Καλησπέρα σε όλους, καλώς σας βρήκα μιας και είμαι νέο μέλος και νέος μοτοσυκλετιστης. Έγινα πρόσφατα ιδιοκτήτης ενός Yamaha xt600, είναι το πρώτο μου μηχανάκι, το έχω κοντά στους 2 μήνες και πραγματικά δεν χάνω ευκαιρία να το παίρνω και να πηγαίνω βόλτες... Περνάω, λοιπόν, στο θέμα που με απασχολεί...
Έκανα πριν 2 μέρες αλλαγή λαδιων και φιλτρου λαδιού, σύμφωνα με την γνωστή διαδικασία, όπως λέει και στο manual. Όλα καλά μέχρι σήμερα. Το απόγευμα παρατήρησα μια μικρή διαρροή λαδιού (ίσα που δακρύζει) από την βιδα που βρίσκεται στο δοχείο του φιλτρου λαδιού και είναι για να κανεις την εξαερωση. Να σημειώσω πως όταν άλλαξαν τα λάδια έκανα εξαερωση και όταν βιδωνα την βιδα έκλεισε μεν (σταμάτησε να τρέχει λάδι) αλλά όσο και να την γυρνουσα γυρνουσε, δεν εσφιγγε. Επίσης να αναφέρω ότι αλλαξα και τα o-rings οπότε δεν νομίζω να είναι απ αυτό.
Εσείς σαν πιο εμπειροι τί λέτε να είναι? Καμία λύση? Θα βοηθούσε να βάλω μια λαστιχενια φλατζουλα κάτω από την ροδελα της βιδας?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας και ευελπιστώ να μάθω όσο πιο πολλά μπορώ από το φόρουμ σας!!!