Σελίδα 3 από 10 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 148

Θέμα: Σοβαρή συζήτηση!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της yannis24
    Επειδη είχα ακριβώς τους ίδιους προβληματισμούς.....
    Μένω Σαρωνιδα και κάνω κάθε εβδομάδα 380χμ πήγαινε έλα στην δουλεια...(4 μέρες...την μια χρησιμοποιω αυτοκίνητο!!!)
    Ήθελα κάτι οικονομικο...σε τέλη, βενζίνες, service, λάστιχα....
    Απο την άλλη ήθελα να πάω και με την γυναίκα μου για ένα καφε στο κύριλε.......μια φορα στο τόσο....,
    Ήθελα να χω χώρους να βάλω τα μωρό μαντίλα και τα γάλατα που αγοράζω 3φορες την εβδομάδα απο το ΑΒ βασιλοπουλο στην Βάρη, χωρίς να έχω βαλίτσα....
    Επειδη είχα δοκίμασε τα πάντα...σχεδόν.....
    Εδω και 32000 κμ, έχω ένα sym 250gts, για το οποιο δεν εδω παρα να αναφερθώ μονο με τα καλύτερα λόγια.....
    Το αγόρασα μεταχειρισμένο μοντέλο του 2011, €1950.....
    Είναι πολυ τίμιο ....και μου αρέσει........πολυ.....
    Τυφλά να έχει το Xt, Transalp, CBF, TDM κτλ, μηχανάκια που είχα κατα καιρούς.....
    Για την δουλεια και χρήση που του κάνω........μια χαρα.....!!!!

«Αυτούς που χόρευαν τους είπαν τρελούς εκείνοι που δεν μπορούσαν να ακούσουν την μουσική»

Μπλιτς η αποψη μου ειναι πως αν θες κατι για να κινησε οικονομικα μεσα στην πολη περνεις παπι τελος. Δινεις κανα χιλιαρικο και εισαι κκομπλε. Το θεμα ειναι αν σου παει η καρδια?
    Εγω δεν μπορεσα να το κανω εως τωρα.
    Το 250 το νιτζα ειναι πααρα πολυ καλο στριβει κανει δειχνει αλλα δεν ειναι για σενα Θα σου κακοφανει παρα πολυ, εδω εγω επαθα καταθλιψη με το β στρωμ.
    Το βστρομ ειναι πολυ καλο για ολα αλλά οικονομικο δεν το λες Εγω θελω ενα τεποζιτο καθε βδομαδα.
    Οποτε τσιμπας την παπια και μολις εισαι κομπλε οικονομικα βουτας το μηχανακι που γουσταριζεις...
    Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

610sm και τα ρέστα απο τον δούκα στα μπουρδέλα (παντώς τύπου)

ΜΑΥΡΟΣ ΙΠΠΟΤΗΣ Το avatar του/της DAYMAN
    Ειμαι εδω και τρια χρονια με ενα μηχανακι το οποιο ειναι και το μονο μεταφορικο μεσον μου.365 μερες το χρονο κινουμαι με αυτο και σε ελαχιστες περιπτωσεις με συγκοινωνια.Εμεινα σε αυτο λογο κρισης και του οτι δεν εχω χρηματα να παρω μαντηλι να κλαψω.Εχουν περασει απο τα χερια μου 11 μηχανακια και το οτι ειμαι ακομα σε αυτο ενω τριβελιζουν το μυαλο μου σκεψεις για αλλαγη εξοικονομωντας χρηματα απο αλλα εξοδα που μπορω ισως να κοψω δεν το εχω κανει γιατι με αυτο κανω τα παντα.Ταξιδευω,παω δουλεια,κινουμαι στην πολη,ξεδινω καποια ΣΚ.Το μηχανακι αυτο εχει χλευαστει και εχει γινει ταυτοσημο του καγκουρα,του ακρανωτου ,του κλαρινογαμπρου,κτλ.Δεν εχω πτοηθει απο τις κακοηθειες αυτες αλλα και απο τις συμπεριφορες καποιων γιατι δεν με εχει απασχολησει ποτε,πλην προγραμματισμενων συντηρησεων,δεν μου κοστιζει πολλα η συντηρηση (αρκετα κανω μονος) δεν καιει και δεν εχει πει οχι σε οτι εχω ζητησει να κανει.Κλεινω λεγοντας οτι στο μπατζετ που εχεις θεσει υπαρχουν TDM εως και 06 μοντελα.

Το μπαμπούρι Το avatar του/της Bradipous
    Αυτο το ερ6φ 2010+ πολυ το γουσταρω αλλα εισαι εκτος μπατζετ, τα δινουν πανω απο 4κ

Εδιτ: περιττο να πω το γελιο που εριξα με τον τιτλο.
    Τελευταία τροποποίηση από Bradipous; 25/02/2014 στις 23:07.

Squadra Puzzola Το avatar του/της Ichigo
    Blitzerάκο προτίμησε σκούτερ. Μπορεί να τα κοροϊδεύουμε αλλά όταν δεις ότι θα μπορείς κάτω από τη σέλα να βάλεις ένα κράνος και δυο τρια πραγματάκια θα την καταβρείς

Θα έλεγα:

XMAX 250
    Beverly 350 (ΠΡΟΣΟΧΗ ορισμένα ABSατα κυρίως του 12 παρουσιάζουν θέματα με τις τρόμπες φρένων και τα κλασσικά όπως μπουζόπιπες και κανά αισθητήρα - λογικά μυρίζει ανάκληση κάποια στιγμή)

SH 300
    Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.

Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
    "Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."

Το μπαμπούρι Το avatar του/της Bradipous
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Ichigo Προβολή μηνύματος
    Blitzerάκο προτίμησε σκούτερ. Μπορεί να τα κοροϊδεύουμε αλλά όταν δεις ότι θα μπορείς κάτω από τη σέλα να βάλεις ένα κράνος και δυο τρια πραγματάκια θα την καταβρείς

Θα έλεγα:

XMAX 250
    Beverly 350 (ΠΡΟΣΟΧΗ ορισμένα ABSατα κυρίως του 12 παρουσιάζουν θέματα με τις τρόμπες φρένων και τα κλασσικά όπως μπουζόπιπες και κανά αισθητήρα - λογικά μυρίζει ανάκληση κάποια στιγμή)

SH 300
    Ολα αυτα πωλουντε πολυ ακριβα και το γιαμαχα με τις απαρχαιομενες πισω αναρτησεις κοπαναει αρκετα στις λακουβες.
    Τα χοντα κ γιαμαχα τουλαχιστον θεωρουντε κορυφαια σε αξιοπιστια, τον μπεβερλη τον φοβαμαι.

Αλλα αν ειναι να παρεις σκουτερ τουλαχιστον παρε κατι να εχει και γκαζι, τουτεστην ΤΜΑΧ. (ενταξει παραφερθηκα)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της bruno
    τρανσαλπ 650,τουλαχιστον είναι μηχανη.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της OlKa
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος
    Ναι κι αυτό το χω υπόψη, απλά, όπως και με το CBR, θα προτιμούσα να το οδηγήσω πρώτα. Θέλω κάτι ευέλικτο για εντός πόλης, τα SS δεν ενδείκνυνται για κάτι τέτοιο (γι'αυτό προτιμώ τα S/M), ΑΛΛΑ εφόσον είναι αρκετά μικρά (250) ίσως είναι ό,τι πρέπει.
    Πάντως για το Cbr το 250, χωρίς να έχω προσωπική εμπειρία, δεν έχω ακούσει πολύ κολακευτικά σχόλια... Σε παρεμφερή φάση, ίσως να προτιμούσα το Νιντζάκι το 250... Υποτίθεται ότι είναι το καλύτερο στην κατηγορία του... Κι έχει βγάλει και το 300άρι, αλλά θα είναι λίγο πιο τσιμπημένο σίγουρα...

Εγώ που είμαι πιο...ρομαντική, θα έπαιρνα το Cbf το 250... Χόντα και στρογγυλοφάναρο.-
    Όλα είναι δρόμος...

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από McTalas Προβολή μηνύματος
    Οποτε τσιμπας την παπια και μολις εισαι κομπλε οικονομικα βουτας το μηχανακι που γουσταριζεις...
    Ίσως το έθεσα λάθος. Έχω μέσο. Δεν έχω άμεση ανάγκη να πάρω μηχανάκι. ΘΕΛΩ να πάρω, γιατί θέλω να καβαλάω. Απλά ρίχνω λίγο (ή πολύ) τα standards μου, ώστε να μη μου στοιχίζει 2 μισθούς ανά έτος η συντήρηση μιας μοτοσυκλέτας, την οποία ΔΕ μπορώ να χαρώ, όπως χαιρόμουν κάποτε. Οι βόλτες εκτός νομού είναι τόσο σπάνιες πλέον, που προτιμώ να τις θυσιάσω και να έχω ένα μηχανάκι που μπορώ να κινώ καθημερινά (έστω κι αν μου προσφέρει πολύ λιγότερες συγκινήσεις), παρά να βλέπω ένα μηχανάκι των 10,000ε αραγμένο στο γκαράζ μου 300 ημέρες τον χρόνο. Με λίγα λόγια, δεν είναι ότι έχω σπουδαίο οικονομικό πρόβλημα και θέλω οπωσδήποτε κάτι μικρό. ΘΕΛΩ κάτι μικρό και θέλω - να προσπαθήσω έστω - να συμβιβαστώ με την πρακτική πλευρά μιας μοτοσυκλέτας έναντι της διασκεδαστικής. Μπορεί, όντως, να μην αντέξω και σε 6 μήνες να πάω να πάρω ένα 1000 :P Αλλά ας δοκιμάσω.

Σας ευχαριστώ όλους για τις γνώμες σας. Σχολιάζω από λίγο στον καθένα, όπου διαφωνούμε.

To ER φαίνεται ομορφούλι και καλή επιλογή, αλλά, σόρρυ, οτιδήποτε άνω των 200 κιλών δε θεωρείται μοτοσυκλέτα :P Και δέχομαι μοτοσυκλέτες των 200 κιλών, μόνο αν έχουν ένα μοτέρ των 1000+ cc από κάτω.

Τα 660 επίσης είναι πολύ βαριά για τα χαρακτηριστικά τους. Αν και μου πέρασε από το μυαλό το XTX.

Δε θέλω ΚΤΜ τώρα. Παίζω σε κατηγορία, στην οποία υπάρχουν πολύ καλά γιαπωνέζικα. Δεν υπάρχει λόγος να κοιτάξω ευρωπαϊκά. Αν, ωστόσο, έχετε κάποιον καλό, ευχαρίστως να τον ακούσω. Για όσους δε γνωρίζουν, το μηχανάκι που πούλησα ήταν ένα Duke 690, το απόλυτο όπλο στην κατηγορία του και μια κατηγορία με ανύπαρκτα γιαπωνέζικα.

Το SYM το κρατάω. Έχω ακούσει καλά λόγια γενικά και, αν καταλήξω σε σκούτερ, φαίνεται μια καλή επιλογή. Το Husqy, επίσης, δεν είναι κακό

TDM, Vstrom, Fazer και λοιπά, απλά όχι. Είναι, σαφώς, καλά μηχανάκια γι'αυτό που κάνουν, αλλά όχι, δεν είναι για μένα. Ειδικά TDM και Fazer, που έχω δοκιμάσει, δεν την παλεύω ΚΑΘΟΛΟΥ με τη θέση οδήγησης. Είναι εκνευριστικά άνετη και "καθιστή". Vstrom δεν είχα την τιμή. Το Transalp ανήκει επίσης σε αυτή την κατηγορία των εντελώς ουδέτερων/αδιάφορων μοτοσυκλετών που δε μου έκανε ποτέ κούκου να καβαλήσω. Αν και είναι αναμφισβήτητα πολύ καλό εργαλείο, δε θα την αγόραζα ποτέ. Για παρόμοιο λόγο, απέκλεισα από την αρχή στρογγυλοφάναρα και λοιπά κλασσικά γυμνά (σόρρυ Όλγα :P).

Περιμένω από στιγμή σε στιγμή ένα "δε γαμιέσαι τότε, μαλάκα περίεργε."
    Life begins at 45°.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της bruno
    Στην αρχη θα σου ελεγα χτχ,αλλα λεω για να κοιταει (και) για σκουτερ σου προτεινα κατι που τα κανει λιγο από όλα.Για dr-z sm σε βλεπω εσενα μεσα στην πολη δεν θα το βαρεθείς ποτε.

ok, να το πάρουμε πάλι από την αρχή μιας και τώρα μας έβαλες στην θέση μας....

τον μικέ τον ξέρεις?..... αν μπεις πίσω του, δεν θα φαίνεσαι, ογκόλιθος λέμε.....

ο τύπος έρχεται στις εκδρομές με το 250 το γιαμαχάκι, τσαγιώνει κόσμο σε εκκινήσεις ΚΑΙ αφίξεις και μάλιστα στην τελευταία εκδρομή ήταν δικάβαλος και δεν μάσησε πουθενά και τίποτα..... άσε που μας κάνει πλάκα όποτε βάζουμε μπενζίνα..... σε κάποια εκδρομή θα τον πλάκώσουμε στις σφαλιάρες βέβαια από την ζήλεια μας αλλά δεν είναι εκεί το θέμα....

βάσει λοιπόν αυτών που έχω δει ιδίοις όμμασι, χτύπα ένα 250αράκι, είτε της χονΔα, είτε της γιαμάΠα, είτε της καΦασάκι και να είσαι σίγουρος οτι αν σου την δώσει να πάς λίγο παραέξω από το L.A. (Lεκανοπέδιο Αττικής), ακόμα και δικάβαλος, o μόνος λόγος που δεν θα το κάνεις (οικονομικών εξαιρουμένων), θα είσαι εσύ.....

υγ.... έχει δίκιο ο Ταλας.... και εγώ θα ξενέρωνα αν αναγκαζόμουν να πουλήσω το μηχανάκι μου για να πάρω κάτι άλλο για οικονομικούς λόγους..... αλλά, σε-λα-βί που λένε και οι φίλοι μας οι γάλλοι...... αφού δεν θα είχα την "πρέζα" μου, ας είχα τουλάχιστον "μεθαδόνη"....

Ψαρούλης Το avatar του/της Sele
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος
    Ίσως το έθεσα λάθος.

...

Περιμένω από στιγμή σε στιγμή ένα "δε γαμιέσαι τότε, μαλάκα περίεργε."
    ΔΕ ΓΑΜΙΕΣΑΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΕΡΙΕΡΓΕ
    Τελευταία τροποποίηση από McGyver; 26/02/2014 στις 09:04.
    I suppose it will all make sense when we grow up

The Tech guy Το avatar του/της George_Sp
    Blitzerάκο σε βλέπω είτε για σκούτερ πολυεργαλείο ή για κάνα Yamaha MT-03.

Σαρδαναπαλος Το avatar του/της sotostzav
    Απο οτι μηχανες εχεις αναφερει και εννοειται μενω σε αυτες που σου αρεσουν καπως,εχω να πω πως στην κυριακατικη βολτα που καναμε,με εξεπληξε πολυ ευχαριστα το cbr 250 του Soulrain.Στα χερια του Αντωνη λοιπον,που παρεπιμπτοντως ειναι και οδηγος με λιγη εμπειρια,το μηχανακι δεν κολωσε πουθενα.Καναμε 460 χιλιομετρα σε εθνικη,σε κλειστα ανηφορικα κομματια,σε επαρχιακους δρομους,με βροχη..Πολυ σταθερο στην πορεια μεταξυ 130-140 χιλιομετρων,οικονομικο,στριφτερο και κατα την ταπεινη μου αποψη,αρκετα ομορφο για μικρο!Προσωπικα θα το διαλεγα ανετα
    Here I am,on the road again.......

Σελίδα 3 από 10 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 03/06/2005, 17:06
  2. Συζητηση Για....
    από x-rider στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 05/08/2004, 13:24
  3. Πολυ Παραξενη Συζητηση
    από psaroulis στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 1