Τέλος καλό, όλα καλά!![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Τουλάχιστον μάθαμε πως αν ξεσφίξει τη βίδα 4-5 στροφές τότε το δάκρυ θα γίνει κλάμα.![]()
Και μαλιστα ΜΑΥΡΟ...
Ακους Στελιο?
Αυτο που ηθελα το ρωτησω το ρωτησα σε δυο ποστ, αν μπορω να σφιξω ή αν χρειαζεται ροποκλειδο. Με την απαντηση του zanisvel και του SHOOTER για τα ροδελακια καταλαβα πως μπορω να δοκιμασω να σφιξω.
@binzis δεν ηθελα να σε θιξω με την απαντηση μου, μερικες φορες και το χιουμορ δεν γινεται και πολυ κατανοητο απο το πληκτρολογιο. Απλα οτι κι αν εχουν δει τα ματια σου, εγω δεν ειμαι η περιπτωση που δεν βλεπει τη ρωγμη μπροστα του, ειμαι η περιπτωση που βλεπει βιδα και φοβαται να σφιξει![]()
Τωρα για το αν δεν εχω τι να κανω, [σαρκασμος mode on ] ισως μετα τα 12ωρα-14ωρα στη δουλεια της προηγουμενης εβδομαδας ισως ηθελα να χασω απλα λιγο χρονο με ενα ακυρο ερωτημα [σαρκασμος mode off ].
Τωρα παρε και μια μπυρα γιατι μπηκες στον κοπο να ασχοληθεις με το θεμα μου και να με βοηθησεις![]()
![]()
Οσο για το θεμα μας, το προβλημα αγαπητοι συμφορουμιτες θεραπευτηκε μετα τη βραδυνη ξεκουραση και η μπουλουκα μπορει και ελεγχει πλεον και τον πισινο της χωρις ανησυχια!!
Ευχαριστω για τις απαντησεις και την προσοχη σας ολους ανεξαιρετως![]()
Δημητρη, προσεχουμε για να εχουμε!
Το κλαμα λεω να το αποφυγω αν μπορω παρακαλω![]()
Επιπλέον από το σφίξιμο που έκανες, τσέκαρε μήπως υπάρχει κάποιο συστηματικό αίτιο που το προκάλεσε.
Ρίξε ένα οπτικό έλεγχο, μήπως κάτι κουνάει ή ακουμπάει ή προσπαθεί να μετακινήσει το σωληνάκι από την θέση του έστω και λίγο, και λίγο-λίγο, το ξεβιδώνει.
Τσέκαρε ας πούμε αν το σωληνάκι, είναι στερεωμένο στο ψαλίδι σωστά, και δεν έχουν χαλαρώσει τα στήριγματά του και ταλαντεύεται με τους κραδασμούς της κίνησης, πράγμα το οποίο μπορεί λίγο-λίγο να σου χαλαρώνει την βίδα στο ρακόρ τελικά.
Μηπως να παρεις καμια αδεια και να ερθεις εδω πανω στον καθαρο αερα να ξελαμπικαρεις?
Το έπιασες έτσι;;; Τίποτα δε σου ξεφεύγει εσένα
Θα το έχω υπόψη μου. Πάντως σε έναν πρόχειρο οπτικό έλεγχο δεν φαίνεται κάποιο συστηματικό αίτιο.
Πρόσεξε... έτοιμος είμαι να πάρω λάθος στροφή και να βρεθώ με κατεύθυνση προς Σαλονίκη!![]()
Εισαι ευπροσδεκτος φιλαρακι
Οποτε θες