Σελίδα 75 από 100 ΠρώτοΠρώτο ... 2565707172737475767778798085 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.111 έως 1.125 από 1491

Θέμα: Adventure-R 1190 147ps 230 kg

Παλαιό μέλος Το avatar του/της geez996
    Επισεις καλές γιορτές με υγεία
    Γκομενες και μηχανες , εχουν πικρες και χαρες........

τις τελευταίες μέρες έχω πετύχει τρία (3)....

όλα άσπρα....

μεγειές εβρυμπάντυ

Να το ριξω το αναμμένο σπίρτο ή όχι ?

άρχισαν τα σπασμενα υποπλαισια ... 2 περιστατικα στο advrider

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    Νομιζω πλαστικες ουρες, οχι υποπλαισια....
    Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.

Ο σημειολόγος Το avatar του/της spyro
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από road spirit Προβολή μηνύματος
    Να το ριξω το αναμμένο σπίρτο ή όχι ?

άρχισαν τα σπασμενα υποπλαισια ... 2 περιστατικα στο advrider
    τα είδα και εγώ Γιάννη (και ναι έχει δίκιο ο Μπίγκουλας περι πλαστικών ουρών) απλά δεν ήθελα να βγώ ως γκρινιάρης και κακιασμένος. λογικά θα περάσει μια περίοδος προσαρμογής του κοινού σε αυτό το μηχανάκι και όχι το μηχανάκι στο κοινό όπως νομίζει πολύς κόσμος.

οι αγοραστές θα πρέπει να αποδεχθούν κάποια στιγμή οτι το συγκεκριμένο μηχανάκι είναι ένα νεο μηχανάκι δρόμου και όχι ένα update του 990.

Μέλος
    Δεν ξερω τι λετε,παντως εγω 9 μηνες το εχω το μηχανακι και εκτος απο κατι χαζοπροβληματακια(μια μικρη διαρροη π.χ. υγρων απο το δοχειο εμπρος υγρων φρενων που δεν πατουσε καλα το καπακι και ενα δυο ακομη θεματακια της ιδιας εκτασης και σοβαροτητας) δεν εχω αντιμετωπισει κατι αλλο.Ααα,και το θεμα που αναφερθηκε εδω μεσα απο το advrider με τα φωτα που δεν αναβουν οταν το μηχανακι ειναι με λαμπακι βενζινης,ηταν ποσταρισμα δικο μου στο ξενο forum.Λυθηκε και αυτο εδω και πολυ καιρο με την αναβαθμιση software που εγινε στον εγκεφαλο.
    Οσα ομως χαζο-μικροπροβληματα και να παρουσιασει,το χαμογελο και η αδρεναλινη που νιωθω οταν το καβαλαω δε συγκρινεται με τιποτα!!!Και γιαπωνεζικα ειχα αρκετα παλιοτερα που ΙΣΩΣ και να ηταν πολυ πιο αξιοπιστα απο το KTM στο τριμηνο ομως τα ειχα βαρεθει και τα πουλουσα γιατι ηταν απλα μεσα μετακινησης και οχι ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΕΣ.
    Καλη σας μερα........

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από okeanis1234 Προβολή μηνύματος
    Δεν ξερω τι λετε,παντως εγω 9 μηνες το εχω το μηχανακι και εκτος απο κατι χαζοπροβληματακια(μια μικρη διαρροη π.χ. υγρων απο το δοχειο εμπρος υγρων φρενων που δεν πατουσε καλα το καπακι και ενα δυο ακομη θεματακια της ιδιας εκτασης και σοβαροτητας) δεν εχω αντιμετωπισει κατι αλλο.Ααα,και το θεμα που αναφερθηκε εδω μεσα απο το advrider με τα φωτα που δεν αναβουν οταν το μηχανακι ειναι με λαμπακι βενζινης,ηταν ποσταρισμα δικο μου στο ξενο forum.Λυθηκε και αυτο εδω και πολυ καιρο με την αναβαθμιση software που εγινε στον εγκεφαλο.
    Οσα ομως χαζο-μικροπροβληματα και να παρουσιασει,το χαμογελο και η αδρεναλινη που νιωθω οταν το καβαλαω δε συγκρινεται με τιποτα!!!Και γιαπωνεζικα ειχα αρκετα παλιοτερα που ΙΣΩΣ και να ηταν πολυ πιο αξιοπιστα απο το KTM στο τριμηνο ομως τα ειχα βαρεθει και τα πουλουσα γιατι ηταν απλα μεσα μετακινησης και οχι ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΕΣ.
    Καλη σας μερα........
    πραγματικά δεν έχω λόγο να σε αμφισβητήσω αλλά βοήθησέ με σε κάτι....

χώμα πας? γιατί έχω την εντύπωση (αυθαίρετα) οτι το μηχανάκι σκορπάει όταν πας στο χώμα.....

Μέλος
    Χωμα ΔΕΝ παω οχι.Και αυτος ειναι και ο λογος που πηρα το touring και οχι το R.
    Και ουτε υπηρχε περιπτωση να δωσω 16.000 και να βαλω το μηχανακι χωμα,που με την πρωτη πτωση θα θελω ενα χιλιαρικο τουλαχιστον για πλαστικα και οτι αλλο παθει.Αν αποφασισω παλι να ασχοληθω με το χωμα που εδω και καποια χρονια το εχω αφησει,θα δωσω 3-3,5 χιλιαρικα να παρω ενα εντουρακι μεταχειρο και θα κανω με αυτο το χομπι μου και πιο ΑΝΕΤΑ και κυριως πιο φτηνα και χωρις αγχος.Προσωπικη μου αποψη παντα...

Χωμα ΔΕΝ παω οχι.Και αυτος ειναι και ο λογος που πηρα το touring και οχι το R.
    Και ουτε υπηρχε περιπτωση να δωσω 16.000 και να βαλω το μηχανακι χωμα,που με την πρωτη πτωση θα θελω ενα χιλιαρικο τουλαχιστον για πλαστικα και οτι αλλο παθει.Αν αποφασισω παλι να ασχοληθω με το χωμα που εδω και καποια χρονια το εχω αφησει,θα δωσω 3-3,5 χιλιαρικα να παρω ενα εντουρακι μεταχειρο και θα κανω με αυτο το χομπι μου και πιο ΑΝΕΤΑ και κυριως πιο φτηνα και χωρις αγχος.Προσωπικη μου αποψη παντα...
    οκ κατάλαβα, θενκς....

να σαι καλά να το χαίρεσαι όπως το θες

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrakos35 Προβολή μηνύματος
    οκ κατάλαβα, θενκς....

να σαι καλά να το χαίρεσαι όπως το θες
    Και εσυ φιλε μου καλα χιλιομετρα σου ευχομαι.

ΚΤΜένο μέλος Το avatar του/της westie
    ... εκτος απο κατι χαζοπροβληματακια(μια μικρη διαρροη π.χ. υγρων απο το δοχειο εμπρος υγρων φρενων που δεν πατουσε καλα το καπακι και ενα δυο ακομη θεματακια της ιδιας εκτασης και σοβαροτητας) δεν εχω αντιμετωπισει κατι αλλο.Ααα,και το θεμα που αναφερθηκε εδω μεσα απο το advrider με τα φωτα που δεν αναβουν οταν το μηχανακι ειναι με λαμπακι βενζινης,ηταν ποσταρισμα δικο μου στο ξενο forum.Λυθηκε και αυτο εδω και πολυ καιρο με την αναβαθμιση software που εγινε στον εγκεφαλο.
    Οσα ομως χαζο-μικροπροβληματα και να παρουσιασει,το χαμογελο και η αδρεναλινη που νιωθω οταν το καβαλαω δε συγκρινεται με τιποτα!!!...
    +1190
    Είμαι ΚΤΜυτυχισμένος

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από westie Προβολή μηνύματος
    +1190
    Πρέπει να κανονίσουμε μία συνάντηση όλα τα 1190 να χαλάσει ο κόσμος...

να πάτε από την άσφαλτο όμως για να μην μπουκώσει χώμα κανας ψεκασμός, να μην σπάσουν τπτ πλαστικά και τέτοια ωραία γούστα.....

@οkeanis
    οι αβρότητες τέλος.... τώρα ΄ΠΟΛΕΜΟΣ ΞΑΝΑ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της geez996

Απο αυριο που παραλαμβανω....
    Γκομενες και μηχανες , εχουν πικρες και χαρες........

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από geez996 Προβολή μηνύματος
    Απο αυριο που παραλαμβανω....
    Παραλαμβάνεις αύριο 1190?Απλό ή R?

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ