Όλα καλά!![]()
Όλα καλά!![]()
Sent from me using a computer.
συμβαινουν αυτα..
ολα καλα,και την επομενη φορα μια περιποιημενη πρασινη στην κυρια που θα αυθαδιασει...
περαστικά και αγύριστα, όσο για την κυρία με το σμαρτ, ένα θα σου πω, η δικιά μου κυρία σμαρτ οδηγεί και δεν μπαίνω με την καμία μέσα αν δεν κάτσω στο τιμόνι. Ο Θεός να σε φυλάει, είναι ελεύθεροι σκοπευτές με όλη τη σημασία της λέξης (καμιά φορά αστοχούν βέβαια, αλλά σχεδόν πάντα βρίσκουν στόχο).
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Σας ευχαριστώ πολύ όλους παιδιά.Πήρα μια παράταση για τη λυπητερή της ζημιάς ελέω απογραφής Kymco οποτε,ανταλλακτικά γιοκ.Για γάντια ψάχνω αλλά δε μπορω να αποφασίσω.Για ρίξτε καμια ιδέα αλλιως θα παω να πάρω τα ίδια που είχα.
Για πείτε γνώμες για αυτά
http://www.xmoto.gr/gr/ProductView.a...Id=1007&cat=27
Φέρτε μου χιλιόμετρα....
Τα σκούτερ και τα παπια δεν ειναι μηχανές και δεν είναι τρου αντβεντσουρ Taisteal™
Περαστικά και ποτέ ξανά!
I’ve got the bike every middle-aged dude dreams of!!
Περαστικά στην τσέπη σου φίλε...
Όσο για το smart...Μερικοί από τους ανθρώπους αυτής της σκ@τοπόλης είναι γτπκ...Το Σάββατο που μας πέρασε ''αγόρασα'' οικοπεδάκι Φθιώτιδος και Πανόρμου με το παπάκι (πρέπει να πάτησα νερά με λάδια/πετρέλαιο)...Οι τυπάδες που ήταν πίσω μου, μέσα στα αμάξια τους, ούτε που ενδιαφέρθηκαν απλά με απέφυγαν (πάλι καλά) και συνέχισαν το δρόμο τους...Μόνο δυο πεζοί πιτσιρικάδες σταμάτησαν, σήκωσαν το παπί και το έβαλαν στην άκρη. Έφυγαν μόνο όταν τους διαβεβαίωσα πως είμαι καλά στην υγεία μου και τους ευχαρίστησα...
υγ: όπως λένε Όξω...All The Gear All The Time (ATGATT)...![]()
''Well, the rain ain't fussy about where it lands,
It'll find you hiding no matter where you stand.
It's gonna rain brother, and it's gonna rain hard,
When the blues comes calling with it's calling card.''
R o r y G a l l a g h e r
http://www.motorparts.com.gr/eshop/e...no-detail.html
Γαντάρα σε καλή τιμή![]()
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
περαστικα στη τσεπη ρε θοδωρακο!!!
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...