως η εμπιστοσύνη δεν αποκαταστάθηκε.
    Άρα δεν έπιασε τόπο το χρήμα.
    Δυστυχώς
    το θεμα ειναι πιο πολυπλοκο...και δεν ειναι μονο οι Ελληνικες τραπεζες που πηραν λεφτα αλλα ειναι κατι που γινετε και εγινε παγκοσμια...
    οι εποχες εχουν αλλαξει ωστε να εχεις κερδος εχοντας τα λεφτα σου σε τραπεζες...βεβαια εννοουμε για απλους και μικρους καταθετες...τα επιτοκια 10% και πανω εχουν περασει ανεπιστεπτη...
    εγω δεν εμπιστευομαι τις Ελληνικες τραπεζες λογο της Ελληνικης Κυβερνησης η μαλλον καλυτερα της καταστασεις που επικρατει στην Ελλαδα...αρα δεν ειναι θεμα τραπεζων...

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    δεκτον αυτο που μου λες...αλλα απο την στιγμη που το παραμυθακι με το εκκαθαριστικο ξεκινησε πριν κανα χρονο αντε 2 (διορθωσε με αν κανω λαθος) δεν μου κολλαει οτι εν ετη 2011 οι ελληνικες τραπεζες εμαθαν για το μαυρο χρημα...anyway τροπος να το ξεπλυνεις στην Ελλαδα ειναι πανευκολο...και τις σημερινες μερες θα προτιμουσα να ειχα τα λεφτα μου κατω απο το στρωμα παρα σε ελληνικη τραπεζα...
    @@ πανεύκολο είναι...
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από el_hymador Προβολή μηνύματος
    http://www.youtube.com/watch?v=9GBEQ9Thm3Y

0... μια φορά μόνο πήρα ανοιχτό δάνειο και ακόμα μου το χρεώνω, όχι γιατί δεν εξοφλήθει, αλλά γιατί ήταν μαλακία μου. Να πάνε να γ@μηθούνε :a36:
    ρε Κωστα με το ΕΣΥ δεν εννοουσα εσενα προσωπικα...ουτε για το συστημα (δηθεν) υγειας....ξερεις ποσοι πηραν εορτοδανεια???ημαρτον...και σιγουρα οι χαμενες δεν ηταν οι τραπεζες...αλλη μεγαλη κουβεντα...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    @@ πανεύκολο είναι...
    δεν αντιλεγω τα γραφομενα σου Βυρωνα μιας και εισαι σιγουρα πιο μεσα στα πραγματα...αλλα κατι ιστοριουλες για κερδισμενα λαχεια και κουπονια προπο και στοιχηματος δεν πιστευω να μην εχεις ακουσει...

δεν αντιλεγω τα γραφομενα σου Βυρωνα μιας και εισαι σιγουρα πιο μεσα στα πραγματα...αλλα κατι ιστοριουλες για κερδισμενα λαχεια και κουπονια προπο και στοιχηματος δεν πιστευω να μην εχεις ακουσει...
    To ξέπλυμα μέσω τράπεζας εννοούσα. Αν σκάσει ο Χ-Ψ με βεβαίωση οτι έχει κερδίσει λεφτά και έχει αποδώσει-φόρους κλπ δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Αυτή είναι όμως δουλειά της υπηρεσίας ξεπλύματος μαύρου χρήματος/οικονομικής αστυνομίας και όχι του τραπεζικού.

Και γενικά, αν δεν μπορείς να δικαιολογήσεις τα λεφτά με το εκκαθαριστικό σου, δεν μπορείς να τα στείλεις ούτε στο εσωτερικό ούτε στο εξωτερικό. Ευρωπαική οδηγία για Anti-Money Laundering αποτελεί, όχι δική μας επινόηση.

Κάτι τράπεζες στο UK και στην Ελβετία βέβαια εξαιρούνται.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    To ξέπλυμα μέσω τράπεζας εννοούσα. Αν σκάσει ο Χ-Ψ με βεβαίωση οτι έχει κερδίσει λεφτά και έχει αποδώσει-φόρους κλπ δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Αυτή είναι όμως δουλειά της υπηρεσίας ξεπλύματος μαύρου χρήματος/οικονομικής αστυνομίας και όχι του τραπεζικού.

Και γενικά, αν δεν μπορείς να δικαιολογήσεις τα λεφτά με το εκκαθαριστικό σου, δεν μπορείς να τα στείλεις ούτε στο εσωτερικό ούτε στο εξωτερικό. Ευρωπαική οδηγία για Anti-Money Laundering αποτελεί, όχι δική μας επινόηση.

Κάτι τράπεζες στο UK και στην Ελβετία βέβαια εξαιρούνται.
    μα και εγω δεν εγραψα οτι μεσω των τραπεζων κανεις το ξεπλυμα...αλλα μπορεις να μου πεις τον λογο που καποιος απλος πολιτης ,για να ανοιξει εναν απλο καταθετικο μισθου λογαριασμο χρειαζετε εκκαθαριστικο???

μα και εγω δεν εγραψα οτι μεσω των τραπεζων κανεις το ξεπλυμα...αλλα μπορεις να μου πεις τον λογο που καποιος απλος πολιτης ,για να ανοιξει εναν απλο καταθετικο μισθου λογαριασμο χρειαζετε εκκαθαριστικο???
    Γιατί ο απλός πολίτης μπορεί να γεμίσει αυτόν τον απλό καταθετικό λογαριασμό με εμβσματάκια, καταθεσούλες και ποσά που δεν χτυπάνε στην καθημερινή συναλλαγή. Όταν θα χτυπήσουν πρέπει να κάνεις μια αντιπαραβολή με ποσά που φαίνονται στην δήλωση και μπορούν να δικαιολογηθούν.

Εκτός αυτού είναι νόμος πλέον. Αν κάποιος διαφωνεί με τον συγκεκριμένο νόμο που απαιτεί εκκαθαριστικό για το άνοιγμα του λογαριασμού, μπορεί να παραπονεθεί στην Τράπεζα Ελλάδος.
    Κατά τη γνώμη μου σωστά ορίστηκε με νόμο και έπρεπε να έχει γίνει καιρό.
    Τώρα κάτι κλαψομαλάκες που επικαλλούνται προσωπικά δεδομένα για να μην φέρουν εκκαθαριστικό, κατα 99,99999% είναι φοροφυγάδες που δεν μπορούν να δικαιολογήσουν τα λεφτά τους.
    SRX6 & Tuono Rulezzz

Παρόμοια θέματα

1. Να τρελαθω ή οχι
    από rsp στο forum KTM
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 23/01/2007, 20:07
  2. Ε όχι ρε φούτη μου να πούμε....
    από vaskunito στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 16/08/2006, 17:05
  3. Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 07/08/2006, 20:03
  4. Να αγοράσω ή όχι