Λοιπόν παιδιά να πως έχουν τα πράγματα:
Ήμουν σε φάση να πουλήσω τη μηχανή μου (τιμιότατη CBF 250) επειδή μου είχε βγάλει ζημιά στα ηλεκτρικά και κάτι άλλα μικροπροβλήματα που είχε, επειδή δεν ήμουν διατεθειμένος να την φτιάξω. Στο νου μου δεν είχα να πάρω απαραίτητα κάτι μεγαλύτερο. Για καμιά πάπια θα πήγαινα λόγο έλλειψης ρευστού. Προέκυψε όμως το εξής: Μια γνωστή μου δίνει μια XT 600 του 2002. Το μηχανάκι έχει κάνει 38000 χμ. Εξωτερικά είναι αγρατζούνιστο, όσο το κινούσε ο άντρας της δεν είχε κανένα πρόβλημα. Είναι όμως σε ακινησία για 3 χρόνια. Ακόμα και τα grips του γκαζιού δεν κουνιούνται. Δεν είναι εκτεθειμένο σε ήλιο αέρα κλπ γιατί όλον αυτό τον καιρό το είχε σε κλειστό υπόγειο γκαράζ και με κουκούλα από πάνω.
Μου το δίνει λοιπόν 500 ευρώ. Εγώ τόσο σκέφτομαι να πουλήσω το μηχανάκι που έχω τώρα. Και προβληματίζομαι στο εξής: Από τόση ακινησία τι θα χρειαστεί να κάνω και πόσα παραπάνω λεφτά θα χρειαστεί να ρίξω, δεδομένου ότι το μηχανάκι δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα άλλο, εκτός το ότι ήταν ακούνητο τελείως. Ο λόγος που δεν το χρησιμοποιούσε ήταν λόγοι υγείας.
Βοηθήστε ρε παιδιά γιατί είμαι προβληματισμένος αν αξίζει να το πάρω, δεδομένου του ότι λεφτά δεν παίζουν για πολλά πράγματα.
Α, συν του ότι τον τελευταίο ένα χρόνο είχαν παραδώσει και τις πινακίδες, οπότε δεν ξέρω και τι έξοδα ή εμπόδια μπορεί αυτό να δημιουργήσει.
Μια γνώμη θα ήταν χρήσιμη!![]()