σκυλί δεν μπαίνει στην αυλή 10000000 % ,μόνο γάτες μπορούν να μπούν απ οτις τρύπες στα κάγκελα.
Συνήθως γίνεται νύχτα,και αφήνουν στην ζάντα πάνω υγρά και στην κουκούλα,και όταν ζεσταίνετε ο κινητήρας.............δεν θες να μυρισεις πως μυρίζει!!!!!!
Για αυτο πως μπορώ να κάνω την τράμπα και να διορθωθεί το κακο;
Βάλε σε ένα σημείο της αυλής άμμο.
Η ζάντα και η κουκούλα ζεσταίνεται μαζί με τον κινητήρα?
Θέλω να δω γάτα να κατουράει ζάντα!!!Πετράν το μόνο που μπορεί να αφήσει μια γάτα επάνω στη μηχανή σου είναι τρίχες. Ότι και να κάνεις θα πηγαίνει εκεί γιατί της αρέσει η ζέστη απ' τον κινητήρα.
Sent from me using a computer.
όλη η αυλή είναι γεμάτη χώμα,ακόμα και το δέντρο που την παρκάρω δίπλα για να την κλειδώνω κτλ. έχει χώμα απο κάτω.
Όχι βρε,εννοώ όταν παρκάρω την νύχτα και την σκεπάζω είναι όσο να'ναι ζεστή,οπότε συνήθως τότε πηγαίνουν σίγουρα γάτες.Στις ζάντες ακόμα και στην άκρη του λάστιχου είναι κατουρημένα κάθε βράδυ. Κάθε πρωί πάλι νερό κτλ. τι στο καλό ;
δεν διαφωνώ οτι έρχονται για την ζέστη,εδώ τις βλέπω πάνω στο καπό του αυτοκινήτου να αράζουν ...
(οι άτιμες ανέβηκαν στην σέλα μου,και έχω 4 τρύπες απο νύχια ... γμτ!)
ανακατασκευή σε HONDA GLX 90cc
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=134333[/URL]
Μπορεις να τις στειρωσεις...και θα σταματησει το σημαδεμα και δεν θα ελατωθουν τα γατακια που γινονται αλοιφη στο δρομο...
χαχαχα σαχλέ ! :P :P
Δηλαδή με ξύδι λέτε να κάνει δουλειά; παίζει και αρουραίος γιατί απο δίπλα είναι εγκαταλελημένο σπίτι,αλλά δεν έχω δεί τόσα χρόνια ποτέ,αρουραίο ...
όσο για τα υπόλοιπα ότι και αν είναι και δυνοσαύρος,μας κάνει το ξύδι;;; να ρίξω εκεί τριγύρω;;;;
Μανία με το ξύδι!
Ρε αγόρι αν είναι ποντικός, πάρε γάτα.
Αν είναι γάτα, πάρε σκύλο.
Αν είναι σκύλος, τότε ρίξε ξύδι.
Sent from me using a computer.