καλα τα λες αλλα δοκιμασε στο παιδι σου ένα μεσημερι να φαει από τα σκουπίδια....αν του αρεσει μην τον στελνεις για μπατσο!!!
από τη στιγμη που στην ελλαδα αν σπουδασεις πολύ δυσκολα θα απορροφηθεις σε αξιοπρεπή εργασια καλο είναι να αναθεωρήσεις καποιες αποψεις σου εκτος και αν εισαι ανετος οικονομικα και φιλοσοφεις στο νετ όπως πολλοι αλλοι....
περυσι ο αδερφος μου πετυχε στην ναυτικων δοκιμων,μεχρι να τα καταφερει είχαμε σπασει τα στομαχια μας από το αγχος γιατι με 700ε συνταξη χηρείας δεν σπουδαζεις παιδι,το στελνεις στρατο,του πληρωνεις μεταπτυχιακα και αλλα πολλα!!
αν δεν πετυχαινε μονο για σερβιτόρος στη γερμανια που χουμε συγγενείς θα πηγαινε...και μιλαμε για μαθητη του 18!!
από αυτά που εχει τραβηξει μεχρι τωρα ο αδερφος μου πραγματικα στεναχωριέμαι και ειμαι σιγουρος πως ηδη του εχουν μαμησει το μυαλο αλλα θα εχει ένα μισθο και δικαιωμα να ζησει αξιοπρεπεης με τα απαραίτητα και όχι με τις σπαταλες που καναμε τοσα χρονια.
εντελως φιλικα ελπιζω να μη με παρεξηγήσεις δεν εχω αυτή την προθεση
υγ.όλα εξαρτώνται από το χαρακτήρα του κάθε ατομου,αν εισαι αγενης και καβαλημενος οπου και να σε βαλουν να δουλεψεις μουτζες θα εισπραττεις οποτε μην βαζουμε ταμπελες σε επαγγελματα