Σελίδα 5 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 97

Θέμα: Κατάλληλο μηχανάκι

Μέλος Το avatar του/της Christoforos
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από yiannis172 Προβολή μηνύματος
    Τα καλα Kaze ηταν τα τρια πρωτα,που το 2ο και 3ο ηταν το ιδιο μηχανακι με το αρχικο,με facelift στην ουρα αρχικα και στην συνεχεια σε μασκα και στην πιο ''ησυχη'' εξατμιση.Μοντελα απο '98-'07.
    Μηχανικά όμως από προβλήματα ;.. όπως πχ μου είπες για τα innova. Που προσωπικά (χωρίς αυτό να σημαίνει κάτι - δεν περνιέμαι για γκουρού των μηχανών) τα είχα για υπερ-αξιόπιστα , απροβλημάτιστα..

τετρακυλινδρο μελος Το avatar του/της yiannis172
    Μηχανικα απο τα καλυτερα.Βεβαια οτι σου λεω ισχυει για ενα μηχανακι που θα ειναι εργοστασιακο και συντηρημενο...αν πας σε λυμενα και δεμενα με αμφιβολο αποτελεσμα,μοτερ,εκει ειναι αλλο θεμα.Οχι οτι ειναι κακο να εχει επισκευαστει,που μετα απο τοσα χρονια ειναι δυσκολο να μην εχει ανοιχτει,αλλα να ειναι τσεκαρισμενο οτι ειναι οκ.Εγω Innova,ειχα και παλια και τωρα αλλα ειμαι αντικειμενικος,απο θεμα μοτερ δεν ειναι οσο ποιοτικο ειναι ενα Kaze,Crypton,Supra,Grand.Τα θεματα των πλαστικων που τριζουν,λυνεται πανευκολα και ανεξοδα και γενικα ειναι ενα πολυ καλο μηχανακι το Innova.Εχει αψογα φρενα και συμπεριφορα (καμια σχεση με Supra & Grand) και πιο ποιοτικο βαψιμο και φινιρισμα.Απλα ειναι απο τα μηχανακια που δε σε αφηνουν σε ησυχια και ολο και κατι θα θελουν να κανεις.Αν δεν ασχολεισαι δηλαδη με το αθλημα,δεν κανει.

Μεταξύ crypton και kaze r Λοιπόν πρέπει να μείνω..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της CustomBoy
    μακαρι να εβρισκες και κατι σε astrea grand...προσωπικα ειναι κατι που θα επέλεγα αναμεσα σε παρα πολλα παπια ...

ΥΓ να φανταστω δεν σε ενδιαφερει κατι σε daytona sprinter ας πουμε
    Τελευταία τροποποίηση από CustomBoy; 17/02/2014 στις 01:02.

Customboy,το Grand,το θεωρω απο τα πιο ομορφα oldschool,παπια και με κορυφαιο κινητηρα,αλλα τα πλεονεκτηματα του ειναι μονο αυτα.Φρενα και κρατημα δε ξερει τι θα πει και για ενα απειρο αναβατη οπως ειναι ο φιλος που ανοιξε το ποστ,θα ειναι προτιμοτερο ενα παπι που εχει μια καλυτερη υποδομη στο θεμα αυτο.

αδερφε εχεις απολυτο δικιο,απλα πιστευω οτι με ενα budget μεχρι 500ευρω, οι επιλογες εινια λίγες,και δυσκολες..ποσο μαλλον οταν δεν ξερεις απο που-ποιον θα αγορασεις κατι

οπως με πολλα πραγματα ετσι και με ενα μηχανακι (εστω του 97!) το οποιο δεν ξερεις τι εχει τραβηξει , πρεπει να κάνεις τις επιλογες σου κ τα ρισκα σου

σιγουρα αναμεσα σε 5μηχανακια ιδιου προφιλ-budget θα υπαρχουν καποιες βασικες διαφορες ,αλλα νομιζω οτι απο ενα σημειο και επειτα κινουνται πανω στην ιδια γραμμή και απλα η αποφαση ειναι του αγοραστή ,

Γι αυτό νομίζω ότι ένα δισκόφρενο μπροστά σημαίνει πολλά !

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από CustomBoy Προβολή μηνύματος
    αδερφε εχεις απολυτο δικιο,απλα πιστευω οτι με ενα budget μεχρι 500ευρω, οι επιλογες εινια λίγες,και δυσκολες..ποσο μαλλον οταν δεν ξερεις απο που-ποιον θα αγορασεις κατι

οπως με πολλα πραγματα ετσι και με ενα μηχανακι (εστω του 97!) το οποιο δεν ξερεις τι εχει τραβηξει , πρεπει να κάνεις τις επιλογες σου κ τα ρισκα σου

σιγουρα αναμεσα σε 5μηχανακια ιδιου προφιλ-budget θα υπαρχουν καποιες βασικες διαφορες ,αλλα νομιζω οτι απο ενα σημειο και επειτα κινουνται πανω στην ιδια γραμμή και απλα η αποφαση ειναι του αγοραστή ,
    To θέμα είναι ποια είναι η διαφορά που κάνει τον καθένα μας να αγοράσει κάτι. Πχ η αξιοπιστία στο μοτέρ ή τα φρένα ;

οπως με πολλα πραγματα παραπλησιας αξιας,ετσι και εδω πιστευω οτι 3 μηχανακια που εχουν εκτιμωμενη αξια ~800 ευρω ας πουμε,δεν εχουν και τις δραματικες διαφορες..ειδικα οταν η χρονολογία κατασκευης τους ειναι τετοια που υπηρχαν αλλα στανταρ σε σχεση με σημερα...

αρα,ας πουμε φρενα,αξιοπιστία για μενα (χωρις ιδαιτερη εμπειρία στο θεμα) πιστευω οτι ειναι τα ίδια....για αυτο κοιτάς τι σου προσφέρει το καθενα ξεχωριστά,σίγουρα το ενα θα υπερέχει του αλλου καπου και το αντίστροφο...

Αν κοιταξεις αναμεσα σε Crypton και παλιο Kaze,παρε αυτο που ειναι στην καλυτερη κατασταση ακομα κι αν δωσεις κατι παραπανω (σε λογικα πλαισια).

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Christoforos Προβολή μηνύματος
    Ζητάμε λοιπόν από εσάς, να γίνεται συμβουλάτορες και όχι πωλητές.. Με την εμπειρία σας και τις γνώσεις σας, να μας συμβουλέψετε για την καλύτερη κίνηση. Σε επίπεδο ταχύτητας - επιδόσεων , ή ασφάλειας , ή ποζεριάς , ή οικονομίας - κατανάλωσης..

Ελπίζω να μην γίνω banned μετά από αυτό το Post.

Αυτό κάνουν διάφοροι που σου λένε να βάλεις λεφτά στην άκρη και να πάρεις κάτι πιο ασφαλές και σε μηχανή και σε εξοπλισμό. Δεν θα πάνε στην τσέπη τους τα λεφτά. Για σένα το λένε και είναι σημαντικό να σκεφτείς κι αυτή την οπτική.
    Νομίζω, επίσης, ότι είναι λίγο άκυρη η σύγκριση με το αντικείμενό σου.
    Με χρέπι παπί ή κουβά κράνος κινδυνεύεις... από bluescreens και ανεπαρκή ram δεν νομίζω να πέθανε ποτέ κανείς..

Ban δεν υπάρχει κανένας λόγος να φας.
    safety doesn't happen by accident

φίλε VANDA το ξέρω ότι δεν συγκρίνεται ένα pc με ένα κεφάλι απροστάτευτο..
    Η σύγκρισή μου ήταν ως προς την αναλογία όμως.
    Όταν έχεις μία μηχανή με μέση ταχύτητα τα 150, και μέγιστη τα 230 αγοράζεις ένα κράνος με κόστος x. Με ένα παπί, με μέση τα 50 και μέγιστη τα 80 θες ένα κράνο; που ναι μεν να μην είναι κουβάς και να κολυμπάει το κεφάλι σου, αλλά η τιμή του θα είναι αρκετά μικρότερη.

Δηλαδή ένα κράνος με 50 ευρώ είναι πιστεύω πολύ καλό, και παρέχει την ασφάλεια για τις ταχύτητες και την χρήση μου. Αλλιώς προκύπτει το ερώτημα. με μία hayabusa τι κράνος θα χρειαζόμουν ; γιατί τα 400 ευρώ φαίνονται πραγματικά λίγα όταν σκέφτομαι ότι για το παπί μου προτείνεται (με αι για να μην παρεξηγηθώ !) να αγοράσω με 150 ευρώ.

Είναι πολύ καλό πάντως που δίνετε έμφαση στην ασφάλεια. Το έχω παρατηρήσει και σε άλλα posts, γειώνετε πολύ κόσμο..

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από yiannis172 Προβολή μηνύματος
    Αν κοιταξεις αναμεσα σε Crypton και παλιο Kaze,παρε αυτο που ειναι στην καλυτερη κατασταση ακομα κι αν δωσεις κατι παραπανω (σε λογικα πλαισια).
    άρα καταλήγουμε πάνω κάτω στο ότι: δύο ίδια σε κατάσταση crypton και kaze δεν έχουν μεγάλες διαφορές στην κατανάλωση - φρένα - ζημιές.

Crypton,καλυτερο σε καταναλωση και Κaze καλυτερο σε φρενα-κρατημα.Απο ζημιες και τα δυο σκυλια.

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Christoforos Προβολή μηνύματος

Δηλαδή ένα κράνος με 50 ευρώ είναι πιστεύω πολύ καλό, και παρέχει την ασφάλεια για τις ταχύτητες και την χρήση μου. Αλλιώς προκύπτει το ερώτημα. με μία hayabusa τι κράνος θα χρειαζόμουν ; γιατί τα 400 ευρώ φαίνονται πραγματικά λίγα όταν σκέφτομαι ότι για το παπί μου προτείνεται (με αι για να μην παρεξηγηθώ !) να αγοράσω με 150 ευρώ.

Είναι πολύ καλό πάντως που δίνετε έμφαση στην ασφάλεια. Το έχω παρατηρήσει και σε άλλα posts, γειώνετε πολύ κόσμο..
    Περι παπιών στα είπαν.

Το θέμα του κράνους είναι πολύ σημαντικό, και το έχεις παρει τελείως λάθος.

Αν σε κλείσει κάποιος και πεσεις σε ενα κάγκελο απο αυτα που μπήκαν στα πεζοδρόμια δρόμων της Αθήνας με 50 χλμ, θα χρειαστείς το καλύτερο δυνατόν κράνος που σηκώνει η τσέπη σου για να την γλυτώσεις.
    Νομίζω οτι σε καλυψα με αυτην την απάντηση.
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Σελίδα 5 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 39
    Τελευταίο μήνυμα: 28/06/2008, 01:37
  2. Τι μηχανακι εχει???Παμε στοιχημα???
    από life_dab στο forum Off topic