Έτσι ακριβώς είναι . Και γω όσα on off έχω δει o αναβάτης τους εγκλωβίζεται στη μοτό συνήθως με ολέθρια αποτελέσματα .
Εξαίρεση το caponord που φροντίζει να κόψει το πλαίσιο πρώτα , κάνοντας μια μεγαλοπρεπή λαβή που σε εκφενδονίζει από τη σέλα ... been there
Κατα τα άλλα αφού ξέφυγε το κίνδυνο το παλικάρι , υπομονή να έχει και "σύντομα" όλα θα είναι παρελθόν .
ευχαριστουμε για το ραπορτο σουτερ. τουλαχιστον να ελπιζουμε![]()
ας προστεθούν και οι δικές μου ευχές για περαστικά …μακάρι να πάνε όλα καλά
there's no such thing as impossible
Ειμαι μελος του vstrom hellas forum και χθες που το εμαθα μου κοπηκαν τα ποδια, δεν θελω να μεινω στο ποσο καλος ανθρωπος ειναι ο Τολης, αλλα στο οτι τον περιμενουμε ολοι να επιστρεψει γερος και δυνατος και οπως παντα χαμογελαστος!
Αδερφε Τολη, περαστικα και αγυριστα!
Αυριο(σημερα)θα ξερω φρεσκα νεα
Ευχομαστε ολοι το καλυτερο...
το μονο που εμαθα ειναι οτι διορθωσαν τις εξαρθρωσεις
δεν προχωρησαν στα σπασιματα γιατι θα χρειαστει επεμβασεις και για την ωρα τον αφηνουν να ανακαμψει
παντως εχει διαφυγει τον κινδυνο για την ζωη του
αυτο ειναι το σημαντικοτερο ολων
Μακάρι και το επόμενο στάδιο ανάρρωσης να είναι το ίδιο αισιόδοξο. Πλήρη και ταχεία ανάρρωση στον Αποστόλη shooter.![]()
Πολλά περαστικά στον άνθρωπο!!!
Να προσθέσω ότι μπορεί οι ηλικιωμένοι να είναι επικίνδυνοι (πολλές φορές), εξίσου επικίνδυνοι όμως είναι και οι 18άρηδες πάνω στην κ@@λα της ηλικίας, οι ξανθιές με το κινητό στο αυτί, οι νοικοκυρές που οδηγούν μόνο μέχρι το s/m, αλλά και όλοι οι υπόλοιποι όταν οδηγούν μεθυσμένοι, βιαστικοί κλπ. Γενικά επικίνδυνοι είναι ΟΛΟΙ εν δυνάμει (με λίγες εξαιρέσεις που απλά επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Φαντασία λοιπόν, όταν οδηγούμε, και ακόμη πιο πολύ φαντασία. Μόνο αυτή μας προφυλάσσει.![]()
Dura lex, sed lex.
θα συμφωνησω μαζι σου
καθως οδηγαμε μαντευοντας και προσπαθωντας να προνοησουμε την βλακεια του αλλου ωστε να αποφυγουμε το κακο
κανενα σημερινο νεο?