Πολύ ωραία το πας, μπράβο και το οργανάκι τα σπάει!![]()
Πολύ ωραία το πας, μπράβο και το οργανάκι τα σπάει!![]()
μια μικρηηηηπροοδος ετσι για να δω πως καθονται
εβαλα κ τον αισθητηρα
κ ειχε μεσα 5- 6 μαγνητακια ................κ λεει οσα πιο πολλα βαλεις τοσο καλυτερα
τωρα αν διαβαζει πολλα μηπως νομιζει το καθε μαγνητακι ολοκληρη περιστροφη?
κακο αυτο
εκτος κι αν ενα υπομενου που εχει απο το 10 εως το 60 το οργανακι υποδηλωνει ποσα μαγνητακια χρησιμοποιησες
θα δω μολις συνδεθει κ μπει μπει κ η μπαταρια
Τώρα που τα είδα τοποθετημένα, κατά τη γνώμη μου είναι λίγο μπουκωμένα και σκούρα από το <<ανθρακόνημα>>. Πιστεύω θα ήταν λίγο πιο όμορφο εάν π.χ. η τιμονόπλακα ή η μπάρα τιμονιού ή και οι δύο ήταν στο χρώμα του μετάλλου ή τύπου σφυριλατημένες.
Συνέχισε την καλή δουλειά!![]()
η τιμονοπλακα δεν θα γινει καρμπον ηδη ειναι μισοβγαλμενο
οσο για να γινει στο χρωμα του αλουμινιου-τριφτει - δεν γινεται μιας κ αν δεις πιο πανω ειχαν κανει πατεντα ο προηγουμενος ιδιοκτητης του μπροστινου οποτε μονο βαφη γινεται
το ειχα σκεφτει κ εγω αλλα............. θελω αλλη τιμονοπλακα κ που να βρω απο zxr 400?????????????
σκεφτηκα να κοψω καινουργια σε μηχανουργειο αλλα σιγουρα θα μου ζητησουν να αγορασω ξανα τη μοτο οποτε θα βολευτω με αυτην
ευχαριστω αλλα στο κεντρο αναγκαστικα την πηρα λιγο παραπανω 1-2μμ για να καθαρισει η παλια αλουμινοκολλληση κ τη στοκαρισα για ερθει στα ισα (δες φωτο πιο πανω) οποτε το γυαλισμα .....................δεν
πανω απο το στοκο? οκ τοτε μιλαμε
εχει φαει ηδη αρκετη πλανη ...........δυστηχως
θελω να το δω απο κοντα. σε καμια ωρα θα ειμαι στο γκαραζ αν βαριεσαι βγαλτην κι ελα. αν βαριεσαι απλα ελα για καφε.
πηρα τροχο με φρενα απο το φιλο δημτρη motomaniac απο αλλο φιλο βρηκα τις δαγκανες τα εβαλα ετσι να δω τι κα πως κ να το αποτελεσμα
να παω να παρω κ τα μαρκουτσια κ μετα κατεβασμα το φτερο να ερθει κοντα στο λαστιχο μιας κ οι διαμετρος του νεου τροχου ............. απο 110-80-18 σε 120-60-17 πολυυυ μεγαλη διαφορα οπως φαινεται κ στη φωτο αλλα επειδη θα χρειααστω καινουργιο λαστιχο θα παιξω αρκετα με τη διασταση
(110χ0,80)χ2+18χ25,4=633,2
(120χ0,60)χ2+25,4χ17=563,8 εχουμε μια διαφορα 69,4 μμ οποτε παμε γαι πιο μεγαλο λαστιχο κοοοντα στο μαμα οσο γινεται θα δειξει εχουμε μεχρι το καλοκαιρι