Το 'χα κανει ταμα να μην ξαναμπλεξω με τα σκατομπουρδελα αλλα ελα ντε που για τους φιλους γινομαι χαλι να με πατησουν.
Υπεκυψα λοιπον στο κουταβισιο βλεμα του Σουτηρακ' και ειπα να του καβαντζωσω το vfr που ειχε μπανισει στο car μεχρι να δωσει το δικο του cbf.
Διαμαντι λεει το μεκανακ, αστερι, μοναδικο, ευκαιρια...ε το πηρα για να μη το χασουμε, πηγαινοντας πισω την αγορα της δικιας μου επιλογης.
στα μουτρα μου!!!
Εχτες ωραιο καιρο ειχε, λεω να παω δικαβαλος μια απογευματινη σουνιαδα για καφεδακι.
Κι ενω ροβολαγα χαλαρος...8 χλμ πριν τη σαρωνιδα περιεργος ηχος ακουγεται απο το μοτερ. Ανοιγω ζελατινα, αφουγκραζομαι καλυτερα, ρωταω το εταιρον ημισι αν ακουει οτι κι εγω η αν κανουνε πουλακια τα αυτια μου, τρωω την επιβεβαιωση και κανω δεξια.
Ο ηχος ειχε γινει σαν να ακουει κανεις 1200gs. Πανικος!!!!!!!!!!
Σβηνω, ξαναναβω, τα ιδια. Λεω ''κοιτα να δεις γαμω τα φτερα της σκατοεταιριας που βαρεσε το μοτερ''!!!
Δοκιμασα να ξαναβαλω μπρος αλλα ενω γυρναγε η μιζα το μηχανακι δεν ξαναπηρε μπροστα. 65 ευρω η οδικη γιατι ο Σουτηρακ'ς δεν μπορουσε να φανταστει οτι το μπουρδελο μπορει να μεινει απο μηχανικη βλαβη και δεν ειχε βαλει οδικη.
Το μηχανακι ειναι στο γκαραζ και περιμενει το πληρωμα του χρονου να παρει την αγουσα (μη το βαλω φωτια και το καψω).
Συμπερασμα: ακριβος ο καφες με τα χοντα μουλε Σοιχιρο![]()