φιλε τα μεταλλακια των μπιελων βγαινουν σε νουμερα προσεχε γιατι πολυ πιθανον να εινια κανα αλλο μεγεθος απο αυτα που θες οποτε αν τα παρες μπορει να μη σου κανουν...γενικα παντως ειναι ακριβα...και ελπιζω ο μαστορας σου να ξερει να σφιγγει τις βιδες στις μπιελες γιατι απο λαθος σφιξιμο η την ακουνε τα κομβια η απλα αμα παρασφιχτει κοβεται η βιδα και φανταζεσαι το επακολουθο μετα...καλο δεσιμο κατα τ αλλα
Και του στροφαλου επισης..Εχουμε...πολυχρωμια...Ροζ ,καφε ,πρασινο, κτλ κτλ.Παντως οπως και να εχει δεν δικαιολογειται το κοστος για μια μοτοσυκλετα 10ετιας.
Κατα 99% θα τα βρω απο Αμερικη. Ελπιζω να μην πεσω στο 1%....
Δημήτρης
Σε δύσκολους δρόμους έχεις μπει... μακάρι να πάνε όλα καλά. Ίσως χρειαστείς μεγαλύτερο ψυγείο το αγωνιστικό καύσιμο δεν ξέρω αν είναι απαραίτητο για να δουλέψει το μοτέρ αλλά σίγουρα είναι απαραίτητο για να δουλέψει σωστά. Επίσης να ξέρεις ότι το μεγαλύτερο κόστος στα μοτέρ full kit έρχεται από τη συντήρηση και όχι την ανακατασκευή.... Όπως και να έχει καλή τύχη![]()
Μονο δυσκολους;Θελω να πιστευω οτι θα παει καλα.Με ενδιαφερει να βγει ,την συντηρηση μετα θα την καταφερνω.
Ψυγειο δεν δινει η Honda για αυτη τη γενια CBR.Περαν της πλεξουδας/εγκεφαλου εχω ολο το κιτ. Εμειναν οι λεπτομερειες μεν σημαντικες δε..
Δημήτρης
Έχεις απόλυτο δίκιο σε αυτό που λες, αλλά για την οικονομία της συζήτησης θεωρώ δεδομένο πως η βενζίνη θα είναι από σωστό-καλό βενζινάδικο.
Έχω μιλήσει προσωπικά με αυτόν τον τύπο που τα φτιάχνει, στα ιταλικά...υπάρχουνε απολύτως συμβατά κι αξιόπιστα ψυγεία για το επίπεδο της μετατροπής που θέλεις να πετύχεις. Επίσης να γνωρίζεις πως θα έχεις απώλειες έως 3 βαριά 4 άλογα για τη λειτουργία του κυκλώματος ψύξης αφού είναι άκρως απαραίτητο για την υγεία του κινητήρα. Δεν ξέρω αν σε ενδιαφέρει να μάθεις τιμή...αλλά σου λέω, επειδή τα έχω αγγίξει από κοντά, πως μιλάμε για αριστούργημα παγκόσμιας κλάσης.
Τελευταία τροποποίηση από H.A.Balafoutre; 11/01/2014 στις 18:20.
Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.
Αν θέλεις βοήθεια με τα ιταλικά για το ψυγείο, ρίξε π.μ.
Καλή συνέχεια...
ΠΩΠΩΠΩ!!!Τι διαμαντι ειναι τουτο;;; Μπηκα στο site αλλα ειναι υπο κατασκευη.Φυσικα και με ενδιαφερει η τιμη...!Για..τριψηφιο νουμερακι μιλαμε;
Δημήτρης
Παιδιά, ρίχνω κάτι ματιές σε αυτό το θέμα και έχω μια γενικής φύσης απορία. Τι κόστος έχουν αυτές οι αλλαγές που κάνετε για να πάρετε μια δεκάδα άλογα παραπάνω; Στο περίπου. Βλέπω τον φίλο στο Ηράκλειο και αναρωτιέμαι που θα βγάλει 160-170-200 άλογα;;;
Μεχρι στιγμης εχω δωσει 2500 ευρω.Και εξηγουμαι..Το κιτ το βρηκα απο ebay πριν 4 χρονια στα 1500 ευρω.Το εδινε ενας τυπος απο Αμερικη.Στα 2000 αρχικα και μετα απο παζαρι το αφησε 1500.(Αφου το ειχε 6 μηνες και δεν πουλιοταν).
Και 1000 ευρω στα πρωτα εξοδα. Ροικη ,ζυγισματα ,λυσιμο ,δεσιμο (οταν γινει). Αν ολα πανε καλα μενουν τα μεταλλα ,ξεκλειδωμα στου εγκεφαλου ,και ρυθμιση στο δυναμομετρο.
Και φυσικα τα αναλωσιμα (λαδια ,φρενα και οτι αλλο χρειαστει).Υπολογιζω αλλα 1000 ευρω ακομα για να ειναι ετοιμο να βγει.
Οσον αφορα σε ποιο δρομο θα κατεβουν τα αλογα (αν καταλαβα αυτο εννοεις) η απαντηση ειναι προφανης:Πουθενα φυσικα!!!
Τετοιες μετατροπες,νομιζω, δεν εχουν να κανουν με την λογικη αλλα με την τρελα του καθενος μας..
Δημήτρης
Πάντως αν θες να το κάνεις αγωνιστικό προσφέρομαι να επανέλθω στην ενεργό δράση !!!!![]()
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου