Σελίδα 14 από 18 ΠρώτοΠρώτο ... 49101112131415161718 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 196 έως 210 από 256

Θέμα: γιορτινο μπλοκο...

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SHOOTER045 Προβολή μηνύματος
    στην black list φιλαρακι.....:a015::a015::a015::a015::a015::a015::a015::a015::a015::a015:
    :a12:

Κάποιοι το έχετε ψιλομπερδέψει με τις διαταγές κτλ. Και δεν έχετε άδικο! Κάπως έτσι σας τα έμαθαν στο στρατό έτσι απλά νομίζετε ότι είναι.
    Δεν έχεις καμιά υποχρέωση να υπακούσεις όλες ανεξαιρέτως τις διαταγές. Δεν γίνεται ότι κατέβει στο κεφάλι του καθενός να το βαφτίζει διαταγή και οι από κάτω να το εκτελούν.

Όταν ο Αμερικάνος δίνει την διαταγή, "κάνε εκκαθάριση οικίας" έχει δώσει από πίσω 12 σελίδες με κανόνες εμπλοκής. Δεν θα μπει μέσα στο κτήριο ο κάθε καυλωμένος και θα αρχίσει να ρίχνει όπου νομίζει αυτός.

Η διαταγή "κάνε χρήση χημικών" είναι μια και μεταβιβάζεται απο πάνω προς τα κάτω. Μαζί με αυτή έρχονται και ένα κάρο προϋποθέσεις ώστε να γίνει αυτό. Τις προϋποθέσεις αυτές πρέπει να τα γνωρίζει και ο άμεσα εμπλεκόμενος και όχι μόνο αυτός που έχει την αρμοδιότητα να μεταβιβάσει την διαταγή προς τα κάτω. Αν δεν τηρούνται οι προϋποθέσεις απλά δεν εκτελείς. Αν εκτελέσεις τότε δεν είσαι "καλός" μπάτσος αλλά "κακός". Αν τηρηθούν οι προϋποθέσεις τότε κανείς δεν θα κοπανήσει τα γεροντάκια γιατί κανένας δεν τον υποχρεώνει.
    Αν η γενική διαταγή που δόθηκε (και μεταβιβάζεται προς τα κάτω τμηματικά) έχει παραθυράκια ώστε να αφήσει το περιθώριο ευελιξίας, το ίδιο περιθώριο έχει και ο τελικός αποδέκτης της διαταγής να κρίνει αν θα εκτελέσει ή όχι. Ή πως θα την εκτελέσει! Γιατί έτσι όπως δόθηκε έτσι θα μεταβιβαστεί.

Η διαταγή "καταστολή της πτέρυγας με τους γέροντες" δεν υποχρεώνει κανέναν να πάρει το γκλοπο και να κοπανάει γέροντες. Η διαταγή για να κοπανήσεις είναι "κάνε χρήση γκλοπ στην πτέρυγα με τα γεροντάκια" και κανείς δεν θα την δώσει. Οι διαταγές είναι ένας τρόπος μετάθεσης ευθυνών. Σύνηθες φαινόμενο στους κύκλους των ένστολων. Κανείς δεν αφήνει τον κώλο του ακάλυπτο.

Αυτός λοιπόν που κοπανάει γεροντάκια δεν το κάνει επειδή κάποιος τον διέταξε, να είστε σίγουροι γι' αυτό.

Αν καταλήξει κάποιος να κοπανάει γέροντες η να ρίχνει χημικά σε ηλικιωμένους με βάση κάποια διαταγή τότε εχουμε χούντα και δεν το έχουμε καταλάβει.

Γιατί δεν πέφτουν κεφάλια απ' την στιγμή που ούκ ολίγα κεφάλια έχουν ανοίξει στο σύνταγμα? (Απαγορεύεται να χτυπάς στο κεφάλι). Γιατί αλληλοκαλύπτουν τις μαλακίες που κάνουν. Και απ' την στιγμή που μπορούν και το κάνουν, το ξανα κάνουν.

Αυτός που κοπανάει γέροντες είναι μπάσταρδος δεν το κάνει επειδή τον διέταξαν. Και είναι μπάσταρδος όχι επειδή είναι μπάτσος αλλά επειδή έτσι έμαθε (τον μάθαμε) να είναι.

Γι' αυτό έχω κόψει τις μαλακίες να βρίζω τον κόσμο αριστερά και δεξιά και κοιτάω να γίνω εγώ καλύτερος και να κάνω τα παιδιά μου καλύτερους πολίτες. Μόνο έτσι θα έχουμε καλύτερους αστυνομικούς που δεν κοπανάνε γέροντες.
    Sent from me using a computer.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nicksior Προβολή μηνύματος
    Η εκτελεστική εξουσία είναι ο ένας από τους τρις πυλώνες της δημοκρατίας , μαζί με τους άλλους δυο , νομοθετική και δικαστική, συνθέτουν το δημοκρατικό πολίτευμα.
    Δημοκρατίες υπάρχουν κακές , καλές , καλύτερες , μία καλή δημοκρατία έχει καλή αστυνομία , καλούς δικαστές και καλούς νομοθέτες , μία κακή χωλαίνει…
    Καλές δημοκρατίες είναι όσες αποτελούνται από κοινωνικά σύνολα συνειδητοποιημένα και πολιτικά ώριμα που αντιλαμβάνονται πως το ατομικό συμφέρον προκύπτει μέσα από το συλλογικό .
    Η δική μας δημοκρατία κατά γενική ομολογία δεν είναι από τις καλύτερες (ούτε όμως και από τις χειρότερες) μπορούμε να την σκοτώσουμε ή να την βελτιώσουμε , ελπίζω να συμφωνούμε στο δεύτερο , πως όμως θα γίνει αυτό όταν δάσκαλοι με 35χρονη διαδρομή διδάσκουν ότι τα «καλά» παιδιά δεν πρέπει να γίνουν αστυνομικοί ; Γίνεται καλή αστυνομία αποτελούμενη από «κακά» παιδιά ;
    Θεωρώ απόψεις σαν αυτή , αναχρονιστικές για να μην γράψω διχαστικές , βρισκόμαστε στον εικοστό πρώτο αιώνα και πρέπει να αντιμετωπίζουμε τον διαφορετικό σαν ισότιμο συνομιλητή και όχι σαν αντίπαλο ή ακόμη χειρότερα σαν προς εξόντωση εχθρό.
    Αυτά σαν βάση συζήτησης , γιατί με τα άπειρα παραδείγματα περί «καλών» και «κακών» μπάτσων μπαίνουμε σε ατέρμονη κουβέντα.
    Συμφωνώντας με τον Daz η δημοκρατία που έχουμε είναι δικό μας είδωλο στον καθρέφτη ..

ΕΥΤΥΧΩΣ...............ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΠΑΛΑΙΩΝ ΑΡΧΩΝ

Καί άπέφυγα νά δώ τόν γιό μου στήν Τ.V. νά ρίχνει χημικά στόν πατέρα σου......
    Έπειδή έγραψες γιά ΔΙΧΑΣΜΟ,θά σού πώ ότι προέρχομαι άπό μιά άριστερή οίκογένεια
    πού τράβηξε τά πάνδεινα..........κι έγώ άπλά δέν μίσησα κανέναν ,ούτε καί ψήφισα ποτέ
    Κ.Κ.Ε. άλλά είχα πάντα άριστερές θέσεις..!!
    Έβγαλες καί λάθος συμπεράσματα άπό τά γραφόμενα μου....δέν πειράζει,ή δέν μπορείς,
    ή δέν θέλεις..............έσύ ξέρεις.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από akistrevor Προβολή μηνύματος
    χαζ<ευα κατι ασχετα βιντεο με μοτοσυκλετα στο τουμπ και εβγαλε κατι περι διας κλπ διπλα.ενα ηταν και αυτο.
    http://www.youtube.com/watch?v=_Jk6pooNckI

Φίλε μου αυτό το βίντεο μπορεί να κρύβει δύο αλήθειες. Ο άνθρωπος που κάνει την περιγραφή λέει τη μία από τις δύο. Την άλλη την έχει ξεχάσει είτε εν αγνοία είτε θελλημένα...

εναλλακτικό μέλος Το avatar του/της akis_trevor
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από menelaos46 Προβολή μηνύματος
    Φίλε μου αυτό το βίντεο μπορεί να κρύβει δύο αλήθειες. Ο άνθρωπος που κάνει την περιγραφή λέει τη μία από τις δύο. Την άλλη την έχει ξεχάσει είτε εν αγνοία είτε θελλημένα...
    η οποια ειναι;
    ....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....

Ρε συ Τόλη αυτή η οξεία μπατσίτιδα που παθαίνει ένας άνθρωπος όταν βάλει πηλίκιο έχει γενετικό ή περιβαλλοντικό αίτιο;

Εγώ πάντως τα παιδιά μου δεν θα τα μάθω να είναι καλοί πολίτες που λες, αλλά ελεύθεροι άνθρωποι.

http://www.youtube.com/watch?v=fcAKxJjWrt8

Παλαιό μέλος Το avatar του/της jimmis5
    Οταν θα βρειτε χρονο δειτε αυτην την ταινια http://www.youtube.com/watch?v=crMTGCCui5c
    Δυσκολο πραγμα η διαχειριση τις εξουσιας....οποια και αν ειναι αυτη
    Οι μοτοσυκλέτες δεν εχουν πια ψυχή γιατί οι άνθρωποι δεν εχουν πια ψυχή
    Είτε έχεις είτε δεν έχεις αν δεν σε τρέχουνε μην τρέχεις...
    Αν δεν ξερεις που πας γυρνα πισω!!!

kawasaκικο μελος Το avatar του/της KAWAMANRIDER
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από akistrevor Προβολή μηνύματος
    η οποια ειναι;

...
    Τελευταία τροποποίηση από KAWAMANRIDER; 07/01/2014 στις 22:29.

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από KAWAMANRIDER Προβολή μηνύματος
    μα καλα ολοι οι υπολοιποι εχουμε καταλαβει , ποια ειναι προφανως η αλλη αληθινη εκδοχη μονο εσυ δεν καταλαβες

αντε να σου εξηγησω λοιπον ,

.... εχει παρει τηλεφωνο η μανα του , τον δελτα τον κιτσου κατα την διαρκεια των επεισοδιων &
    του λεει :

- αχ βρε να χαρεις τα ματιασ , αμε & φερε κανα τενεκε να βαλουμ λαδ που φερε η θειασ η μελπω απ'το χωριο δεν εχω βρε που να το βανω λιγο λαδακι να ' χουμ απ' το χωριο

.... ε που να βρει μεσα στον χαμο τενεκε για λαδι η κιτσους & αντε & βρηκε πως θα το κουβαλησει στο σπιτι με το υπηρεσιακο μηχανακι , τον ζογκλερ θα κανει , ετσι του ' ρθε η ιδεα , βρηκε τα μπουκαλια βρηκε & την τσαντα & φωναζει αγχωμενος στον αλλο που τριγυρναει σαν χαμενο με την σακουλα :

- αντε βρε ταγαρ βανε κανα χερακ να γεμισουμε την τσαντα με κανα μπουκαλ να το παω στην μανα μ , να βανει λαδ , αντε ρε κουνησ σε λεω θα φυγ η θεια μ η μελπω

αυτη ειναι προφανως η αλλη αληθινη εκδοχη που δεν καταλαβαινεις
    Αφου τετοια αποψη εχετε
    Τετοια ταγαρια σας αξιζουν

Μπορει οι διαταγες να λενε για καταστολη αλλα το μεσο-χημικα κλπ ειναι στην ευχερεια αν κριθει απαραιτητο
    Απο κει και περα αυτα τα μπατσογουρουνα που λετε καποιοι εδω περα να σας ειναι αχρειαστα
    Να σας δινουν μονο φυλαδια για καλο ταξιδι
    Νατους βλεπετε μονο να ρυθμιζουν την κυκλοφορια να γραφουν μονο τους κακους και αυτους να πιανουν αφου και λαθος να εχετε θα φταινε αυτοι
    Και μην κρινεται απο ενα μισο πλανο χωρις αρχη και τελος
    Συμφωνω οτι δεν ειμαστε τελειοι αλλα δεν εμαστε και οπως τα λετε

Μέλος Το avatar του/της andreas 400
    αριστεροι με δεξιες τσεπες ελεγε ο συγχωρεμένος ο πατερας μου...

kawasaκικο μελος Το avatar του/της KAWAMANRIDER
    Αφου τετοια αποψη εχετε
    Τετοια ταγαρια σας αξιζουν

Μπορει οι διαταγες να λενε για καταστολη αλλα το μεσο-χημικα κλπ ειναι στην ευχερεια αν κριθει απαραιτητο
    Απο κει και περα αυτα τα μπατσογουρουνα που λετε καποιοι εδω περα να σας ειναι αχρειαστα
    Να σας δινουν μονο φυλαδια για καλο ταξιδι
    Νατους βλεπετε μονο να ρυθμιζουν την κυκλοφορια να γραφουν μονο τους κακους και αυτους να πιανουν αφου και λαθος να εχετε θα φταινε αυτοι
    Και μην κρινεται απο ενα μισο πλανο χωρις αρχη και τελος

προσωπικα το ανεβασα ως ενα ακρως φανταστικο & σατυρικο σεναριο & χρησιμοποιησα παραλιρισμους τετοιους για χαβαλε & μονο , εχω σαρκασει πολλες φορες τον εαυτο μου πολυ χειροτερα & εκτος αυτου δεν χρειαζομαι κανενα για να με πεισει για την οποιαδηποτε αστυνομικη βια ή τακτικη , ποσταρα & πιο πριν οσο πιο διακριτικα μπορουσα μοναδικες "τρυφερες" στιγμες σε τμηματα δεν εχω ομως κανενα λογο να σε θιξω προσωπικα
    ουτε & το δικαιωμα , σε σεβομαι ως συμφορουμιτη μοτοσυκλετιστη & σε τιμα το γεγονος οτι εχεις δηλωσει την ιδιοτητα σου & δεν εχεις κρυφτει πισω απο την ανωνυμια ενος nickname , συν οτι εχεις προσφερει πληροφοριες για να βοηθηθουν μελη του φορουμ , γι ' αυτο αποσυρω το ποστ & συγνωμη αν σε εθιξα σε προσωπικο επιπεδο

Moderator
    Όλους τους ένστολους τους χαρακτηρίζει η στολή τους. Συνήθισε το και μην χαλιέσαι. Ο χαρακτήρας του χειρότερου είναι αυτός που αντιπροσωπεύει το σύνολο. Είναι το ίδιο με την αλυσίδα που έχει όση αντοχή έχει ο πιο αδύναμος κρίκος της. Και αυτό δεν αλλάζει.
    Να δίνεις βάση σε αυτούς που απευθύνονται σε σένα προσωπικά, χωρίς προκατάληψη και όχι στο σώμα στο οποίο εργάζεσαι.

Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Joyrider Προβολή μηνύματος
    Ρε συ Τόλη αυτή η οξεία μπατσίτιδα που παθαίνει ένας άνθρωπος όταν βάλει πηλίκιο έχει γενετικό ή περιβαλλοντικό αίτιο;

Εγώ πάντως τα παιδιά μου δεν θα τα μάθω να είναι καλοί πολίτες που λες, αλλά ελεύθεροι άνθρωποι.

http://www.youtube.com/watch?v=fcAKxJjWrt8
    Εγώ δεν καταλαβαίνω πως γίνεται με τον Α να είμαστε και να πίνουμε καφέ και να είναι γαμώ τα παιδιά και καλό παιδί και λογικό κτλ κτλ. αλλά να είναι αστυνομικός ή στρατιωτικός ή ταρίφας και απ' την άλλη να δηλώνουμε ότι όλοι ανεξαιρέτως οι αστυνομικοί είναι γουρούνια, οι στρατιωτικοί βλάκες κτλ.

Η αστυνομία ο στρατός και όλα τα σώματα ασφαλείας είναι μικρογραφία της κοινωνίας που ζούμε. Δεν γίνεται η αστυνομία να είναι καλή όταν η κοινωνία είναι σκάρτη. Μα ποιοι υπηρετούν εκεί πέρα δεν καταλαβαίνω. Με αλεξίπτωτο έπεσαν και φόρεσαν την στολή?
    Και όπως στην κοινωνία υπάρχουν αξιόλογοι άνθρωποι έτσι υπάρχου και ένστολοι.

Καθημερινά συναναστρέφομαι με τους αυριανούς πολίτες αυτής της χώρας, τους αυριανούς πολιτικούς, τους αυριανούς επιχειρηματίες, τους αυριανούς στρατιωτικούς, τους αυριανούς αστυνομικούς. Και σας λέω ότι το επίπεδο είναι πολύ χαμηλό. Τα ποσοστά των "απαίδευτων" υπερκαλύπτουν το σύνολο. Είναι αυτοί που αύριο χωρίς κριτική σκέψη θα τσουβαλιάσουν τα πάντα γιατί έτσι τα κατανοούν καλύτερα.

Μέλος Το avatar του/της andreas 400
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από daz Προβολή μηνύματος
    Εγώ δεν καταλαβαίνω πως γίνεται με τον Α να είμαστε και να πίνουμε καφέ και να είναι γαμώ τα παιδιά και καλό παιδί και λογικό κτλ κτλ. αλλά να είναι αστυνομικός ή στρατιωτικός ή ταρίφας και απ' την άλλη να δηλώνουμε ότι όλοι ανεξαιρέτως οι αστυνομικοί είναι γουρούνια, οι στρατιωτικοί βλάκες κτλ.

Η αστυνομία ο στρατός και όλα τα σώματα ασφαλείας είναι μικρογραφία της κοινωνίας που ζούμε. Δεν γίνεται η αστυνομία να είναι καλή όταν η κοινωνία είναι σκάρτη. Μα ποιοι υπηρετούν εκεί πέρα δεν καταλαβαίνω. Με αλεξίπτωτο έπεσαν και φόρεσαν την στολή?
    Και όπως στην κοινωνία υπάρχουν αξιόλογοι άνθρωποι έτσι υπάρχου και ένστολοι.

Καθημερινά συναναστρέφομαι με τους αυριανούς πολίτες αυτής της χώρας, τους αυριανούς πολιτικούς, τους αυριανούς επιχειρηματίες, τους αυριανούς στρατιωτικούς, τους αυριανούς αστυνομικούς. Και σας λέω ότι το επίπεδο είναι πολύ χαμηλό. Τα ποσοστά των "απαίδευτων" υπερκαλύπτουν το σύνολο. Είναι αυτοί που αύριο χωρίς κριτική σκέψη θα τσουβαλιάσουν τα πάντα γιατί έτσι τα κατανοούν καλύτερα.
    ΕΓΩ,ΕΓΩ,ΕΓΩ αυτό μας εχει φαει!αν κοιτάγαμε την καμπουρα μας η κοινωνια μας σε βαθος χρονου θα ειχε φτιαξει!ο δάσκαλος βαριεται και κανει ιδιαιτερα,ο πυροσβέστης παιζει ταβλι,ο εφοριακος τα περνει,ο μπατσος επισης μπλα μπλα μπλα .....οποτε να τα κανουμε ολα φουτανα να μην αλλαξει τπτ σε τουτη τη χωρα....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της virus
    παραξεχειλωθηκε το θεμα και μπορει να συζητιεται αιωνιως....

ομως, και ο καθε "shooter" και ο καθε "daz" εχουν δικιο ΚΑΙ οι δυο.

τι θελω να πω.

ερχομαι εδω μεσα και λεω το μακρυ μου το κοντο μου. και κρανος φοραω και χαρτια εχω και τον κοκ τηρω. και καλα νομοταγης πολιτης και συνεπης σε ολα μου.

κι ομως....

σημερα στην δουλεια μου εγινε το εξης.

μας χαλασε μια ειδικη μηχανη (δεν εχει δημσια τι μηχανη) και πηραμε τον τεχνικο τηλ να ερθει να την φτιαξει. σε αυτην την εταιρεια που απασχολει 10 τεχνικους ο ενας ειναι τεχνικος με @@. ολως τυχαιος σημερα περασε απο μας απο λαθος του στην διευθυνση(επρεπε να παει σε αλλο καταστημα). μολις τον ειδα τον παρακαλεσα να δει την μηχανη που ειχε προβλημα. ειναι πολυ καλο παιδι και την εφτιαξε μεσα σε 3 λεπτα. ετσι απλα και χωρις να περασει την εργασια στα χαρτια. φιλοτιμο δηλαδη. και του εδωσα ενα 10ευρω απο την τσεπη μου. κοινως πουρμπουαρ. οι σκοποι μου ομως ηταν για να ξαναρθει σε εμας οταν θα ξανακανουμε κληση για τεχνικο.

ειμαι λοιπον σωστος;

ΟΧΙ. ειμαι περα για περα λαθος.

γιαυτο λοιπον ας μην ειμαστε καθωσπρεπει ιντερνετικα.

Banned
    kawaman δεν το πηρα πηρα προσωπικα ουτε απαντησσ προσωπικα
    Απαντησα λογω οσων διαβαζω και αν παρεις το νημα των σχολιων απο την αρχη οι 7 στις 10 απαντησεις ειναι κατα των ενστολων και ειδικα των αστυνομικων
    Οποτε δεν το εκλαβα σαν χιουμορ
    Συγνωμη δεν τρεχει τιποτα ολα καλα

Daz καποιοι ζουν για να δουλευουν και αλλοι δουλευουν για να ζουν
    Και εγω και πολλοι αλλοι ειμαστε στην δευτερη κατηγορια
    Θελω να πω οτι μπορει να αγαπαω την δουλεια μου αλλα ουτε για εξουσια πεθαινω και ουτε θα πηγαινα χαμενος αν δεν εκανα αυτο που κανω
    Τελευταία τροποποίηση από SHOOTER045; 08/01/2014 στις 07:00.

Παρόμοια θέματα

1. ΤΟ ΜΠΛΟΚΟ!
    από JVR στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 31/08/2006, 08:30
  2. Μπλόκο στο Χίλτον
    από γεροπιτσιρικος στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 12/04/2006, 10:32
  3. Πρωτο μπλοκο με "μαιμου" πινακιδα
    από MIKE_16V στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 15