Νομίζω οτι δεν είναι σοβαρό να βγάζεις συμπέρασμα για το κόστος από τις σηνήθειες του μπίγκουλα...σε άλλο μηχανάκι... έλεος δηλαδή...
Νομίζω οτι δεν είναι σοβαρό να βγάζεις συμπέρασμα για το κόστος από τις σηνήθειες του μπίγκουλα...σε άλλο μηχανάκι... έλεος δηλαδή...
ΡΕ ΦΙΛΕ ΕΛΕΟΣ ΕΣΥ..........
Άν δέν καταλαβαίνεις...............αύτά πού γράφει είναι σωστά
καί άφορούν όλα τά μηχανάκια άσχετα μέ τό τί κάνει ό καθένας μας.
Άπλά είναι στό άλλο άκρο πού μάς γράψατε έσείς ότι θά περιμένετε
15000 χλμ. γιά νά πάτε γιά άλλαγή λαδιών.
Γιά πές μας καί σύ τή γνώμη σου,όταν κάθονται μήνες τά λάδια σέ ένα μοτέρ
καί έχουν ήδη δουλευτεί
θέλουν άραγε άλλαγή...??
Έκτός άν ή ΚΤΜ τό πρόβλεψε κι αύτό καί είναι μοναδική.
Έσύ άν κάνεις 2-3 χρόνια νά συμπληρώσεις τά 15000 έστω θά έχεις
τά ίδια λάδια...??
Έπίσης οί 40-45 βαθμοί τής Έλλάδας τό καλοκαίρι,μήπως θέλουν κάτι διαφορετικό..??
Έδώ μάς είπατε ότι φταίει ή βενζίνη,οί καιρκές συνθήκες πού τό πήρα
καταχείμωνο καί κάηκε τό πόδι μου καί σείς ψάχνεστε μέ άλουμινόφυλλα
δέν έπηρεάζουν...??
ΟΛΑ ΤΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ............έδώ είναι μοτοφόρουμ δέν είναι
ή άντιπροσωπεία τής ΚΤΜ ,κι άν θές πάμε κάπου άλλού νά γράψουμε
γιά τά κουσούρια τού Χαγιαμπούζα πού τό είχα 8 χρόνια,καί γιά όποιο άλλο .
Έντάξει καμμιά φορά ύπερβαίνουμε τά όρια τής πλάκας,έννοείται καλοπροαίρετα
καί όχι μέ ζήλια καί φθόνο όπως μάς περιέγραψε κάποιος.
Νά χαίρεστε τά μοτόρια σας.........καλές βόλτες,άλλά μερικοί σταματείστε
νά θεωρείτε ότι σάς θίξαμε τή μάνα ή τόν πατέρα όταν βλέπουμε μέ άλλο μάτι
αύτά πού δέν θέλετε νά δείτε έσείς είτε έξ αίτίας τού ένθουσιασμού σας,
είτε έπειδή σάς ύποτιμήσαμε τήν σούπερ έπιλογή σας,άφού ώς γνωστόν
ίσχύει τό ,τό δικό μου μηχανάκι είναι πάντα τό καλύτερο....!!!
Τελευταία τροποποίηση από irinia; 18/01/2014 στις 09:03.
Που διαφωνησα μαζι σου? Απλα ειπα οτι πλεον τα λαδια και δη τα συνθετικα ειναι σκυλοι.
Στη δικη μου περιπτωση το 950SE ειναι μηχανη καθαρα k@βλας και πειραματισμων, δεν βλεπει το ειδος της χρησης που βλεπει ενα vstrom και συνεπως δεν γραφει πολλα χιλιομετρα. Τωρα για παραδειγμα και αφου ειδα ποσο καλα μπορει να δουλεψει ενα ψεκαστο με τις αναλογες απλοποιησεις/τροποποιησεις, θελω να το ψεκασω. Ετσι περναει την ζωη του το καημενο, το μισο καιρο ξεβιδωμενο.
Τα 260 ευρω για λαδια που γραφεις παραπανω ειναι για οσους ειτε βαριουνται ειτε δεν ξερουν να πιασουν κατσαβιδι. Ας προσεχαν. Στην πραγματικοτητα τα καθημερινα εξοδα δεν ειναι διαφορετικα απο οποιαδηποτε αλλη μηχανη των 100 αλογων, αρκει να πιανουν τα χερια σου και τα λαδο/φιλτρα της εχουν 50 ευρω η αλλαγη.
Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.
ΤΩΡΑ ΜΕ ΠΑΣ ΑΛΛΟΥ.................
Έγγύηση τέλος,βιβλίο σέρβις τέλος......μεταπώληση..??
Καί πιάνουν όλων τά χεράκια..??
Αύτό είναι άλλο κεφάλαιο.
Έσύ δηλαδή πιστεύεις ότι πρέπει νά γίνεται ή τό κάνεις έπειδή
σού κοστίζει μόνο 50...??
Τά τόσο σκυλιά λάδια θά τά άφηνες 15000 σέ όλα αύτά τά μηχανάκια
πού γράφει ό κατασκευαστής τους..??
Έστω καί άν τά κάνανε αύτά τά χλμ. σέ 3 μήνες..??
I dont give a flying fucκ!
To δευτερο, για το πρωτο δε ξερω στα σιγουρα γιατι ποτε δεν εχω κανει αναλυση σε λαδια.
15 μαλλον οχι, αλλα στο μπουσα που δεν καιει σταγονα δεν θα δισταζα να τα αφησω για 10 μεσα σε εξαμηνο. Το 950 ομως τσιμπαει κατι τις.
Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.
Η Γιαμάχα στο δικό μου λέει κάθε 10. Στις 6 ως 8 έχει ηδη ενα φρέσκο λίτρο μέσα... Και με τα τορκο θα τα αφηνα και 10, με άλλες μαρκες έκλαιγε το κιβώτιο. Τώρα τα αλλαζω όποτε φαει το έξτρα λίτρο
Εντελώς αδόκιμο κριτήριο, το ξέρω. Αν έπαιρνα 1190 θα το δοκιμαζα με την "ακουστική" του κιβωτίου, οπως και τώρα, αν φτανει τα 15000.
Εκτιμώ πως ο κατασκευαστής προβλέπει τα χιλιόμετρα βάση κάποιων ωρών λειτουργίας Η έστω κάθε χρονο. η μοναδική ένδειξη που έχουμε σαν χρήστες ειναι το κιβώτιο η την υπερβολικη καταναλωση. Για να έχουμε αποτελέσματα πρέπει να κανουμε έρευνα στο ίδιο όχημα με την ίδια χρήση το οποίο απαιτεί χρονο.
Καλο παράδειγμα η εποχή που έκανα Μοτοκρος που λέγαμε πάντα σε ώρες μετρημένες ενδείξεις με 250cc 4τ μηχανές
Αλυσίδα did = 50 ώρες , afam =120 ώρες.
Μπιέλα με sicolene Fuchs λάδια 150 ώρες με ipone 110 ώρες και παλι δεν ήταν απόλυτα ασφαλή συμπεράσματα
Δλδ πόσο παίρνουν αντίστοιχα μηχανάκια για το μικρό service? αντιπροσωπία πάντα μιλάμε. Triumph (tiger, explorer), ducati multi, bmw 1200gs...
Ποιο είναι το πρόβλημα να αλλάξεις τα λάδια μόνος σου στις 5000 αν αυτό σε κάνει να νιώθεις ωραία? στο βιβλίο service έτσι και αλλιώς φαίνεται ότι έκανες τα απαραίτητα service στο χρόνο τους οπότε είσαι καλυμένος.
Εδώ και σε αντιπροσωπία να πας να τα αλλάξεις στα μισά απο τα χλμ που λέει το manual συνήθως δεν σου βάζουν σφραγίδα.
Στο χτζ στα 20,000 χλμ στην επίσημη αντιπροσωπία στην Αθήνα ήθελαν 317 ευρώ. Ξέχασα να τους ρωτήσω αν η τιμή ήταν μαζί με το φπα ή όχι.![]()
Τακάκια εμπρός μόνο κάπου στα 100 ευρώ.
Για το τενερε μιλάμε έτσι? Των 40κάτι ίππων με το ένα πιστόνι που κοστίζει λίγο πάνω από 7κ ευρώ καινούριο.
Sent from me using a computer.
:ΤΟ ΠΗΡΑΜΕ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΓΑΤΑΚΙΑ! !!!!
Αντε ρε γαμω τα πορτοκαλί σας ασφαλτινα τριμπουρδελα.
![]()
Φυσικά, θα έπρεπε η ΚΤΜ να χρεώνει 250€ επειδή είναι λιγότερο αξιόπιστη!