Σελίδα 20 από 32 ΠρώτοΠρώτο ... 10151617181920212223242530 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 286 έως 300 από 478

Θέμα: Καταδικάστηκε σε 10 μήνες φυλάκιση ο δημιουργός του "Γέροντα Παστίτσιου"

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από KotsosDR Προβολή μηνύματος
    Αυτο ειναι και το νοημα ... Αυτος που τιμωρει δεν ειναι τα πιστευω μου .. ουτε εγω .. ειναι ο νομος .. ο ιδιος νομος που τιμωρει και δεν συγχωρει την παιδεραστια .. το φονο ... τη ληστεια
    ασχετα αν καποιοι θεωρουν οτι αυτα υποκεινται στην ελευθερια του ατομου ...
    Αυτοι οι εντελως υπουλοι συσχετισμοι με κανουν να θελω να προσλαβω εναν βελγο κηπουρο να μου αφαιρεσει τα δοντια με κουταλι
    καθως παραλληλα θα με περιλουζει τελετουργικα με τζατζικι απαγγελλοντας μου τα ψωνια της λαικης συνοδεια τυρολεζικης κομπανιας.
    Μετα ολοι μαζι θα φαμε κεικ, θα δουμε τσακι τσαν, και θα ταχυδρομησουμε αυτογραφα της βουγιουκλακη με ζωγραφισμενες πουτσες πανω στην φωτο στην μονη εσφιγμενου.
    Ετσι την βρισκουμε εμεις οι ληστες εγκληματιες παιδεραστες οταν δεν γραφουμε ηλιθια κειμενακια στο ιντερνετ.
    Τελευταία τροποποίηση από gcrook; 20/01/2014 στις 13:54.
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

pantos o 8eos den exi kamia sxesi me emas to ipe ke o xristos ston iouda emis katikoume ston kipo tou mpampelo...

opos ke na exi to prama to na er8i kapios ap to melon ke na mas didaksi den simeni oti prepi na pesoume gonata ke na zitame voi8ia apo 8eous ke demones

imaste to idio me tous indianous pou otan protoidan ksan8o to ekanan 8eo ke epiveveosan ke profities tous

ipirxe epoxi pou i an8ropoi zousan me ta onira perisotero apo oti me tin gnosi, exoun mini kapia katalipa apo tote

afti pou exoun anagki na pane meta 8anato ek deksion tou patros
    as kanoun oti nomizoun iparxoume ke emis pou mas aresoun i voltes genika ti na kanoume

ke genika pate na xestite me tis 8riskies sas tis omades sas ke ta komata sas

o ka8e enas apo esas ine ke ena feretro afto na 8imaste....
    afrotwin
    egkegramenos apo 9/12/2003

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Joyrider Προβολή μηνύματος
    Μπορεί κάποιος που είναι ενημερωμένος περί χριστιανικών κειμένων, να μου πει αν έχει δώσει ο θεός δικαίωμα στον άνθρωπο να τιμωρεί άλλους ανθρώπους για τις αμαρτίες τους;
    -Από την Ορθόδοξη Χριστιανική Πίστη και Διδαχή δεν εκπορεύεται κανένα δικαίωμα τιμωρίας. Συνεπώς η Εκκλησία δεν είναι σε θέση, ούτε έχει κάποιο δικαίωμα δοσμένο από το Θεό, ή από τον ανθρώπινο νόμο να τιμωρήσει. Έχει το δικαίωμα μόνο της απομάκρυνσης από το ποίμνιο, και από τους κόλπους της αυτών που βλάπτουν και την επιβουλεύονται. Είναι ο λεγόμενος αφορισμός, αλλά επίσης και η έκπτωση από τα θρησκευτικά αξιώματα.
    -Από τον ανθρώπινο Νόμο, είναι κολάσιμη η προσβολή των νεκρών, η προσβολή της Πίστης, της Θρησκείας, της ανθρώπινης αξιοπρέπειας και άλλων δικαιωμάτων και ανθρωπίνων αξιών. Η ελευθερία της έκφρασης είναι βασισμένη πάνω στο σεβασμό για την ζωή, την προσωπικότητα του πλησίον και μάλλον τείνει αν και απλή έννοια να δυσκολεύει κάποιους να αντιληφθούν τα όριά της...
    Γι' αυτό υπάρχουν διορισμένα από το Νόμο Ελληνικά Δικαστήρια τα οποία καλούνται να τον εφαρμόζουν και να συντηρούν τα απαραίτητα στεγανά αλληλοσεβασμού που πρέπει να υπάρχουν σε μία πολιτισμένη κοινωνία.

Ο καταδικασθείς, προέβη (αποδεδειγμένως στο Ελληνικό Δικαστήριο), και επανειλλημένως, σε κατάφωρες, προσβλητικές και ασεβείς αναφορές στο πρόσωπο του νεκρού μοναχού, και μεταξύ άλλων κατασκεύασε μία ψευδή ιστορία περί θαύματος του γέροντος με σκοπό την διακωμώδησή του, η οποία μέσω της αλόγιστης και αφιλτράριστης ανακύκλωσης της πληροφρίας στο διαδίκτυο πήρε διαστάσεις παρατείνοντας και μεγιστοποιώντας αφ' ενός την διακωμώδησή του γέροντος, αφ' ετέρου δε και την ευθύνοια της Εκκλησίας και των Χριστιανών πιστών.
    Τέλος, σε σχέση με τους ισχυρισμούς που φέρουν τη ΧΑ να ευθύνεται για τη σύλληψη του καταδικασθέντος, διαπιστώνεται και τεκμηριώνεται δικαστικώς πως η σύλληψη του καταδικασθέντος πραγματοποιήθηκε 2 ημέρες πριν έλθει το θέμα στη Βουλή από τον Χ. Παππά της ΧΑ.

Εν τω μεταξύ η περιπαικτική παρωνυμία διατηρείται στο διαδίκτυο και φυσικά θα μείνει ανεξίτηλη εσαεί....

edit:
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ego_o_idios Προβολή μηνύματος
    o ka8e enas apo esas ine ke ena feretro afto na 8imaste....
    ίσως, απλά κάποιοι είναι φέρετρα από τότε που γενιούνται,
    ενώ κάποιοι άλλοι επιλέγουν να πιστεύουν ότι το φέρετρο δεν έχει καμία σχέση με την αληθινή ζωή που βρίσκεται μετά από αυτό...

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    Να κάνω και εγώ μια προφητεία:

το πιθανότερο να διαβάσει το θέμα λίαν συντόμως ο pipe

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ggs Προβολή μηνύματος
    Έβλεπε τον Ήλιο…. ΟΟΟΟΟΟ!!!! ΑΓΚΡΧΟΥΓΚΡΡΡΡ!!!
    Ο οποίος κατά μία έννοια και ουχί τυχαία μάλλον, είναι και ο μόνος κοινός θεός σε όλες τις φυλές.
    Βγάλτε τον ήλιο από την εξίσωση και δεν υπάρχει τίποτα

@ Άγι, εκείνο τον γκαϊφέ τον μλκσαμε τελικά ε;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    stam2

Δεν κατασκεύασε μόνο ο μπλογκερ θαύμα...
    Συνδίασε 2 άλλα θάματα που έγραφαν οι κωλοφι... εεεε οι ((((εφημερίδες))))
    Για μένα ή και οι 2 ή κανένας.
    ανανήψαντας

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από stam2 Προβολή μηνύματος
    ...
    Μάλιστα. Άρα αμαρτωλοί και βλάσφημοι και οι δικαστές. Πόσους μήνες τρώνε τώρα;

Η καταδίκη ήταν για "κατ' εξακολούθηση καθύβριση θρησκεύματος" έτσι; Ούτε για προσβολή νεκρού, ούτε για εξύβριση. Οπότε το "αποδεδειγμένως" μάλλον δεν ισχύει. Επίσης αν είναι να συζητήσουμε "δικαιώματα ζωντανών vs δικαιώματα νεκρών" ας κάνουμε άλλο θρεντ.

Με αυτήν την απόφαση πάντως θρησκεία-δημοκρατία, 1-0.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS

Τέτοια ματς φίλε μου ΟΥΤΕ ο πρόεδρος της βουλής δεν τα παίζει στο πάμε στοίχημα.

(ήταν καλός άνθρωπος ο παππούλης οι άλλοι είναι ΘΕΟΜΠΑΙΧΤΕΣ)

ανανήψαντας

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    Τέτοια ματς φίλε μου ΟΥΤΕ ο πρόεδρος της βουλής δεν τα παίζει στο πάμε στοίχημα.

(ήταν καλός άνθρωπος ο παππούλης οι άλλοι είναι ΘΕΟΜΠΑΙΧΤΕΣ)

Με τον γέροντα δεν έχω τίποτα. Μια χαρά παππούλης μπορεί να ήταν.

Από δω κι πέρα όμως, όπου ακούω χριστοπαναγίες στον δρόμο θα πέφτουν μηνύσεις. :a29:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Ολα αυτα μου θυμιζουν την ιστορια ενοςπαππουλη απο ενα χωριο της στερεας ελλαδας,ο οποιος ειχει γινει διασημος πριν απο καποια χρονια μεχρι και στο εξωτερικο,βεβαια το σουξε το ειχε κυριως στην Φθιωτιδα και στην Ευρυτανια αλλα και στην υπολοιπη Ελλαδα
    γιατι μπορουσε να διαγνωσει με τρομακτικη ακριβεια ασθενειες που ουτε οι γιατροι δεν μπορουσαν.Μαλιστα θυμαμαι κοιταξε και τον παππου μου στα ματια (συγχωριανος ο παππους μου) ο οποιος ειχε γλαυκωμα
    και καταρρακτη και ηταν κυριολεκτικα τυφλος εδω και μια δεκαετια (και το ηξερε ολο το χωριο) ,και του ειπε κατα λεξη:"Εχεις 10 % στο ενα ματι και 20% στο αλλο πηγαινε ξανα στους γιατρους δεν ξερουν τι λενε" .
    Φυσικα ο παππους μου ηταν στα προθυρα να του ριξει παναγιες,αλλα δεν το εκανε για να μην προσβαλλει αυτους που τον αναγκασαν να δεχτει τον καλοκαρδο θαυματουργο παπα.

Ο παππουλης αυτος που λετε,φυσικα δεν ηταν απατεωνας ουτε καν τρελος (ενταξει οχι τελειως) .Ηταν ενας αγραμματος αλλα πραγματικα καλοκαρδος παπας
    που καπου στην πορεια ισως κατι να του συνεβη και να πηρε στα πολυ σοβαρα τον εαυτο του.Δεν ξερω τι τον εκανε να πιστεψει οτι μπορουσε να διαγνωσει ολες τις ασθενειες
    αλλα για πολλα χρονια υπηρχαν πολλοι ανθρωποι που πηγαιναν σε αυτον και γυριζοντας πισω ελεγαν οτι επροκειτο για θαυμα.Τα λεφτα που αφηναν βεβαια τα εκανε ολα εκκλησιες
    σε ενα χωριο ελαχιστων κατοικων που μετα βιας γεμιζουν αυτη της πλατειας το πασχα.Για αγαθοεργιες δεν ξερω,αλλα δεν ειναι απιθανο.

Φυσικα ολα αυτα εφτασαν στα αυτια του μητροπολιτη Φθιωτιδας ο οποιος εξω φρενων τον καλεσε για να τον ρωτησει τι τα κανει ολα αυτα τα λεφτα.
    Οταν η απαντηση ηταν οτι φτιαχνει εκκλησιες με αυτα τοτε ο μητοπολιτης τον μαλωσε και τον αφησε να φυγει μαθαμε kai ο παπας συνεχισε να το παιζει αξονικος τομογραφος.
    Για να μην τα πολυλογω το πραγμα χοντρυνε και οι παροτρυνσεις των μητροπολιτων εγιναν απαγορευσεις,αλλα καπως πιο ευγενικες.

Θελω να καταληξω στο εξης:
    Κριμα παπα-***** που με τετοιο ταλεντο χαραμιστηκες σε ενα κωλοχωρι της Φθιωτιδας και πινεις τσιπουρα τωρα στον ******** στα γηρατεια σου.
    Δεν σε γραψανε ουτε οι εφημεριδες,ουτε βιβλια για σενα βγηκαν,ουτε αγιοσυνες θα δεις.
    Αν ειχες μυαλο θα ειχες παει στο αγιο ορος να κανεις καριερα,και ο παππους μου αν ζουσε θα ελεγε οτι βλεπει (και ας ειναι τυφλος) .

Η ιστορια μπορει να μην εχει αμεση σχεση με την ελευθερια του λογου,αλλα προκαλω οποιον θελει να την αμφισβητησει.
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Banned
    Δεν ειπαμε οτι καποιοι εκμεταλευομενοι την πιστη και την αγνοια κονομανε οκ?
    Αλλα με την αποφαση του δικαστηριου τι σχεση εχει?εκτος αν οι δικαστες εχασαν μεριδιο απο την δυσφημιση που προκαλεσε η εν λογω σελιδα

Eυλογημένο μέλος Το avatar του/της Billymuse
    Ρε taisteal δε μπορωωωω χαχαχαχαχαχα

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	1017376_577751965650961_1431094648_n.jpg 
Προβολές:	60 
Μέγεθος:	98,5 KB 
ID:	308049
    RACING Because football,basketball & golf require ONE BALL
    Viva Italia 2015 Σικελία 2016

Eυλογημένο μέλος Το avatar του/της Billymuse

Όνομα:	1000275_573226212770466_1066487574_n.jpg 
Προβολές:	59 
Μέγεθος:	53,3 KB 
ID:	308050
    RACING Because football,basketball & golf require ONE BALL
    Viva Italia 2015 Σικελία 2016

Μάλιστα. Άρα αμαρτωλοί και βλάσφημοι και οι δικαστές. Πόσους μήνες τρώνε τώρα;
    αυτό δεν το κατάλαβα...

Η καταδίκη ήταν για "κατ' εξακολούθηση καθύβριση θρησκεύματος" έτσι; Ούτε για προσβολή νεκρού, ούτε για εξύβριση. Οπότε το "αποδεδειγμένως" μάλλον δεν ισχύει. Επίσης αν είναι να συζητήσουμε "δικαιώματα ζωντανών vs δικαιώματα νεκρών" ας κάνουμε άλλο θρεντ.
    για την ακρίβεια λοιπόν παραπέμφθηκε με την κατηγορία της "κακόβουλης βλασφημίας και κατ' εξακολούθηση καθύβριση θρησκεύματος". Αυτό που ανέφερα παραπάνω και παρεξηγήθηκα το επανερμηνεύω: "Ο καταδικασθείς, προέβη (αποδεδειγμένως στο Ελληνικό Δικαστήριο), και επανειλλημένως, σε κατάφωρες, προσβλητικές και ασεβείς αναφορές στο πρόσωπο του νεκρού μοναχού, και μεταξύ άλλων κατασκεύασε μία ψευδή ιστορία περί θαύματος του γέροντος με σκοπό την διακωμώδησή του, η οποία μέσω της αλόγιστης και αφιλτράριστης ανακύκλωσης της πληροφρίας στο διαδίκτυο πήρε διαστάσεις παρατείνοντας και μεγιστοποιώντας αφ' ενός την διακωμώδησή του γέροντος, αφ' ετέρου δε προσβάλλοντας και την ευθύνοια της Εκκλησίας και των Χριστιανών πιστών." Πράγματι, δεν διώχθηκε επειδή προσέβαλε τον νεκρό, όχι, η κατάληξη των προσβολών αυτών ήταν ότι προσέβαλαν την Εκκλησία και την Ελληνορθόδοξη Πίστη η οποία ασπάστηκε την μορφή του Παίσιου. Είναι αφελείς δηλαδή όλοι αυτοί οι άνθρωποι που πίστεψαν και πιστεύουν σε αυτόν τον γέροντα, και τελικά αυτή την πίστη τους και την αφέλειά τους κοροϊδεύει.

Είναι της μόδας στις μέρες μας που ο Θεός του χρήματος και του εγωισμού προκαλεί σύγχηση στον κόσμο, και καταλήγει τελικά ο κόσμος να πιστεύει μόνο στο χρήμα και στον εαυτό του, να εμφανίζονται και άλλα εξυπνακίστικα σοφίσματα όπως ο πασταφαριανισμός. Όμως πρέπει να αντιλαμβανόμαστε πως αυτή η εικόνα παρακάτω προσβάλει τον ίδιο το γέροντα αλλά και τους ανθρώπους που πίστεψαν και πιστεύουν σε αυτόν και στη διδασκαλία του.

Όνομα:	Pastitsioq.jpeg 
Μέγεθος:	43,5 KB 
ID:	308048

ούτε αυτό το πιάνω....
    δικαστήριο της Δημοκρατίας μας αποφάσισε
    και πρωτοδίκως καταδίκασε...
    και αφού ρωτάς πολύ παραπάνω για το ποιός έχει δικαίωμα να δικάζει και να καταδικάζει και σου απαντώ νομίζω πλήρως, μήπως το σχόλιό σου αυτό είναι έωλο...?

πραγματικά δεν επιθυμώ κάποια αντιπαράθεση, προσπάθησα να αναφέρω όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα κάποια γεγονότα.
    Προσωπικά με ενοχλεί στη θέση μίας κεφαλής αγιου να μπαίνει κάτι άλλο, πολλές φορές χυδαίο, ή "σατυρικό" (έγινε η λέξη πανάκεια), βλ. αη-ρον μαίδεν, όμως με προβληματίζει βαθύτατα και η δυνατότητα ελέγχου της έκφρασης στο διαδίκτυο, του φιλτραρίσματος και καταγραφής προσωπικών στοιχείων και προφίλ το οποίο πράτεται εις βάρος όλων μας. Τα δε διλήμματα στα οποία θα πρέπει να απαντήσουμε είναι κατά πόσο πρέπει να περιορίσουμε από μόνοι μας την ανεξέλεγκτη στ'αρχιδιστική "φιλοσοφία" μας - έκφρασή μας, όποτε αυτή ξεπερνά τα όρια και φτάνει στην προσβολή άλλων συνανθρώπων μας, και παράλληλα πόσο πρέπει να ανεχτούμε ή όχι τον έλεγχο της γραπτής έκφρασης ακόμα και όταν αυτή γίνεται προς υπεράσπισή μας...
    Δύο πασίγνωστα ρητά θα παραθέσω τα οποία έχουν τεράστια σχέση με τα παραπάνω...
    "Δεν συμφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ το δικαίωμά σου να το λές."
    "Όποιος είναι πρόθυμος στο όνομα μιας προσωρινής ασφάλειας να θυσιάσει βασικές του ελευθερίες, δεν αξίζει ούτε την ελευθερία ούτε την ασφάλεια."

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Billymuse Προβολή μηνύματος
    Ρε taisteal δε μπορωωωω χαχαχαχαχαχα

Όνομα:	1017376_577751965650961_1431094648_n.jpg 
Μέγεθος:	98,5 KB 
ID:	308049
    φίλε θα γίνω και εγώ προφήτης

κάθε 3 ποστ θα κάνω και εγώ ένα και θα προφητεύω

"το thread θα κλειδωθεί"

πόσο λες να μου πάρει για να βγω σωστός ;

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

Παρόμοια θέματα