Σελίδα 32 από 32 ΠρώτοΠρώτο ... 22272829303132
Προβολή αποτελεσμάτων 466 έως 478 από 478

Θέμα: Καταδικάστηκε σε 10 μήνες φυλάκιση ο δημιουργός του "Γέροντα Παστίτσιου"

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	559655_10150945463457465_588241401_n.jpg 
Προβολές:	171 
Μέγεθος:	63,1 KB 
ID:	308203
    Life begins at 45°.

Ο σημειολόγος Το avatar του/της spyro
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	559655_10150945463457465_588241401_n.jpg 
Προβολές:	171 
Μέγεθος:	63,1 KB 
ID:	308203

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από KotsosDR Προβολή μηνύματος
    Δε φταιει η θρησκεια για την καταντια της εκκλησιας.... Κανεις οτι εκανε και η Αγγλια που μας εβγαλε λαμογια - κλεφτες - τεμπεληδες κτλ κτλ...

και ο γεροντας το υποστηριζε απο οσο διαβαζω . Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΕΧΕΙ ΤΡΙΑ ΠΛΟΚΑΜΙΑ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ ΤΟΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ΤΟΝ ΟΙΚΟΜΕΝΙΣΜΟ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ ΤΗΝ ΜΑΣΩΝΙΑ ελεγε ... (το κομμουνισμο προφανος γιατι προυποθετει να εισαι αθεος ..) Αυτος ειναι και ο λογος που η αριστερα κυριως τα εχει βαλει μαζι του πιστευω και ολα τα αλλα ειναι ιστοριες της χαλιμας

Και ειδικα για εσενα εχω μια ερωτηση ... ασε τις εκκλησιες και τους παπαδες ... στο λογο του Χριστου ( πιστευω τον εχεις διαβασει για να τον σατηριζεις τοσο καθε λιγο και λιγακι ) τι λαθος ακριβως βρισκεις ? (μη μου πεις για την παλαια διαθηκη γιατι αυτη τη κατηργησε ο ιδιος )

Σε ρωταω μηπως και μου ανοιξεις και εμενα τα ματια που ειμαι προβατο , κοιμισμενος και το Iq μου ειναι μικρο ...

(επειδη το νετ ειναι απροσωπο και παρεξηγειται ο λογος ... καφε πινω χαλαρος και περναω την ωρα μου συζητωντας , δεν εχω προθεση επιθεσης )
    Υπάρχουν και άλλα πλοκάμια πάντως, για άλλο είδος "φτώχιας", με βεντουζοπόδαρα που κολάνε στο μυαλό...

Κοίτα να δεις... ο κομμουνισμός αποτελλει ένα πολιτικοοικονομικό σύστημα που δομήθηκε πάνω στις ιδέες δύο φιλοσόφων, ενώ ο καπιταλισμός είναι γέννημα θρέμα του προτεσταντισμού. Δεν είναι τυχαίο λοιπόν που η εξίσου δογματική με την προτεσταντική, ορθόδοξη εκκλήσια, δεν θέλει ούτε να τον βλέπει, ούτε να τον ακούει. Λογικό βέβαια αφού ουσιαστικά την ακυρώνει εντελώς και χάνει τα αυγά και τα πασχάλια. Προσπερνάμε το κομμουνισμός vs καπιταλισμός, αν και επί της ουσίας, ο λόγος του Χριστού έχει πολύ περισσότερα κοινά με τον κομμουνισμό, παρά με τον καπιταλισμό. Εκεί που θέλω να σταθώ όμως, είναι στο πως περνάει την πολιτική της στους πιστούς η εκκλήσια... πρόσεξε να δεις, δεν βγάινει ντόμπρα και σταράτα να πει "βλάπτει σοβαρά τα συμφέροντα μας ως εκκλησία και μας ζημιώνει σε υλικό επίπεδο" αλλά χρησιμοποιεί την φοβέρα, τους διαόλους και τους τριβόλους, προσπαθόντας να τους πείσει ότι πρόκειται για πνευματικό εχθρό. Εν ολίγοις ξεφτυλίζει την πίστη τους προκειμένου να διατηρήσει το παπαδαριό τις χοντροκοιλάρες του και όχι μόνο.

Προσωπικά πιστεύω στην φιλοσοφική διάσταση κάθε θρησκείας και όχι στην θεία προέλευση αυτής. Στην τελική είτε κομμουνιστής δηλώνεις, είτε χριστιανός, ένα manual τρόπου ζωής ακολουθείς. Όλες λοιπόν οι θρησκείες, τα φιλοσοφικά ρεύματα και τα πολιτικοοικονομικά συστήματα έχουν τα θετικά και τα αρνητικά τους. Το θέμα είναι να μην είμαστε δογματικοί και απόλυτοι στην εφαρμογή τους, να επισημαίνουμε τα κακώς κείμενα αυτών και να κοιτάμε πως μπορούμε να βελτιωνόμαστε ως είδος με την μελέτη, την εξέλιξη και την προσαρμογή όλων αυτών στη ζωή μας και στην καθημερινότητα μας.

π.χ. κατ εμέ ο χριστιανισμός έχει μερικά εξαιρετικά στοιχεία αλλά δεν την παλεύω καθόλου με την στωικότητα, την μίζερη καντηλαναφτροσύνη και την αποδοχή της μοίρας ως μέρος κάποιου θεϊκού σχεδίου που παίζει καθοριστικό ρόλο στης ζωής μας. Επίσης δεν μπορώ αυτό το γύρνα και το άλλο μάγουλο αμά σε σφαλιαρώσουν... όχι, άμα με σφαλιαρώσουν θα τους γ@μησω τα @γ@μητα...

υ.γ. όποιος με πει κομμουνιστή, ας αδειάσει ένα σωληνάριο Logo ανάμεσα στα κ*λομέρια και μετά να πάρει ισχυρή δόση καθαρτικού

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    For example:

http://www.pentapostagma.gr/2014/01/...l#.UuDItbSxWUn

Δεν ξέρω κατά πόσο το κείμενο έχει όντως συνταχθεί από αγιορίτες μοναχούς, στην περίπτωση που δεν όμως είναι ακόμα χειρότερα, καθότι η επίσημη εκκλησία θα έπρεπε να επιληφθεί του θέματος άμεσα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    el_hymador
    Oi ΧΟ έχουν Πάσχα
    Οι άλλοι χριστούγεννα
    ιτσ ντίφρεντ.

Ο Μάρξ έλεγε ότι στη γερμανία μπλα μπλα
    Στα βαλκάνια όμως έγιναν όλα και στην ΟΥΡΣ, η Γερμανία πήρε "άλλο" δρόμο.
    Η επίσημη εκκλησία (πάλι καλά που κάποιος το ξεκαθαρίζει αυτό) έχει πρόβλημα
    με τον κάθε μάπα που λέει ότι θέλει.
    Σε κάποιες περιπτώσεις όμως έχουν πάρει και πόδι.
    Το πρόβλημα είναι ότι οι μάπες είναι χιλιάδες
    (κι αν προσθέσεις και κάτι παράξενους ευλύγιστους κλπ)
    τα "νούμερα" είναι μεγάλα.
    (και πολλά και μεγάλα)
    Κάποια στιγμή πάντως πρέπει να έρθει η κάθαρση.

Τέσπα το θέμα παραμένει.
    Όταν έρχεσαι εδώ (νόμημα ή όχι) πρέπει να σέβεσαι τα πιστεύω των ανθρώπων που ζουν
    Σε κάθε άλλη περίπτωση έχουμε δικούς μας βλαμμένους και δεν θέλουμε άλλους.
    (Άσχετα, το ξαναλέω, αν οι ξένοι που ήρθαν εδώ ήρθαν από ΝΑΤΟΙΚΕΣ επιλογές)

υγ
    Βιτριόλι στις γυναίκες, βιασμοί και άλλα κόλπα
    στο γαμωχωριό τους
    ανανήψαντας

ΜΑΥΡΟΣ ΙΠΠΟΤΗΣ Το avatar του/της DAYMAN
    δεν............ ο δημιουργος,τα μαυροφορεμενα αγορια οι δικηγοροι και λοιποι λακηδες της νεοελληνικης αφασιας!Τα παιδια μου θα εχουν αυριο να δημιουργησουν και αυτα;Τα υπολοιπα ειναι κουβεντα να κανουμε πνιγμενοι στον φραπε και στο τσιγαρο με ατακες του στυλ μεγαλωσε η..........ξαφνικα.

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    υγ
    στο γαμωχωριό τους
    Αυτό σηκώνει πολύ μεγάλη κουβέντα (όχι το βιτριόλι και οι βιασμοί. Το "στο χωριό τους".)
    Αλλά δεν είναι της παρούσης.
    Να σου πω απλά ότι οι συνήθειες μιας μειονότητας (ειδικά οι κακές συνήθειες) είναι πολύ πιο πιθανό να πάρουν πούλο και τη θέση τους να πάρουν άλλες πιο υγιείς και λειτουργικές όταν αυτή η μειονότητα μπαίνει στο blender με ένα πληθυσμό με τελείως διαφορετικά ήθη κι έθιμα.
    Αν πανε 100 Έλληνες στην Ινδία και σφάξουν αγελάδα για να φάνε, θα τους σφάξουν μετά και τους ίδιους (κυριολεκτικά ή μεταφορικά).
    Αν έρθουν 100 Ινδοί στην Ελλάδα, μπορεί για 1,2,3 χρόνια να κοιτάνε τις γελάδες στα λιβάδια και να τις προσκυνάνε. Σιγά σιγά όμως οι συνήθειες/ήθη/έθιμα που τους κάνουν τη ζωή δύσκολη (όπως αυτή της ιερής γελάδας) θα σβήσουν, και τη θέση τους θα πάρουν άλλες πιο λειτουργικές για το περιβάλλον που ζουν. Κοινώς, τελικά θα τη φάνε τη γελάδα.
    Θα μου πεις γιατί? Επειδή πεινάνε? Και στη χώρα τους πεινάγανε και ψοφάγανε γονατισμένοι προσκυνώντας τη γελάδα που περνούσε στολισμένη. Γιατί δεν την τρώγανε κι εκεί?
    Γιατί εκεί δεν την έτρωγε κανείς. Κι όχι βασιζόμενοι σε ορθολογιστικά κριτήρια, αλλά σε θρησκευτικά δόγματα.
    Εδώ την τρώνε όλοι.
    Και υπάρχουν άπειρα τέτοια παραδείγματα. Από τους διάφορους Μουσουλμάνους που ήρθαν στην Ελλάδα και αρχικά άκουγαν χοιρινό και αλκοόλ και αφόριζαν, ενώ τώρα χτυπάνε μπυρίτσα και σουβλάκι (χωρίς απαραίτητα να έχουν πάψει να πιστεύουν στο δικό τους Θεό), μέχρι το γνωστό "φαλλοκρατικό" παράδειγμα "Άμα θες να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο, παντρέψου γυναίκα από το Ανατολικό Μπλοκ αλλά έτσι και την αφήσεις να κάνει παρέα με Ελληνίδες θα γίνει ίδια και χειρότερη ).

Σε καμία περίπτωση βέβαια δεν είναι όλα εύκολα και "μέλι γάλα" και δεν είμαστε Αμερική όπως είπες κι εσύ.

Τέσπα. Δεν το συνεχάω γιατί κρέμεται το σπαθί του Δαμοκλή πάνω από το θρεντ αν έχω καταλάβει καλά.
    Σε κάποιο άλλο θρεντ, κάποια άλλη μέρα ίσως

Stockholmare Το avatar του/της Vstrommer71
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    el_hymador
    ...
    υγ
    στο γαμωχωριό τους
    Βιτριολι στην Κουνεβα ομως ΔΕΝ νομιζω να ηταν μουσουλμανοι αυτοι που εριξαν,οπως επισης βιασμοι-αιμομιξιες και παιδεραστια δεν νομιζω οτι ειναι-ηταν κατι το ασυνηθιστο στην ελληνικη κοινωνια,ειδικα παλιοτερα στην υπαιθρο.Οι ανθρωπινες ηλιθιες συμπεριφορες δεν οφειλονται μονο στην θρησκεια.Ισως μεγενθυνονται,αλλα μην τα παρουμε ολα ισωμα
    Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai

Συγκαμένο μέλος Το avatar του/της Drake Ramore
    Απορώ για ποιον λόγο κάποιοι ξεχωρίζουν τις θρησκείες σε καλές και κακές.
    Δεν υπάρχει καλή θρησκεία. Στο όνομα καθεμίας από αυτές, άλλη λιγότερο άλλη περισσότερο, χύθηκε αίμα και εντάθηκαν οι ανισότητες.

Το κακό είναι ότι ορισμένοι χρειάζονται τις θρησκείες αλλιώς συμπεριφέρονται σαν ζώα. Χρειάζονται τον φόβο μιας μεταθανάτιας τιμωρίας για να μην είναι κάφροι σε αυτή τη ζωή. Για αυτούς έχουν δημιουργηθεί οι θρησκείες. Για να τους κρατάνε ήσυχους. Απλά οι υπόλοιποι λουζόμαστε τα αποτελέσματα.

εναλλακτικό μέλος Το avatar του/της akis_trevor
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Drake Ramore Προβολή μηνύματος
    Απορώ για ποιον λόγο κάποιοι ξεχωρίζουν τις θρησκείες σε καλές και κακές.
    Δεν υπάρχει καλή θρησκεία. Στο όνομα καθεμίας από αυτές, άλλη λιγότερο άλλη περισσότερο, χύθηκε αίμα και εντάθηκαν οι ανισότητες.

Το κακό είναι ότι ορισμένοι χρειάζονται τις θρησκείες αλλιώς συμπεριφέρονται σαν ζώα. Χρειάζονται τον φόβο μιας μεταθανάτιας τιμωρίας για να μην είναι κάφροι σε αυτή τη ζωή. Για αυτούς έχουν δημιουργηθεί οι θρησκείες. Για να τους κρατάνε ήσυχους. Απλά οι υπόλοιποι λουζόμαστε τα αποτελέσματα.
    θα διαφωνησω οσον αφορα κυριως την φραση σου "δεν υπαρχει καλη θρησκεια".πολλα πραγματα ειναι καλα αρκει να μην φανατιζεσαι με αυτο.πιστη πρεπει να ειναι αγνη.χωρις παρωπιδες και κυριως χωρις φανατισμο.δεν ειναι κακο να πιστευεις σε κατι ανωτερο.το να το υποστηριζεις με θεμιτα και αθεμιτα μεσα ειναι το κακο.
    ....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Vstrommer71 Προβολή μηνύματος
    Βιτριολι στην Κουνεβα ομως ΔΕΝ νομιζω να ηταν μουσουλμανοι αυτοι που εριξαν,οπως επισης βιασμοι-αιμομιξιες και παιδεραστια δεν νομιζω οτι ειναι-ηταν κατι το ασυνηθιστο στην ελληνικη κοινωνια,ειδικα παλιοτερα στην υπαιθρο.Οι ανθρωπινες ηλιθιες συμπεριφορες δεν οφειλονται μονο στην θρησκεια.Ισως μεγενθυνονται,αλλα μην τα παρουμε ολα ισωμα
    Φίλε μου το βιτριόλι στο πρόσωπο είναι μουσουλμανική συνήθεια.
    ΚΑΠΟΤΕ γίνονταν και στην Ελλάδα (που φυσικά είχαμε επαφή με μουσουλμάνους)
    και η Μπέλλου πχ είχε πάει φυλακή για αυτό.
    Το θέμα όμως είχε ξεχαστεί μέχρι που το επανέφεραν οι Πακιστανοί και οι Αφγανοί.
    Οι βιασμοί πάλι ήρθαν απ την Αφρική.

Ως εκ τούτου δεν ξέρω ποιός επιτέθηκε στην Κούνεβα, αλλά δεν μου κάνει κέφι
    (και δεν ανέχομαι)
    τέτοιες συμπεριφορές από ΚΑΝΕΝΑΝ στην πόλη που ζω (και γενικά)
    Ούτε για την κούνεβα ούτε για καμία γυναίκα
    Δεν τα κάνω εγώ ίσωμα απλά ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ και δεν μου κάνει καθόλου μα καθόλου κέφι
    ανανήψαντας

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sonic22 Προβολή μηνύματος
    1. Στα σχολεια υπαρχει προσευχη καθε πρωι και υποχρεωτικος εκκλησιασμος (με απουσιες) 3-4 φορες τον χρονο.
    Ακομα το μαθημα των θρησκευτικων ειναι 90% μαθημα κατηχησης στην ορθοδοξη πιστη και διδασκετε μεχρι και στο λυκειο.
    Η δε δηλωση ή και εγγραφη σε σχολειο ενος παιδιου που δεν ειναι βαφτισμενο (ή εστω με δηλωμενη θρησκεια) ειναι απο προβληματικη εως αδυνατη.
    Ρε φίλος, αυτό δεν είναι ράδιο-αρβύλα, είναι ράδιο εργοστάσιο-αρβυλών και μάλιστα από αυτές τις άθλιες που μας προμήθευαν στο στρατό και σε 10 λεπτά μπορούσαν να βγάλουν εκτός μάχης ολόκληρο σύνταγμα με ορθοπεδικά προβλήματα... Επειδή τυγχάνει να ξέρω όχι μία, όχι δύο, όχι τρεις, αλλά χίλιες δέκα τρεις περιπτώσεις γνωστών και συγγενών που έχουν παιδιά αβάπτιστα, η εγγραφή σε σχολείο είναι ΑΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΗ. Ούτε θρησκευτικά κάνουν, ούτε στην πρωϊνή προσευχή πάνε, ούτε τους βάζουν με το ζόρι να ακούνε λόγους του Χριστόδουλου και να απομνημονεύουν βίους αγίων... Μάλιστα ο ένας πήρε και τη σημαία πρόσφατα γιατί είχε καλύτερο μ.ο. από μαθητή ο οποίος έκανε θρησκευτικά και είχε χαμηλό βαθμό, ενώ ο αβάπτιστος συμμαθητής είχε ένα μάθημα λιγότερο, άρα καλύτερο μέσο όρο βαθμών. Το πιο εύκολο είναι να πας και να ζητήσεις το παιδί σου να μην κάνει θρησκευτικά, από την άλλη αυτή η πολυτέλεια στην "ιστορία" που διδάσκεται και το θεωρώ σοβαρότερο ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ.

Τις προάλλες βρέθηκα με κοντινότατο συγγενή μου που έχει 2 αβάπτιστα παιδιά, πάνε κανονικά σχολείο χωρίς πρόβλημα, πηγαίνουν αργότερα για να μην είναι παρόντα στην προσευχή και δεν κάνουν θρησκευτικά και έριξα το γέλιο της αρκούδας όταν μου είπε ότι τα Χριστούγεννα τα έστειλε μαζί με τα υπόλοιπα παιδάκια να πάνε να κοινωνήσουν για να μη ζηλεύουν, τα πήγε να πούνε τα κάλαντα για να μη ζηλεύουν, το Πάσχα τα είχε πάει στον Επιτάφιο για να μη ζηλεύουν, τους αγόρασε λαμπάδα για να τα δουν τα άλλα παιδάκια και κατά τα άλλα δε θέλει τα παιδιά τους να έχουν σχέση με εκκλησίες και τέτοια

Υ.Γ. Είδαμε και αδέρφια Ξηρούς που κατάγονται από εκκλησιαστική οικογένεια πόσο τα επηρέασε το περιβάλλον τους...

Sorry guys.. αλλά κάποια ποστ έχουν ξεφύγει ΠΟΛΥ.
    Κλειδάκι, φτάνει τόσο.
    safety doesn't happen by accident

Σελίδα 32 από 32 ΠρώτοΠρώτο ... 22272829303132

Παρόμοια θέματα

1. 17 Συναυλιες σε 2 μηνες
    από 2stroker στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 31/03/2010, 21:29
  2. Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 13/05/2008, 13:07
  3. Τι θα εχω σε 2 μηνες ???
    από EKEINOS στο forum Suzuki V-Strom series