Ούτε το δικαστήριο, η υπεράσπιση, και ο κατηγορούμενος τέτοια ανάλυση..
Μη λέτε πολλά για πατσίτσιους γιατί έχουν κάνει τάμα
όποιος κοροιδεύει
να του μαραθεί το δε. αρχίδι !
![]()
ανανήψαντας
Οκ με αυτά που διαβάζω, βγείτε όλοι εσείς που στηρίζετε την εκδοχή "σάτυρα" και σατυρίστε δημόσια το κοράνι και τον προφήτη.... Και την επόμενη μέρα θα ήθελα πολύ να δω αν θα βρεθεί έστω τρίχα...
Ε όχι ρε φίλε δηλαδή εμείς απαγορεύεται να σκεφτούμε κάτι για άλλη θρησκεία και για την δικιά μας να λέμε και ευχαριστώ που μας πηδάνε...
Και δεν είμαι 1ος όρθρος πίστα κάθε κυριακή στην εκκλησία, πηγαίνω μόνο να ανάψω ενα κερί, μια φορά τα χριστούγεννα και άλλη μια το πάσχα στην ανάσταση.
Όπως εγώ λοιπόν οφείλω να σέβομαι την θρησκεία του άλλου, οφείλει και ο άθεος και ο οποιοσδήποτε πιστεύει άλλη θρησκεία να σέβεται την θρησκεία μου. Ψιλά γράμματα, η χριστοπαναγία πάει σύννεφο άλλωστε.
Υ.γ. κράχτε με όσο θέλετε, εγώ είπα την γνώμη μου, φιλικά!![]()
δηλαδη ρε φιλε εσυ γουσταρεις την ολη φανατιλα των θρησκειων,και θα ηθελες να ειναι και ο χριστιανισμος ετσι ε???ωραιος...
να υποθεσω ζεις σε σπηλια....
υ.γ αλλοι σας πηδανε,οι εκ των εσω...
απο μόνος σου το πες, η χριστοπαναγία πάει σύννεφο και αφού δε σου αρέσει η σάτυρα για τη θρησκεία σου να μει μπεις στο γκρουπ στο facebook ώστε να μη
ξέρεις τι μπορεί να υπωθεί και τι να λένε όσοι θέλουν να κάνουν καλαμπούρι με αυτό το τρόπο.. απο κει και πέρα γιατί στέρεις το δικαίωμα του καθένα να λεει τη
γνώμη του..? Και επειδή εδώ ειναι δυτικός κόσμος και υπάρχει άλλη κουλτούρα και ελευθερία λόγου (οχι στη χώρα μας) γιατί εκει διαφέρει με μια χώρα γεμάτη
φανατικούς ισλαμιστές που μπορούν να πηδάνε 4εις γυναίκες αλλα μη τους λες κουβέντα για τον Αλλάχ...δν είμαστε ούγκανοι σαν τούτους..
Μα προσωπικά φίλε μου δεν στερώ τίποτα απο κανέναν.
Το αρνί κρέμεται απο το ποδαράκι του στο τσιγκέλι, δεν κρεμιόνται όλα τα αρνιά μαζί.
Η μόνη ένσταση -αν το θες- είναι οτι όπως ο μουσουλμάνος θα με κάνει ψιλοκομμένο πατσά αν σατυρίσω τον προφήτη του και την θρησκεία του έτσι και εμένα με χαλάει να ακούω καντήλια και να γίνεται το πανηγύρι του αιώνα.
Και που σαι, δεν το παίζω Ελένη Λουκά, αυτά είναι για θείες που κάθε κυριακή βγαίνουν απο την εκκλησία και στα 10 μέτρα καταριόνται την γειτόνισσά τους γιατί πήρε 100 ευρώ παραπάνω στο ΕΚΑΣ
Δεν είπα οτι είσαι Ελένη Λουκά, αλλά μη λες για μουσουλμανισμό γιατί εδω και στην Ελλάδα και στην Ευρώπη ειδικά τον αιώνα του διαφωτισμού χύθηκαν
τόνοι αίματος για να υπάρχει παντού η ελευθερία λόγου χωρίς υποδείξεις και φυσικά χωρίς λογοκρισία. Αφήνουμε τον καθένα να λεει αυτό που λεει και
ο ίδιος ο κόσμος κρίνει αν αξίζει αυτό που λέει..Γιατι ξέρεις όταν π.χ κόβεις το κεφάλι ενός γέροντα παστίτσιου θα γεννηθούν αλλα 10..![]()