Σελίδα 12 από 16 ΠρώτοΠρώτο ... 278910111213141516 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 166 έως 180 από 240

Θέμα: KTM vs all

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pipe_smoker Προβολή μηνύματος
    Μιλας με γριφους γεροντα...
    Δεν είχε μπει μια επιλογή, aυτή του δεν φοβάμαι τίποτα. Βέβαια δεν ξέρω κατά πόσο αφορά μη ιδιοκτήτες κτμ αλλά τώρα μπορείτε να ψηφίσετε.
    Sent from me using a computer.

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    αϊ καλα...........
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Μέλος Το avatar του/της nauagios
    "Φιλε να το προσεχεις το μηχανακι γιατι ειναι ζημιαρικο, 2 φορες μου βαρεσε μπιελα εμενα"
    αυτη ειναι η φραση που μου ειπε αγνωστος εξω απο το μαγαζι που πηγα να πλυνω την μηχανη μου

-για αυτον τον δουκα μιλας ή για τον παλιο???
    -για αυτον, ειχα τον ιδιο και πιο πριν ενα smc 690.
    -τι να σου πω ρε φιλε εμενα δεν εχει βγαλει τιποτα, στα ποσα σου βαρεσε?
    -στα 13000 και το εδωσα και πηρα αυτο(cbr1000rr '13).ποσα εχει εσενα?
    -κοντα 27000(τρωει ενα σκαλωμα εδω).
    -μονο εξατμιση φορας?
    -οχι, ολοκληρο το κιτ της ακραποβιτς.
    -εκκεντροφορο rally ή vdb?
    -ρε φιλε το κιτ φοραω, σιγουρα δεν μιλαμε για τον παλιο τον δουκα?
    -ναι ρε αυτον ειχα και ολο προβληματα εβγαζε, αυτο εδω εχω τωρα αλλα εβαλα την πινακιδα απο κατω και δεν ξερω αν θα με σταματανε.

καπου εκει τελειωσε η κουβεντα και σκεφτομαι.
    θα ειχα αγορασει ενα μηχανακι και δεν θα ηξερα την πιο στανταρ βελτιωση που μπορω να κανω και ολοι θελουν να κανουν? θα μου ειχε βαρεσει 2 φορες μπιελα και δεν θα ειχα παραπονεθει στα φορουμ? 2 ειναι ολα κι ολα και ενα της κτμ το φορουμ. που ειναι το δις μπιελαρισμενο μηχανακι οεο??? θα ειχα 2 αλητικα κτμ και θα δεν θα ηξερα τι παιζει με την πινακιδα απο κατω? δηλαδη αυτος ηταν τυπος ειχε την πινακιδα και λασπωτηρα στον δουκα του και στo smc και θυμηθηκε να το παιξει καγκουρας με το fireblade?
    και τελος: γιατι τοσος φθονος? σε σταματαει ο καθενας και σου λεει την παπαρια του γιατι? μειωνωντας το μηχανακι σου ανεβαινει το δικο του ή μηπως μικραινει η δικια μου π@@τσα και μεγαλωνει η δικια του? το αλλο το junky σε βενζιναδικο με τα ματια ετοιμα να χυθουν στο πατωμα πας να βαλεις βενζινη και σου λεει οτι δεν ξαναγοραζει γιατι του εχουν σπασει 2.

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nauagios Προβολή μηνύματος
    "Φιλε να το προσεχεις το μηχανακι γιατι ειναι ζημιαρικο, 2 φορες μου βαρεσε μπιελα εμενα"
    αυτη ειναι η φραση που μου ειπε αγνωστος εξω απο το μαγαζι που πηγα να πλυνω την μηχανη μου

-για αυτον τον δουκα μιλας ή για τον παλιο???
    -για αυτον, ειχα τον ιδιο και πιο πριν ενα smc 690.
    -τι να σου πω ρε φιλε εμενα δεν εχει βγαλει τιποτα, στα ποσα σου βαρεσε?
    -στα 13000 και το εδωσα και πηρα αυτο(cbr1000rr '13).ποσα εχει εσενα?
    -κοντα 27000(τρωει ενα σκαλωμα εδω).
    -μονο εξατμιση φορας?
    -οχι, ολοκληρο το κιτ της ακραποβιτς.
    -εκκεντροφορο rally ή vdb?
    -ρε φιλε το κιτ φοραω, σιγουρα δεν μιλαμε για τον παλιο τον δουκα?
    -ναι ρε αυτον ειχα και ολο προβληματα εβγαζε, αυτο εδω εχω τωρα αλλα εβαλα την πινακιδα απο κατω και δεν ξερω αν θα με σταματανε.

καπου εκει τελειωσε η κουβεντα και σκεφτομαι.
    θα ειχα αγορασει ενα μηχανακι και δεν θα ηξερα την πιο στανταρ βελτιωση που μπορω να κανω και ολοι θελουν να κανουν? θα μου ειχε βαρεσει 2 φορες μπιελα και δεν θα ειχα παραπονεθει στα φορουμ? 2 ειναι ολα κι ολα και ενα της κτμ το φορουμ. που ειναι το δις μπιελαρισμενο μηχανακι οεο??? θα ειχα 2 αλητικα κτμ και θα δεν θα ηξερα τι παιζει με την πινακιδα απο κατω? δηλαδη αυτος ηταν τυπος ειχε την πινακιδα και λασπωτηρα στον δουκα του και στo smc και θυμηθηκε να το παιξει καγκουρας με το fireblade?
    και τελος: γιατι τοσος φθονος? σε σταματαει ο καθενας και σου λεει την παπαρια του γιατι? μειωνωντας το μηχανακι σου ανεβαινει το δικο του ή μηπως μικραινει η δικια μου π@@τσα και μεγαλωνει η δικια του? το αλλο το junky σε βενζιναδικο με τα ματια ετοιμα να χυθουν στο πατωμα πας να βαλεις βενζινη και σου λεει οτι δεν ξαναγοραζει γιατι του εχουν σπασει 2.

Σε συμβουλεύω να γράψεις στα μεγάλα τριχωτά και βρώμικα (ίδια με του Σηθ) @ρχίδι@ σου, τον κάθε μαλάκα που λέει την όποια Μπσολιά με ύφος παντογνώστη, για να κερδίσει στα μάτια σου 20 πόντους ύψος.

Να καβαλάς την κ@υλ@ σου την εργαλειάρα σου και να βγάζεις γούστα και άσε τους άλλους να κοιτούν με το στόμα ανοιχτό και να τους τρέχουν τα σάλια.
    Και ναι άστους να μην αγοράζουν για να τα έχουν τα πριόνια οι λίγοι που ξέρουν να τα χαίρονται.

Πάντα όρθιος και πάντα με το εργαλείο που γουστάρεις.

LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Να γιατί δεν μπορούμε να κάνουμε πλέων ούτε μια αντιπαράθεση της προκοπής.
    Sent from me using a computer.

Μέλος Το avatar του/της nauagios
    δεν ξερω γιατι η κτμ βγαζει τοση αντιπαθεια και δεν θελω να μπω στο τρυπακι να λεω αμα δεν εχεις λεφτα μην το παρεις. μια χαρα χρημα ειχε για να εχει 1000αρι ss του 2013. αλλα γιατι πρεπει να ερθει να την βαλει διπλα και να τραβηξει και ξερογκαζο με την φιμωμενη μαμα μαλακια για εξατμιση. πολυ ομορφο το μηχανακι του αλλα ως εκει δεν θα παω να του πω φιλε καλη η μαλακια που αγορασες αλλα το kawa ειναι πιο δυνατο. και ειναι παρα πολλοι που λενε αρχιδιλικια στα φαναρια, καθονται πανω στη παπια(δεν το λεω υποτιμιτικα μπορει σπιτι να εχουν s1000rr) και σε κοβουν απο πανω εως κατω και οταν ανοιξουν το στομα τους σε ρωτανε, τι λεει φιλε το εργαλειο? σου εχει βγαλει τιποτα? ειναι σαν να περνας εξω απο γραφειο τελετων και να βγαινει το κορακι εξω να σε ρωταει αν ολα καλα με την υγεια σου. τραβα στα τσακιδια ρε την ορεξη σου ειχα να μου πεις το πικροχολο σχολιο σου. αν με πλησιασεις ομορφα και ωραια και φανεις τουλαχιστον γνωστης τοτε να κουβεντιασουμε, αν ομως μου λες αρλουμπες που φαινεσαι ασχετος με το αντικειμενο δεν θα κατσω να ασχοληθω. μπορει το παλικαρι βεβαια να ειναι ο ιδιος ο thierry van den bosch και γιαυτο σπαει τα μηχανακια απο το πολυ ξεζουμισμα και με το fireblade να γυρναει πιο γρηγορα απο τον μπουστα στις σερρες.

δεν ξερω γιατι η κτμ βγαζει τοση αντιπαθεια και δεν θελω να μπω στο τρυπακι να λεω αμα δεν εχεις λεφτα μην το παρεις. μια χαρα χρημα ειχε για να εχει 1000αρι ss του 2013. αλλα γιατι πρεπει να ερθει να την βαλει διπλα και να τραβηξει και ξερογκαζο με την φιμωμενη μαμα μαλακια για εξατμιση. πολυ ομορφο το μηχανακι του αλλα ως εκει δεν θα παω να του πω φιλε καλη η μαλακια που αγορασες αλλα το kawa ειναι πιο δυνατο. και ειναι παρα πολλοι που λενε αρχιδιλικια στα φαναρια, καθονται πανω στη παπια(δεν το λεω υποτιμιτικα μπορει σπιτι να εχουν s1000rr) και σε κοβουν απο πανω εως κατω και οταν ανοιξουν το στομα τους σε ρωτανε, τι λεει φιλε το εργαλειο? σου εχει βγαλει τιποτα? ειναι σαν να περνας εξω απο γραφειο τελετων και να βγαινει το κορακι εξω να σε ρωταει αν ολα καλα με την υγεια σου. τραβα στα τσακιδια ρε την ορεξη σου ειχα να μου πεις το πικροχολο σχολιο σου. αν με πλησιασεις ομορφα και ωραια και φανεις τουλαχιστον γνωστης τοτε να κουβεντιασουμε, αν ομως μου λες αρλουμπες που φαινεσαι ασχετος με το αντικειμενο δεν θα κατσω να ασχοληθω. μπορει το παλικαρι βεβαια να ειναι ο ιδιος ο thierry van den bosch και γιαυτο σπαει τα μηχανακια απο το πολυ ξεζουμισμα και με το fireblade να γυρναει πιο γρηγορα απο τον μπουστα στις σερρες.
    Κάτσε κάτσε, έχει πλάκα αυτό με το φανάρι, εσένα σου βαράνε ξερές με μαμά θερμοσίφωνο εμένα μου κάνει το ίδιο ένα τυπάκι με ΧΤ και ότι νάναι ξετάπωτη κάθε μα κάθε μέρα το πρωί που πηγαίνω στο μαγαζί. Ανταμώνουμε στο ίδιο φανάρι (τι διάολο με παραφυλάει και βγαίνει μόλις εμφανιστώ??) και κάνουμε μαζί κάθε μέρα την ίδια διαδρομή. Κάθε μέρα τον κερνάω τσαγάκι πρασσινο του βουνού και την επόμενη πάλι εκεί.
    Εσύ το εξηγείς?? Εγώ πάντως αν με τσαγιώνανε, θα φρόντιζα την επόμεη να αλλάξω δρόμο και αν ο διάολος τα έφερνε να ξανανταμώναμε, θα πήγαινα "κυρία".

Άβυσσος φίλε μου η ψυχή του ανθρώπου

πολυμηχανο μελος Το avatar του/της motomaniac
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από vaska Προβολή μηνύματος
    Κάτσε κάτσε, έχει πλάκα αυτό με το φανάρι, εσένα σου βαράνε ξερές με μαμά θερμοσίφωνο εμένα μου κάνει το ίδιο ένα τυπάκι με ΧΤ και ότι νάναι ξετάπωτη κάθε μα κάθε μέρα το πρωί που πηγαίνω στο μαγαζί. Ανταμώνουμε στο ίδιο φανάρι (τι διάολο με παραφυλάει και βγαίνει μόλις εμφανιστώ??) και κάνουμε μαζί κάθε μέρα την ίδια διαδρομή. Κάθε μέρα τον κερνάω τσαγάκι πρασσινο του βουνού και την επόμενη πάλι εκεί.
    Εσύ το εξηγείς?? Εγώ πάντως αν με τσαγιώνανε, θα φρόντιζα την επόμεη να αλλάξω δρόμο και αν ο διάολος τα έφερνε να ξανανταμώναμε, θα πήγαινα "κυρία".

χαχχαχαχχα ο Ηλιθιος ειναι ανικητος!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal

εχεις σκεφτει ρε Μπιλακο ο τυπος να το "τεζαρει το δυναμοκλειδο" και απλα να γουσταρει να βλεπει την πισω οψη σου την ωρα που τον περνας?

αμεσως δλδ μολις δειτε εναν τυπο να ξερογκαζωνει με ΧΤ, και να πινει πρασινο τσαϊ, να τον πειτε κουλατζα...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από devil's animal Προβολή μηνύματος
    εχεις σκεφτει ρε Μπιλακο ο τυπος να το "τεζαρει το δυναμοκλειδο" και απλα να γουσταρει να βλεπει την πισω οψη σου την ωρα που τον περνας?

αμεσως δλδ μολις δειτε εναν τυπο να ξερογκαζωνει με ΧΤ, και να πινει πρασινο τσαϊ, να τον πειτε κουλατζα...
    αρε ατιμάντρα τι πρόστυχες σκέψεις κάνεις......

αλλά δεν έχει τύχη ακόμα κι έτσι να είναι τα πράγματα, φοράω βλέπεις ακόμα το παλιό μπουφάν που χώραγε και τον άλλο μισό βάσκα που λείπει τώρα, οπότε μου πάει μακρύ και κρύβει τα επίμαχα. Οπότε όσο και να προσπαθεί, κώλο δεν βλέπει άσε που μετά την πρώτη - δεύτερη στροφή είμαι μόνος μου.

Μου αρέσει όμως ο τρόπος που σκέφτεσαι

ΓΕΜΙΣΑΜΕ............ΙΝΤΡΙΓΚΕΣ........ΠΟΥΤ&es..........ΚΑΙ ΧΡΗΜΑ

:rotflmao::rotflmao::rotflmao:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos

Πράγματι πρέπει να είναι σπαστικό.
    Αλλά δεν είναι και παράλογο ρε φίλε με αυτά που ακούγονται (η μάλλον λέγονται από τους ίδιους τους κατόχους ή βλέπουμε στις παρέες).
    Εξάλλου στην αγορά των μεταχειρισμένων κυκλοφορούνε πολλά και φτηνά ΚΤΜ και πληροφορίες από πρώτο χέρι έχουν σημασία.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από stefanos Προβολή μηνύματος
    Εξάλλου στην αγορά των μεταχειρισμένων κυκλοφορούνε πολλά και φτηνά ΚΤΜ και πληροφορίες από πρώτο χέρι έχουν σημασία.
    η αληθεια ειναι οτι η μεταπωλητικη τους αξια δεν ειναι τοσο καλη οσο αλλων μαρκων...
    :a13:

...και καλη τυχη μάγκες Το avatar του/της bulmont
    Moderator
    , φοράω βλέπεις ακόμα το παλιό μπουφάν που μου πάει μακρύ

Ρέ μινάρα Βάσκα, κ ό ν τ υ ν ε ς ή αδυνάτισες;;;;;;;

"ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από bulmont Προβολή μηνύματος
    Ρέ μινάρα Βάσκα, κ ό ν τ υ ν ε ς ή αδυνάτισες;;;;;;;

είχε επιπλέον κιλά ΚΑΙ στις πατούσες......

Παρόμοια θέματα

1. reinmeister vs all (regarding rc51)
    από reinmeister στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 385
    Τελευταίο μήνυμα: 28/04/2012, 16:32
  2. Rossi Vs all... εν ενεργεία και μη
    από red_monster στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 04/11/2008, 02:11
  3. πανεπ.εργασία KTM vs BMW
    από taxydromos στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 21/05/2008, 17:21
  4. DUKE III vs ALL
    από devil's animal στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 219
    Τελευταίο μήνυμα: 27/03/2008, 23:53

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •