Σελίδα 9 από 32 ΠρώτοΠρώτο ... 456789101112131419 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 121 έως 135 από 478

Θέμα: Καταδικάστηκε σε 10 μήνες φυλάκιση ο δημιουργός του "Γέροντα Παστίτσιου"

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Ούτε το δικαστήριο, η υπεράσπιση, και ο κατηγορούμενος τέτοια ανάλυση..
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Μη λέτε πολλά για πατσίτσιους γιατί έχουν κάνει τάμα
    όποιος κοροιδεύει
    να του μαραθεί το δε. αρχίδι !

ανανήψαντας

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Billymuse Προβολή μηνύματος
    Φίλε μου οταν η εκκλησία εκμεταλεύεται την ματαιοδοξία του ανθρώπου και επενδύει στο φόβο του λογικό ειναι να τον βυθίζει και περισσότερο στον
    φανατισμό και τη πίστη. Ξεκινώντας απο τη πλύση εγκεφάλου στα παιδικά χρόνια και παει λέγοντας... απο κει και πέρα να μη ξεχνάμε οτι πάντα
    για να ελέγχεις ένα λαό δε χρειάζεται ουτε πολιτική ούτε ''στρατιωτική επιβολή'' παρά μια εκκλησία και ένας ''ηγέτης'' της (Χριστόδουλος,Πάππας..)

Δεν μπερδευω την εκκλησια-επιχειρηση (ολων των θρησκειων)με την πιστη αγνων ανθρωπων.
    Κατα τα αλλα δεν ειπα κατι αντιθετο με αυτα που γραφεις.Ειπα και πριν ,δεν πιστευω σε καμμια θρησκεια.

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    Μη λέτε πολλά για πατσίτσιους γιατί έχουν κάνει τάμα
    όποιος κοροιδεύει
    να του μαραθεί το δε. αρχίδι !

Eίναι μαρκετινίστικο κόλπο, ξέρεις πόσα ασημένια τάματα με αρχίδια θα πουλήσουν δια την ιάση του μαρασμού των όρχεων;

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    Ούτε το δικαστήριο, η υπεράσπιση, και ο κατηγορούμενος τέτοια ανάλυση..
    Έλα μωρέ και εσύ είσαι υπερβολικός...

Παρ΄όλα αυτά, όργανα, πετάξτε τον κύριο έξω από την αίθ...εεε.. την συζήτηση, δυσχεραίνει και κωλύει την διαδικασία με τα ατυχή σχόλια του!!!

εε..μα καλα σας λεει.... χαλαρωστε...

ΑΝΑΠCON...

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	150289572_640.jpg 
Προβολές:	110 
Μέγεθος:	57,2 KB 
ID:	307819

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ggs Προβολή μηνύματος
    εε..μα καλα σας λεει.... χαλαρωστε...

ΑΝΑΠCON...

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	150289572_640.jpg 
Προβολές:	110 
Μέγεθος:	57,2 KB 
ID:	307819
    Xειροτεχνία όχι μαλακίες, σοβαρά τώρα θέλει μαστοριά για να φτιάξεις κάτι τέτοιο!

(Δεν πίνω. Είμαι αντίθετος. Να ξηγίομαστε.)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της VASOS
    Στ' αρχίδια μας

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από el_hymador Προβολή μηνύματος

(Δεν πίνω. Είμαι αντίθετος. Να ξηγίομαστε.)
    ΕΥΤΥΧΩΣ! Αρκει το μελι που καταναλώνεις και μας εχεις μαμησει!
    ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΝΑ ΠΙΝΕΣ ΚΙΟΛΑΣ!!

SWOUAG κι ετς.... Το avatar του/της Dbnn
    Οκ με αυτά που διαβάζω, βγείτε όλοι εσείς που στηρίζετε την εκδοχή "σάτυρα" και σατυρίστε δημόσια το κοράνι και τον προφήτη.... Και την επόμενη μέρα θα ήθελα πολύ να δω αν θα βρεθεί έστω τρίχα...

Ε όχι ρε φίλε δηλαδή εμείς απαγορεύεται να σκεφτούμε κάτι για άλλη θρησκεία και για την δικιά μας να λέμε και ευχαριστώ που μας πηδάνε...
    Και δεν είμαι 1ος όρθρος πίστα κάθε κυριακή στην εκκλησία, πηγαίνω μόνο να ανάψω ενα κερί, μια φορά τα χριστούγεννα και άλλη μια το πάσχα στην ανάσταση.

Όπως εγώ λοιπόν οφείλω να σέβομαι την θρησκεία του άλλου, οφείλει και ο άθεος και ο οποιοσδήποτε πιστεύει άλλη θρησκεία να σέβεται την θρησκεία μου. Ψιλά γράμματα, η χριστοπαναγία πάει σύννεφο άλλωστε.

Υ.γ. κράχτε με όσο θέλετε, εγώ είπα την γνώμη μου, φιλικά!

δηλαδη ρε φιλε εσυ γουσταρεις την ολη φανατιλα των θρησκειων,και θα ηθελες να ειναι και ο χριστιανισμος ετσι ε???ωραιος...
    να υποθεσω ζεις σε σπηλια....

υ.γ αλλοι σας πηδανε,οι εκ των εσω...

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Και καλά κάνουν. Και οι μεν και οι δε.

Με τα θρησκευτικά πιστεύω του άλλου, τα πιστεύεις δεν τα πιστεύεις, δεν κάνεις χιούμορ.

Δεν ειναι αστεία, είναι αγένεια.
    Μήπως να έβρισκε και εφαρμογή εδώ μέσα; Κάπου αναφέρεται και στους όρους λειτουργίας του φόρουμ για το θεαθήναι...

Eυλογημένο μέλος Το avatar του/της Billymuse
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Dbnn Προβολή μηνύματος
    Οκ με αυτά που διαβάζω, βγείτε όλοι εσείς που στηρίζετε την εκδοχή "σάτυρα" και σατυρίστε δημόσια το κοράνι και τον προφήτη.... Και την επόμενη μέρα θα ήθελα πολύ να δω αν θα βρεθεί έστω τρίχα...

Ε όχι ρε φίλε δηλαδή εμείς απαγορεύεται να σκεφτούμε κάτι για άλλη θρησκεία και για την δικιά μας να λέμε και ευχαριστώ που μας πηδάνε...
    Και δεν είμαι 1ος όρθρος πίστα κάθε κυριακή στην εκκλησία, πηγαίνω μόνο να ανάψω ενα κερί, μια φορά τα χριστούγεννα και άλλη μια το πάσχα στην ανάσταση.

Όπως εγώ λοιπόν οφείλω να σέβομαι την θρησκεία του άλλου, οφείλει και ο άθεος και ο οποιοσδήποτε πιστεύει άλλη θρησκεία να σέβεται την θρησκεία μου. Ψιλά γράμματα, η χριστοπαναγία πάει σύννεφο άλλωστε.

Υ.γ. κράχτε με όσο θέλετε, εγώ είπα την γνώμη μου, φιλικά!
    απο μόνος σου το πες, η χριστοπαναγία πάει σύννεφο και αφού δε σου αρέσει η σάτυρα για τη θρησκεία σου να μει μπεις στο γκρουπ στο facebook ώστε να μη
    ξέρεις τι μπορεί να υπωθεί και τι να λένε όσοι θέλουν να κάνουν καλαμπούρι με αυτό το τρόπο.. απο κει και πέρα γιατί στέρεις το δικαίωμα του καθένα να λεει τη
    γνώμη του..? Και επειδή εδώ ειναι δυτικός κόσμος και υπάρχει άλλη κουλτούρα και ελευθερία λόγου (οχι στη χώρα μας) γιατί εκει διαφέρει με μια χώρα γεμάτη
    φανατικούς ισλαμιστές που μπορούν να πηδάνε 4εις γυναίκες αλλα μη τους λες κουβέντα για τον Αλλάχ...δν είμαστε ούγκανοι σαν τούτους..
    RACING Because football,basketball & golf require ONE BALL
    Viva Italia 2015 Σικελία 2016

SWOUAG κι ετς.... Το avatar του/της Dbnn
    Μα προσωπικά φίλε μου δεν στερώ τίποτα απο κανέναν.
    Το αρνί κρέμεται απο το ποδαράκι του στο τσιγκέλι, δεν κρεμιόνται όλα τα αρνιά μαζί.

Η μόνη ένσταση -αν το θες- είναι οτι όπως ο μουσουλμάνος θα με κάνει ψιλοκομμένο πατσά αν σατυρίσω τον προφήτη του και την θρησκεία του έτσι και εμένα με χαλάει να ακούω καντήλια και να γίνεται το πανηγύρι του αιώνα.
    Και που σαι, δεν το παίζω Ελένη Λουκά, αυτά είναι για θείες που κάθε κυριακή βγαίνουν απο την εκκλησία και στα 10 μέτρα καταριόνται την γειτόνισσά τους γιατί πήρε 100 ευρώ παραπάνω στο ΕΚΑΣ

Eυλογημένο μέλος Το avatar του/της Billymuse
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Dbnn Προβολή μηνύματος
    Μα προσωπικά φίλε μου δεν στερώ τίποτα απο κανέναν.
    Το αρνί κρέμεται απο το ποδαράκι του στο τσιγκέλι, δεν κρεμιόνται όλα τα αρνιά μαζί.

Η μόνη ένσταση -αν το θες- είναι οτι όπως ο μουσουλμάνος θα με κάνει ψιλοκομμένο πατσά αν σατυρίσω τον προφήτη του και την θρησκεία του έτσι και εμένα με χαλάει να ακούω καντήλια και να γίνεται το πανηγύρι του αιώνα.
    Και που σαι, δεν το παίζω Ελένη Λουκά, αυτά είναι για θείες που κάθε κυριακή βγαίνουν απο την εκκλησία και στα 10 μέτρα καταριόνται την γειτόνισσά τους γιατί πήρε 100 ευρώ παραπάνω στο ΕΚΑΣ
    Δεν είπα οτι είσαι Ελένη Λουκά, αλλά μη λες για μουσουλμανισμό γιατί εδω και στην Ελλάδα και στην Ευρώπη ειδικά τον αιώνα του διαφωτισμού χύθηκαν
    τόνοι αίματος για να υπάρχει παντού η ελευθερία λόγου χωρίς υποδείξεις και φυσικά χωρίς λογοκρισία. Αφήνουμε τον καθένα να λεει αυτό που λεει και
    ο ίδιος ο κόσμος κρίνει αν αξίζει αυτό που λέει..Γιατι ξέρεις όταν π.χ κόβεις το κεφάλι ενός γέροντα παστίτσιου θα γεννηθούν αλλα 10..
    RACING Because football,basketball & golf require ONE BALL
    Viva Italia 2015 Σικελία 2016

Σελίδα 9 από 32 ΠρώτοΠρώτο ... 456789101112131419 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. 17 Συναυλιες σε 2 μηνες
    από 2stroker στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 31/03/2010, 21:29
  2. Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 13/05/2008, 13:07
  3. Τι θα εχω σε 2 μηνες ???
    από EKEINOS στο forum Suzuki V-Strom series