λοιπον συνεβη πριν λιγα λεπτα κ πραγματικα δεν ξερω αν 8α πρεπει καλυτερα να μπει στα ανεκδοτα...
Γυρνωντας σπιτι λιγο πριν τη γεφυρα στην Κατεχακη ειμαι αριστερη λωριδα και πηγαινω νορμαλ..δεν εχει ιδιαιτερη κινηση και πισω μου ακουω σειρηνα ... γυρναω (δεν εχω καθρεφτες) βλεπω μπατσικο...σκεφτομαι ''ωχ ο χαρος βγηκε παγανια...ας φυγω απο μπροστα τους μην ενοχλω κιολας'' .... ανοιγω προσπερναω 3-4 αμαξια και βγαινω μπροστα και πιανω δεξια λωριδα...
Ξανα σειρηνα...κοιταω ερχονται διπλα μου και ο ενας ουρλιαζει ''ΚΑΝΕ ΔΕΞΙΑ''!!!! τους κανω νοημα οτι σταματω στη σταση που εχει με το που ανεβαινεις τη γεφυρα κοβωντας σταδιακα και πολυ ηρεμα ταχυτητα..Μου κανουν νοημα να σβησω...βγαινει ο ενας και τι μου λεει ρε παιδια?? '' Νομιζες οτι θα μας ξεφυγεις???'' Κοκαλο εγω...''οχι δεν καταλαβα οτι η σειρηνα ηταν για μενα, δεν μπορουσα εκεινη την ωρα να κανω δεξια αμεσως, και αρχικα δε μου κανατε κανενα νοημα να σταματησω...''
και αρχιζει ο θε'ι'κος έλεγχος ...
-Ανοιξε τσαντα
-...
-Αυτο τι ειναι?? ΜΑΧΑΙΡΙ????...α...ψαλιδακι (Το ψαλιδακι ΡΟΖ παιδικο...):rotflmao:
-ΕΔΩ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ????
-μικρα καμβαδακια
-ΤΙ???
-ΚαμβαΔΑΚΙΑ!
-(Κενο......)
-Τα χαρτια σου...και βγαλε κρανος...
Κοιταει το μηχανακι απο δω...κοιταει απο κει...βλεπει το σηματακι ΚΤΕΟ και αρχιζει να το ξυνει με το νυχι..:rotflmao:
-Μην το ξανακανεις αυτο...
-Μα σας ειπα δεν καταλαβα οτι θελατε να σταματησω δεν μου εχει ξανατυχει να με σταματησουν εν κινησει
-Ναι ε???? δεν σου εχει ξανατυχει...
Φευγει το @ και μου λεει -Να βαλεις την πινακιδα σου σε πιο εμφανες σημειο...
(η πινακιδα ειναι στην ουρα ...)
Τεσπα μαλακιες ...
Τουλαχιστο γελασα με το υφος 10 καρδηναλίων που ειχαν, με το μπατσο που ειχε ΑΦΡΙΣΕΙ οταν δεν σταματησα (κι ας μην το εκανα επιτηδες) και για την απογοητευση που δεν καταφεραν να βρουν κατι για να με γραψουν...