Σελίδα 2 από 32 ΠρώτοΠρώτο 123456712 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 478

Θέμα: Καταδικάστηκε σε 10 μήνες φυλάκιση ο δημιουργός του "Γέροντα Παστίτσιου"

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από el_hymador Προβολή μηνύματος
    Ποιο στυλ ρε συ; Η απόφαση είναι "κατ' εξακολούθηση καθύβριση θρησκεύματος"... ο παίσιος δεν αποτελλεί μέρος του θρησκεύματος γιατί δεν έχει ανακυρηχθεί άγιος, όσιος και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο... δηλαδή αν βρίσω αύριο ένα παπά θα πάω μέσα για καθύβριση θρησκεύματος;
    Δεν ξέρω μπορεί. Δεν ειμαι νομικός αλλά αυτοί που είναι του έριξαν 10 μήνες.

Τέλος πάντων. Τέλος από μένα.

Απλά μίλησα για να εχετε μια άποψη γιατί κόβονται διάφορα κι εδώ μέσα.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Παλαιό μέλος
    Ποιο στυλ ρε συ; Η απόφαση είναι "κατ' εξακολούθηση καθύβριση θρησκεύματος"... ο παίσιος δεν αποτελλεί μέρος του θρησκεύματος γιατί δεν έχει ανακυρηχθεί άγιος, όσιος και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο... δηλαδή αν βρίσω αύριο ένα παπά θα πάω μέσα για καθύβριση θρησκεύματος;
    Το κατ' εξακολούθηση δεν χωρά εξήγηση νομίζω...Όσον αφορά το "θρήσκευμα" ερμηνεύτηκε διασταλτικά προφανώς...

Το θέμα είναι ότι πριν μερικά χρόνια ένας Δανός, αν δεν κάνω λάθος, έκανε μια γελοιογραφία και κάηκαν πόσες πρεσβείες από

μουσουλμάνους ανά τον κόσμο...κάποιοι δήθεν προοδευτικοί, του καναπέως που έχουν βήμα όμως, υποστήριξαν ότι θίχτηκε η θρησκεία, η

κουλτούρα, οι παραδόσεις του κ.α παπαριές...τώρα υποστηρίζουν τον 27χρόνο...

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Και καλά κάνουν. Και οι μεν και οι δε.

Με τα θρησκευτικά πιστεύω του άλλου, τα πιστεύεις δεν τα πιστεύεις, δεν κάνεις χιούμορ.

Δεν ειναι αστεία, είναι αγένεια.
    Το αυτο.

Και δεν πιστευω σε κανεναν Θεο.

Eυλογημένο μέλος Το avatar του/της Billymuse
    το γελοίο της υπόθεσης ειναι οτι ποτε στα post του ο τύπος δε χρησιμοποιούσε ύβρεις...
    RACING Because football,basketball & golf require ONE BALL
    Viva Italia 2015 Σικελία 2016

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Ρε συ ολντμαν να παω να χεσω και τωρα η δεν ειναι καταλληλη η στιγμη;
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Banned
    Κατ αρχην μην μπλεκετε ισλαμ ιραν κλπ
    Με συνοπτικες διαδικασιες εκει θα τον ειχαν λιθοβολησει κρεμασει εκτελεσει
    Ανεξιθρησκια ειναι μεταξυ αλλων να μην βριζεις κοροιδευεις προσωπα συμβολα κλπ
    Το οτι καποιοι εκμεταλευονται τον γεροντα Παισιο εμπορικα σιγουρα δεν φταιει αυτος
    Προσωπικα λιγα του ριξανε

Παλαιό μέλος
    κατ αρχην το ιντερνετ ειναι ελευθερο οτι θες κάνεις.
    μπορει οταν εγω κανω την σελιδα να ειμαι μεθυσμένος ή να πατισα λαθος κουμπια και απο παισιος να γράφτηκε παστιτσιος ή να εχω ψυχολογικά ή ή ή

και στην τελικη ο καθενας οτι θελει λεει/γραφει

και εγω πιστεύω στον παοκ γαμώ το σπιτι σας. οταν μου τον βρίζουν ομως στο γήπεδο δεν βαζεται κανεναν φυλακή.

100% ελευθερια

θελει μπαλτα η δουλεια

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SHOOTER045 Προβολή μηνύματος
    Κατ αρχην μην μπλεκετε ισλαμ ιραν κλπ
    Με συνοπτικες διαδικασιες εκει θα τον ειχαν λιθοβολησει κρεμασει εκτελεσει
    Ανεξιθρησκια ειναι μεταξυ αλλων να μην βριζεις κοροιδευεις προσωπα συμβολα κλπ
    Το οτι καποιοι εκμεταλευονται τον γεροντα Παισιο εμπορικα σιγουρα δεν φταιει αυτος
    Προσωπικα λιγα του ριξανε
    ε ναι γιατί έκανε μεγάλο έγκλημα κατα της Ελλάδος,και ο Ξηρός κάνει τη ζωάρα του έξω.
    Οπότε καλο είναι που η ελευθερία λόγου ποινικοποιείται για να έχουμε τον έλεγχο στο ίντερνετ που λέγονται πιο πολλές αλήθειες εκει παρά στα
    άλλα μέσα ενημέρωσης...

Banned
    Δεν το ειπες σωστα
    ΜΠΑΟΚ ειναι
    Οχι ΠΑΟΚ

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Billymuse Προβολή μηνύματος
    ε ναι γιατί έκανε μεγάλο έγκλημα κατα της Ελλάδος,και ο Ξηρός κάνει τη ζωάρα του έξω.
    Οπότε καλο είναι που η ελευθερία λόγου ποινικοποιείται για να έχουμε τον έλεγχο στο ίντερνετ που λέγονται πιο πολλές αλήθειες εκει παρά στα
    άλλα μέσα ενημέρωσης...
    Μεγαλο δεν ειναι κατι θα ειναι κατι θα ξερουν
    Δεν ειμαι ποινικολογος

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από KRS Προβολή μηνύματος
    Το κατ' εξακολούθηση δεν χωρά εξήγηση νομίζω...Όσον αφορά το "θρήσκευμα" ερμηνεύτηκε διασταλτικά προφανώς...

Το θέμα είναι ότι πριν μερικά χρόνια ένας Δανός, αν δεν κάνω λάθος, έκανε μια γελοιογραφία και κάηκαν πόσες πρεσβείες από

μουσουλμάνους ανά τον κόσμο...κάποιοι δήθεν προοδευτικοί, του καναπέως που έχουν βήμα όμως, υποστήριξαν ότι θίχτηκε η θρησκεία, η

κουλτούρα, οι παραδόσεις του κ.α παπαριές...τώρα υποστηρίζουν τον 27χρόνο...
    Ε και εδώ χεράκι - χεράκι πήγανε με την ΧΑ πάντα στο πλευρό τους (αλήθεια, τι σχέση έχει ο εθνικοσοσιαλισμός με την θρησκεία; την πο*τσα με την βούρτσα...) και τσαμπουκαλέυτηκαν στο Corpus Christi... που είναι τόσο λαλάκες και του κάνανε και διαφήμιση κιόλας, ζήτημα το 1/500 από αυτούς που το είδαν στην τηλεόραση να γνώριζαν από πρίν ότι παίζει τέτοια παράσταση...

Τεσπά εγώ ξέρω ότι η πίστη και τα πιστεύω του καθενός είναι γερά θεμελιωμένα μέσα του και δεν θα έπρεπε να ενοχλείται από οτιδήποτε λέει και κάνει ο καθένας... το δικαστήριο είχε άλλη γνώμη. Από αύριο που θα γίνει της πουτάνας και θα φάνε κράξιμο να δεις πόσα ακόμη πελατάκια θα χάσουν...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SHOOTER045 Προβολή μηνύματος
    Μεγαλο δεν ειναι κατι θα ειναι κατι θα ξερουν
    Δεν ειμαι ποινικολογος
    ο εισαγγελέας πρότεινε μικρότερη καταδίκη,αλλα το δικαστήριο μάλλον θα ήταν fan club του γέροντα

Το μπαμπούρι Το avatar του/της Bradipous
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Billymuse Προβολή μηνύματος
    άλλα μέσα ενημέρωσης...
    Ακριβως για αυτο του εριξαν 10 μηνες και οχι κατι δεκαδες χρονια οπως τον Ξηρο (και ακομα ποσα θα φαει αν τον πιασουν).

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Billymuse μην την ψάχνεις, με αυτά που έχεις ανεβάσει 2-3 χρονάκια τα έχεις σίγουρα...

Παλαιό μέλος
    Ε και εδώ χεράκι - χεράκι πήγανε με την ΧΑ πάντα στο πλευρό τους (αλήθεια, τι σχέση έχει ο εθνικοσοσιαλισμός με την θρησκεία; την πο*τσα με την βούρτσα...) και τσαμπουκαλέυτηκαν στο Corpus Christi... που είναι τόσο λαλάκες και του κάνανε και διαφήμιση κιόλας, ζήτημα το 1/500 από αυτούς που το είδαν στην τηλεόραση να γνώριζαν από πρίν ότι παίζει τέτοια παράσταση...

Τεσπά εγώ ξέρω ότι η πίστη και τα πιστεύω του καθενός είναι γερά θεμελιωμένα μέσα του και δεν θα έπρεπε να ενοχλείται από οτιδήποτε λέει και κάνει ο καθένας... το δικαστήριο είχε άλλη γνώμη. Από αύριο που θα γίνει της πουτάνας και θα φάνε κράξιμο να δεις πόσα ακόμη πελατάκια θα χάσουν...
    Kαλά ελληνισμός και ορθοδοξία είναι 2 πράγματα ασυμβίβαστα...καινοτομία των χ.α. πατενταρισμένη με ΙSO

Όσο για τα "πιστεύω", δεν γνωρίζω αλλά δεν νομίζω να έκανε κάποιος θρησκόληπτος μήνυση, λογικά αυτεπάγγελτα πρέπει να ασκήθηκε η ποινική δίωξη.

Θα 'ταν ενδιαφέρον να το μαθαίναμε αυτό.

Σελίδα 2 από 32 ΠρώτοΠρώτο 123456712 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. 17 Συναυλιες σε 2 μηνες
    από 2stroker στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 31/03/2010, 21:29
  2. Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 13/05/2008, 13:07
  3. Τι θα εχω σε 2 μηνες ???
    από EKEINOS στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 32
    Τελευταίο μήνυμα: 22/10/2007, 13:38