Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 29 από 29

Θέμα: Δακρύζει....

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από binzis Προβολή μηνύματος
    Ρε παλικάρι,

Χωρίς παρεξήγηση… μήπως δεν είχες τι κάνεις και είπες…δεν ανοίγω μία συζήτηση να περάσει η ώρα;

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από binzis Προβολή μηνύματος
    Ρε παλικάρι, αφού ήταν κάτι τόσο απλό γιατί δεν το δοκίμαζες πρώτα και αν δεν σταματούσε η διαρροή τότε να ποστάριζες το “πρόβλημα”…!!!
    Αν όπως ρωτούσες στην αρχή, τι να κάνεις και ήταν κάτι τόσο πολύ απλό, ναι καλύτερα να έρθουμε να σου πάρουμε το δίπλωμα και να σου μάθουμε και κάνα δύο πραγματάκια…

Έχουν δει τα ματάκια μου και έχουν ακούσει τα αυτάκια μου τόσα χρόνια, που δεν θα μου φαινόταν καθόλου περίεργο αν κατά το σφίξιμο δημιουργηθεί ρωγμή.
    By the way…αφού έσφιξες την βίδα και το πρόβλημα λύθηκε, όλα καλά.

Χωρίς παρεξήγηση… μήπως δεν είχες τι κάνεις και είπες…δεν ανοίγω μία συζήτηση να περάσει η ώρα;
    Προφανως δεν σκεφτηκε το προφανες και απλο
    Αλλα ανοιξε το θεμα καθ κουβεντα στην κουβεντα....
    -λες να?και ομως με λιγο σφιξιμο διορθωθηκε
    Τοσο κακο ηταν δλδ?
    Τοσες π@π@ριες εχουμε δει αυτο ηταν ασημαντο

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Τέλος καλό, όλα καλά!
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SHOOTER045 Προβολή μηνύματος
    Προφανως δεν σκεφτηκε το προφανες και απλο
    Αλλα ανοιξε το θεμα καθ κουβεντα στην κουβεντα....
    -λες να?και ομως με λιγο σφιξιμο διορθωθηκε
    Τοσο κακο ηταν δλδ?
    Τοσες π@π@ριες εχουμε δει αυτο ηταν ασημαντο
    Θα συμφωνήσω μαζί σου…τόσες παπαριές έχουμε δει και όντως αυτό είναι ασήμαντο…
    Όχι δεν ήταν κακό, θα μπορούσε όμως να μην σχολιάσει και αυτό που ειπώθηκε…

Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να ασχοληθούμε-αναλύσουμε άλλο.
    Όπως είπε και ο sapila, τέλος καλό όλα καλά.

Τουλάχιστον μάθαμε πως αν ξεσφίξει τη βίδα 4-5 στροφές τότε το δάκρυ θα γίνει κλάμα.

Banned
    Και μαλιστα ΜΑΥΡΟ...
    Ακους Στελιο?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stynikop
    Αυτο που ηθελα το ρωτησω το ρωτησα σε δυο ποστ, αν μπορω να σφιξω ή αν χρειαζεται ροποκλειδο. Με την απαντηση του zanisvel και του SHOOTER για τα ροδελακια καταλαβα πως μπορω να δοκιμασω να σφιξω.

@binzis δεν ηθελα να σε θιξω με την απαντηση μου, μερικες φορες και το χιουμορ δεν γινεται και πολυ κατανοητο απο το πληκτρολογιο. Απλα οτι κι αν εχουν δει τα ματια σου, εγω δεν ειμαι η περιπτωση που δεν βλεπει τη ρωγμη μπροστα του, ειμαι η περιπτωση που βλεπει βιδα και φοβαται να σφιξει

Τωρα για το αν δεν εχω τι να κανω, [σαρκασμος mode on ] ισως μετα τα 12ωρα-14ωρα στη δουλεια της προηγουμενης εβδομαδας ισως ηθελα να χασω απλα λιγο χρονο με ενα ακυρο ερωτημα [σαρκασμος mode off ].
    Τωρα παρε και μια μπυρα γιατι μπηκες στον κοπο να ασχοληθεις με το θεμα μου και να με βοηθησεις

Οσο για το θεμα μας, το προβλημα αγαπητοι συμφορουμιτες θεραπευτηκε μετα τη βραδυνη ξεκουραση και η μπουλουκα μπορει και ελεγχει πλεον και τον πισινο της χωρις ανησυχια!!

Ευχαριστω για τις απαντησεις και την προσοχη σας ολους ανεξαιρετως

Δημητρη, προσεχουμε για να εχουμε!
    Το κλαμα λεω να το αποφυγω αν μπορω παρακαλω

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από stynikop Προβολή μηνύματος
    Αυτο που ηθελα το ρωτησω το ρωτησα σε δυο ποστ, αν μπορω να σφιξω ή αν χρειαζεται ροποκλειδο. Με την απαντηση του zanisvel και του SHOOTER για τα ροδελακια καταλαβα πως μπορω να δοκιμασω να σφιξω.

@binzis δεν ηθελα να σε θιξω με την απαντηση μου, μερικες φορες και το χιουμορ δεν γινεται και πολυ κατανοητο απο το πληκτρολογιο. Απλα οτι κι αν εχουν δει τα ματια σου, εγω δεν ειμαι η περιπτωση που δεν βλεπει τη ρωγμη μπροστα του, ειμαι η περιπτωση που βλεπει βιδα και φοβαται να σφιξει

Τωρα για το αν δεν εχω τι να κανω, [σαρκασμος mode on ] ισως μετα τα 12ωρα-14ωρα στη δουλεια της προηγουμενης εβδομαδας ισως ηθελα να χασω απλα λιγο χρονο με ενα ακυρο ερωτημα [σαρκασμος mode off ].
    Τωρα παρε και μια μπυρα γιατι μπηκες στον κοπο να ασχοληθεις με το θεμα μου και να με βοηθησεις

Οσο για το θεμα μας, το προβλημα αγαπητοι συμφορουμιτες θεραπευτηκε μετα τη βραδυνη ξεκουραση και η μπουλουκα μπορει και ελεγχει πλεον και τον πισινο της χωρις ανησυχια!!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από stynikop Προβολή μηνύματος

Στελιο χαλαρα με την δουλεια γιατι ρεταρεις......
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

Επιπλέον από το σφίξιμο που έκανες, τσέκαρε μήπως υπάρχει κάποιο συστηματικό αίτιο που το προκάλεσε.

Ρίξε ένα οπτικό έλεγχο, μήπως κάτι κουνάει ή ακουμπάει ή προσπαθεί να μετακινήσει το σωληνάκι από την θέση του έστω και λίγο, και λίγο-λίγο, το ξεβιδώνει.

Τσέκαρε ας πούμε αν το σωληνάκι, είναι στερεωμένο στο ψαλίδι σωστά, και δεν έχουν χαλαρώσει τα στήριγματά του και ταλαντεύεται με τους κραδασμούς της κίνησης, πράγμα το οποίο μπορεί λίγο-λίγο να σου χαλαρώνει την βίδα στο ρακόρ τελικά.

Banned
    Μηπως να παρεις καμια αδεια και να ερθεις εδω πανω στον καθαρο αερα να ξελαμπικαρεις?

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Πολυμήχανος Προβολή μηνύματος
    Επιπλέον από το σφίξιμο που έκανες, τσέκαρε μήπως υπάρχει κάποιο συστηματικό αίτιο που το προκάλεσε.

Ρίξε ένα οπτικό έλεγχο, μήπως κάτι κουνάει ή ακουμπάει ή προσπαθεί να μετακινήσει το σωληνάκι από την θέση του έστω και λίγο, και λίγο-λίγο, το ξεβιδώνει.

Τσέκαρε ας πούμε αν το σωληνάκι, είναι στερεωμένο στο ψαλίδι σωστά, και δεν έχουν χαλαρώσει τα στήριγματά του και ταλαντεύεται με τους κραδασμούς της κίνησης, πράγμα το οποίο μπορεί λίγο-λίγο να σου χαλαρώνει την βίδα στο ρακόρ τελικά.
    Παιζει και αυτο

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από teogtp Προβολή μηνύματος
    Στελιο χαλαρα με την δουλεια γιατι ρεταρεις......
    Το έπιασες έτσι;;; Τίποτα δε σου ξεφεύγει εσένα

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Πολυμήχανος Προβολή μηνύματος
    Θα το έχω υπόψη μου. Πάντως σε έναν πρόχειρο οπτικό έλεγχο δεν φαίνεται κάποιο συστηματικό αίτιο.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SHOOTER045 Προβολή μηνύματος
    Μηπως να παρεις καμια αδεια και να ερθεις εδω πανω στον καθαρο αερα να ξελαμπικαρεις?
    Πρόσεξε... έτοιμος είμαι να πάρω λάθος στροφή και να βρεθώ με κατεύθυνση προς Σαλονίκη!

Banned
    Εισαι ευπροσδεκτος φιλαρακι
    Οποτε θες

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ