Δε θέλω να προτρέχω!
ok....
οτι και να είναι, καλορίζικο και να μην ξεχάσεις ποτέ τους λόγους που πήρες αυτό και όχι ένα RRRRRR
και δεν θα το μετανοιώσεις ποτές....![]()
Χαχα όχι μωρέ. Δε θα άντεχα με σκούτερ, ακόμα κι αν έχουν μπόλικο γκάζι κάποια. Μοτοσυκλετάκι πήρα. Θα ποστάρω φωτός όταν έρθει στα χέρια μου (και αλλάξω εξάτμιση :P).
Φχαριστώ. Σας αγαπώ όλους.
Life begins at 45°.
Στο μαγαζί που δούλευα μου μέχρι να έρθει το καινούριο μοτέρ δούλευα με ένα SH300 για να κάνω διανομές.
Δεν ξετρελάθηκα με την ιδέα του σκούτερ, εντάξει γκάζι είχε, στροφές δεν μπορώ να πω οτι ένιωθα ασφαλής, ούτε μόλις πέρασα τα 110-120χλμ/ω. Βενζίνη έπινε τα κέρατά του και εκτός απο όλα αυτά ένιωθα σαν λέλος...![]()
Ρε π@π@ρ@ δεν είπαμε να καβαλήσεις πρώτα και μετά να αποφασίσεις?
Εγώ αυτό το Σκ περίμενα να βρεθούμε για καφέ και να στο δώσω βόλτα.
Τεσπα καλορίζικο να είναι και να το χαίρεσαι. Είμαι σίγουρος για το που κατέληξες αλλά ανακοίνωσε το εσύ καλύτερα.
εν αναμονη λοιπον να το δουμε , αλλα τσακω μερικες προκαταβολικες![]()
kawasaki θα πηρε κατα 99%...
με το καλο στην κατοχη σου Μπλιτζερακο...
![]()
Αυτά γίνονται μπαμ μπαμ, φίλος. Ποιος περιμένει το ΣΚ; :P Για καφεδάκι πάμε, πάντως, αν επιτρέψει ο καιρός.
@devil: Ψάχνοντας και διαβάζοντας, προτίμησα - μετά από 2 ευρωπαϊκά - να γυρίσω στη μαμά Honda. Μια χαρά είναι το Kawa, αλλά μάλλον το CBR είναι πιο σωστή επιλογή για τη χρήση που θα του κάνω.
2012 μοντέλο (ακόμα εντός εγγύησης), απολύτως εργοστασιακό, πεντακάθαρο, προσεγμένο, με καινούρια λάστιχα, συναγερμό, βιβλίο σέρβις (τελευταίο σέρβις πριν 600 χλμ) και οτιδήποτε άλλο δίνει το εργοστάσιο. Μόνο στο οδόμετρο φαίνεται ότι δεν είναι καινούριο. Προτίμησα το μαύρο τελικά. Αποφάσισα ότι τα HRC χρώματα δε μου πολυάρεσουν σε αυτό :/
Δεν έχω τραβήξει καμιά φωτό, γιατί δεν υπάρχει νόημα ακόμα. Πάρτε μία, όμως, να δείτε πως είναι με όλα αυτά τα περιττά πράγματα πάνω, που δεν έχω ιδέα τι κάνουν, γιατί δε θα τα ξαναδείτε.
![]()
Life begins at 45°.
Καλόστριφτο το εργαλειάκι...
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
Thanks παίδες.
Το δικύλινδρο είναι ψόφιο κάτω από τις 9,000 στροφές και κουραστικό εντός πόλης/κίνησης. Σε επιδόσεις, το μόνο που κερδίζεις σε σχέση με το CBR είναι 7-8 χλμ/ώρα τελικής (τι 150, τι 160!) και πιο σφιχτό/στιβαρό σύνολο σε σβέλτη οδήγηση (το CBR παραέχει μαλακό μπροστινό). Αλλά χάνεις σε ροπή στις χαμηλές/μεσαίες, βάρος (το CBR είναι 10 κιλά κάτω), κατανάλωση, συχνότητα και κόστος σέρβις... και, επιπλέον, δε βρίσκεις καθαρό νιντζάκι, 2012+ μοντέλο, με λίγα χιλιόμετρα, στις τιμές που βρίσκεις το Honda.
Life begins at 45°.
το cbr το οδηγησα για 5-6 γυρους στο auto festival οταν ειχε γινει η γιορτη μοτοσυκλετας πριν 2 χρονια...
οντως ειναι πολυ ευκολοδηγητο με τραβηγμα και νευρο απο χαμηλα..δυστυχως ο leader πηγαινε σιγα και δεν ανοιξα πανω απο 100, αλλα μεχρι εκει πηγαινε παραπανω απο συμπαθητικα...
αρα θεωρητικα θα ταιριαξει μια χαρα σε αστικο περιβαλλον...
νομιζω οτι ειχε και abs, και το ειχα ενεργοποιησει επιτηδες καναδυο φορες για να δω αντιδραση, αλλα δεν θυμαμαι καθολου...
αντοστοιχη εμπειρια ειχα και με τον μικρο δουκα, την επομενη χρονια...
Καλες βολτες φιλε.Πολυ ωραιο φαινεται.![]()
Δεν ήθελα abs. Περιττό βάρος :P
Οι πρώτες μου εντυπώσεις, πάντως, ήταν οι εξής:
1. Έχω ξεχάσει να οδηγώ SS.
2. Έχω γεράσει.
Ένιωθα πάνω του ότι δεν είμαι πια ιδιαίτερα ευέλικτος, ότι δε μπορώ να κάνω ό,τι γουστάρω, όποτε γουστάρω, όπως με τα motard. Σχεδόν φοβόμουν να το στρίψω ή να κάνω απότομο ελιγμό. Φαντάζομαι θα μου περάσει σύντομα αυτό. Ελπίζω.
Επίσης, η θέση μου φαινόταν τρομερά άβολη και πονούσε η μέση μου μετά από μια ώρα οδήγηση :P
Το καλό είναι ότι μου είχε λείψει απίστευτα η αίσθηση του ντεπόζιτου ανάμεσα στα πόδια!
Life begins at 45°.