Το κατ' εξακολούθηση δεν χωρά εξήγηση νομίζω...Όσον αφορά το "θρήσκευμα" ερμηνεύτηκε διασταλτικά προφανώς...
Το θέμα είναι ότι πριν μερικά χρόνια ένας Δανός, αν δεν κάνω λάθος, έκανε μια γελοιογραφία και κάηκαν πόσες πρεσβείες από
μουσουλμάνους ανά τον κόσμο...κάποιοι δήθεν προοδευτικοί, του καναπέως που έχουν βήμα όμως, υποστήριξαν ότι θίχτηκε η θρησκεία, η
κουλτούρα, οι παραδόσεις του κ.α παπαριές...τώρα υποστηρίζουν τον 27χρόνο...
Ρε συ ολντμαν να παω να χεσω και τωρα η δεν ειναι καταλληλη η στιγμη;![]()
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Κατ αρχην μην μπλεκετε ισλαμ ιραν κλπ
Με συνοπτικες διαδικασιες εκει θα τον ειχαν λιθοβολησει κρεμασει εκτελεσει
Ανεξιθρησκια ειναι μεταξυ αλλων να μην βριζεις κοροιδευεις προσωπα συμβολα κλπ
Το οτι καποιοι εκμεταλευονται τον γεροντα Παισιο εμπορικα σιγουρα δεν φταιει αυτος
Προσωπικα λιγα του ριξανε
κατ αρχην το ιντερνετ ειναι ελευθερο οτι θες κάνεις.
μπορει οταν εγω κανω την σελιδα να ειμαι μεθυσμένος ή να πατισα λαθος κουμπια και απο παισιος να γράφτηκε παστιτσιος ή να εχω ψυχολογικά ή ή ή
και στην τελικη ο καθενας οτι θελει λεει/γραφει
και εγω πιστεύω στον παοκ γαμώ το σπιτι σας. οταν μου τον βρίζουν ομως στο γήπεδο δεν βαζεται κανεναν φυλακή.
100% ελευθερια
θελει μπαλτα η δουλεια
Δεν το ειπες σωστα
ΜΠΑΟΚ ειναι
Οχι ΠΑΟΚ
Ε και εδώ χεράκι - χεράκι πήγανε με την ΧΑ πάντα στο πλευρό τους (αλήθεια, τι σχέση έχει ο εθνικοσοσιαλισμός με την θρησκεία; την πο*τσα με την βούρτσα...) και τσαμπουκαλέυτηκαν στο Corpus Christi... που είναι τόσο λαλάκες και του κάνανε και διαφήμιση κιόλας, ζήτημα το 1/500 από αυτούς που το είδαν στην τηλεόραση να γνώριζαν από πρίν ότι παίζει τέτοια παράσταση...
Τεσπά εγώ ξέρω ότι η πίστη και τα πιστεύω του καθενός είναι γερά θεμελιωμένα μέσα του και δεν θα έπρεπε να ενοχλείται από οτιδήποτε λέει και κάνει ο καθένας... το δικαστήριο είχε άλλη γνώμη. Από αύριο που θα γίνει της πουτάνας και θα φάνε κράξιμο να δεις πόσα ακόμη πελατάκια θα χάσουν...
Billymuse μην την ψάχνεις, με αυτά που έχεις ανεβάσει 2-3 χρονάκια τα έχεις σίγουρα...![]()
Kαλά ελληνισμός και ορθοδοξία είναι 2 πράγματα ασυμβίβαστα...καινοτομία των χ.α. πατενταρισμένη με ΙSO
Όσο για τα "πιστεύω", δεν γνωρίζω αλλά δεν νομίζω να έκανε κάποιος θρησκόληπτος μήνυση, λογικά αυτεπάγγελτα πρέπει να ασκήθηκε η ποινική δίωξη.
Θα 'ταν ενδιαφέρον να το μαθαίναμε αυτό.