Μονόσελος? Την βρήσκω φίλε και το χρώμα δείχνει ωραία!![]()
Μονόσελος? Την βρήσκω φίλε και το χρώμα δείχνει ωραία!![]()
το σκεπτικο μου ειναι να γινει καπακι κ να εχει απο κατω σελακι
μαλλον θελω πολλα
αλλα θα το προσπαθησω να το κανω
αυριο περνω πολυεστερα κτλ κτλ
ο καιρος δινει πολλες βροχες αυτη τη βδομαδα οποτε θα εχω χρονο να το κανω η' απλα θα περασω την ωρα μου ευχαριστα αλλα ισως χωρις το επιθυμητο αποτελεσμα
χαχαχαχααχαχχα
εχω στο μυαλλο 2-3 τροπους μολις αποφασισω θα σε πω
μολις πριν λιγο εβαλα σε εφαρμογη την πρωτη ιδεα για το πως μπορω να βγαλω καλουπι
με πρωτο μελημα οσο το δυνατον λιγοτερο στοκαρισμα τριψιμο ΠΡΩΩΩΩΤΟ
οποτε τα κλασικα με αφρους - φελιζολ μπαινουν σε δευτερη μοιρα
πηρα απλο χαρτι οκ απλο χαρτονι να το πω? το ασπρο απο τη μια κ γκρι απο την αλλη κ το μορφοποιησα κ εδειξε να βγαινει κατι καλο
θα το περασω ενα ψιλο χερι εποξυ να σκληρηνει αρκετα κ να παρω καλουπι
μετα θα το γυρισω αναποδα κ θα ριξω εκει υαλοπανο κ ετσι ελπιζω να βαγλω πολυ καθαρη επιφανεια γλιτωνοντας πολυυυυυ τριψιμο κ στοκαρισμα
ελπιζω θα δειξει αυριο
πριν βεβαια εχω ετοιμασει κ το κατω μερος οπου θα βγει το κουμπωμα επανω στο μανισιο για ναλε βγαλε με το κλειδι οπως ανοιγε η σελα
εγινε κ φραγμα ας πουμε γυρω γυρω να μην τρεξει εποξυ
εχει δουλλεια ακομαααααααααααααααααααααααααααα
αλλα ευελπιστω
αν θα βαψεις δεν γλυτωνεις τριψιμο και στοκαρισμα. 4χρονια πολυεστερικα εφτιαχνα.... αν θες βοηθεια σφυρα![]()
σιγουρα δεν θα γλιτωσω το ξερω απλα πιστευω οτι θα ελλατωσω τριψιμο στοκαρισμα μιας κ θα δουλεψω την επιφανεια που θα φαινεται πως να το πω σαν ας πουμε απο καλουπακι
καλυτερη επιφανεια οποτε λιγοτερο τριψιμο στοκαρισμα τριψιμο
το ενχειρημα πετυχε
οντως εχω πολυυυυυ πιο λεια επιφανεια οποτε πολυ λιγοτερη δουλλεια σε στοκαρισε τριψε
μια ψιλοπροβα κ ναι χρειαζεται λιγο υψος ακομα προσθεσα παλινο το βραδυ πιστευω το καπακι να ειναι σχεδον ετοιμο
θελω να πιασω την ευθεια με το κομματι της πισω ουρας
χρειαζομαι την αποψη σας
λυση πρωτη μονοσελο τελειως?
δευτερη οπως στη φωτο, εχω βαλει ετσι να καθεται ενα σελακι απο zx10 κ να το κανω δισελο με διαφορα υψους?
περιπου να αντιγραψω υψος κοψιμο απο το zx 10
εγω μπερδευτκηκα ακουω γνωμες
μονοσελο και αν μπορεις πιο κοντη την ουρα...γνωμη μου..
μπραβο για τις καλλιτεχνιες σου!!
με μπριζωνεις ρε φιλε
αν κανω μονοσελο πιος ακουει τη γκομενα ........................ναι βεβαια εγω δεν μετραω εγω στην απεξω εγω βολτα δεν θελω κτλ κτλ κτλ χααχχαχαχαχαχα
οποτε με πας για κρυφο σελακι με καπακι ορε δουλλειεςςςςςςςςςςςςςςςς που ανοιγουμε
ευχαριστω για την αποψη κ την φιλοφρονηση
για την κοπελια παρε παπι...και να εχεις το μεγαλο για παρτη σου!