Στελω e-mail στο Χαμαματσου αυριο για το προβλημα σου και συμφωνα με τον ορκο πίστης στην ποιοτητα που διεπει τα στελεχη της εταιριας.........θα εχουμε μαλλον ομαδικα χαρακιρια.![]()
Στελω e-mail στο Χαμαματσου αυριο για το προβλημα σου και συμφωνα με τον ορκο πίστης στην ποιοτητα που διεπει τα στελεχη της εταιριας.........θα εχουμε μαλλον ομαδικα χαρακιρια.![]()
το κάστρο φίλε είναι τα glx![]()
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
που ειναι εκεινο το φρεντ που λεγαμε ποσο γαματα ειναι τα γιαπωνεζικα ρε γμτ?
Περαστικα αδερφε..... αλλο κακο να μη σε βρει....
Καλα, στα σοβαρα τωρα... δε με λες, δε μου το δινεις εμενα καλυτερα να το βαψω μπλε και να το πεταξω στη θαλασσα;;; γιατι δε λεει, δεν αξιζει καθολου λεμε, αληθεια σου λεω θα το πεταξω!
εγω κολησα με τον τιτλο του θρεντ...
κοιτα να δεις πως παει το τραγουδακι, πως παει, πως παει![]()
Ego eimai periergos na matho ti eixe sto telos, giati eilikrina den mporo na fantasto oti VFR espase xoris logo. Eipame, kaine anorthotes alla moter den spane. Tora an einai kadena-tentothras, logika tha to eixes akousei otan to agorazes kai to afhses na zestathei
Episis epeidh eixa Honda gia polla xronia (VFR, XX, Fireblades 900 + 1000) kai epeidh kapoios kati eipe gia Suzuko-poiotita kataskeuhs, as mhn balo ta gelia tora. Ntrepomai na koitao orismena kommatia tou Busa mou. (Sorry gia ta Greeklish, eimai eksoteriko kai to pc den exei fonts, alla den anteksa)