το θεμα με τα φρενα με απασχολουσε απο τοτε που το αγορασα.πως το ελεγε η παλια διαφημηση εχω δοκιμασει τα παντα και δεν γινεται τιποτα,καπως ετσι . δοκιμασα ολα σχεδον τα τακακια της αγορας,τζιφος .καλυτερα λιγο θεωρω τα ebc hh .δοκιμασα τρομπα απο b-king μικρη βελτιωση αλλα παλι αυτη η σπογγωδη αισθηση να μην ξερεις ποτε φρεναρει και ποτε μπαινει το abs. παρακολοθωντας καιρω τα φορα του εξωτερικου πηρα την μεγαλη αποφαση. αποσυνδεση του abs.δεν μιλαω για απλη αποσυνδεση απλα βγαζοντας τις 2 ασφαλειες κατω απο την σελα,αλλα για πληρη αποσυνδεση ολων των εξαρτηματων που εχουν σχεση μαζι του,και τοποθετωντας σωληνακια υψηλης μπρος και πισω.η μετατροπη εγινε σε φιλικο μου συνεργειο,και τα αποτελεσματα ειναι εξαιρετικα.η μηχανη φρεναρει με το ενα δακτυλο στην μανετα οποτε και οπως θελει ο αναβατης και οχι οποτε αποφασισει η μοναδα του abs.το μηχανακι διυλευει κανονικα χωρις καμμια ενδειξη βλαβηςεκτος απο το λαμπακι που λυνοντας τα οργανα κολληθηκε επανω του μαυρο αυτοκολλητο και δεν φαινετε τιποτα.η μετατροπη αυτηδεν προτεινεται σε κανεναν καθως αν καποιος εχει συνηθησει το abs ο κινδυνος πτωσης παραμονευει.οποιος ομως ενδιαφερετε να βελτιωσει τα φρενα του να εχει μια εναλλακτικη.η μετατροπη αυτη λοιπον καλυπτει εμενα αποκλειστικα καθως δεν θελω να παρω κανεναν στο λαιμο μου.