LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
οντως, πολυ νοσταλγικο και ομορφο να βλεπεις ενα τετοιο εγγραφο...
αλλα θα μου επιτρεψεις οτι οι σαρδελες ηταν οι μαθητες με την γνωση που επαιρναν "κονσερβα" απο καθε δασκαλο χωρις την δυνατοτητα του double check (βλ.ινετρνετ)...και φυσικα με τις ποδιες που φορουσαν, γινοντουσαν ολοι και ολες μια μαζα...
Σορρυ κιολας αλλα εμενα τα καλιγραφικα μου φαινονται μια μαλακια και μιση...
Η χρησιμοτηττα τους ειναι για το ματι μονο ή εχουν καποιο ιδιατερο οφελος για τον αναγνωστη,γιατι προσωπικα ορισμενες λεξεις δεν τις βγαζω ετσι που ειναι γραμμενες.
Δεν καταλαβαινω αρκετες λεξεις απο το κειμενο.......
Αλλα ρε φιλε ειναι σκετος "καμβας" μπροστα στην ψηφιακη μας ζωη.![]()
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
οι ποδιες και το ξυρισμα στο στρατο κλπ ειναι αλλη κουβεντα..
βασκα,θες να σου γραψω εγω το κειμενο να δεις καλλιγραφια;;δεν βγαζω ουτε εγω τι γραφω!!!![]()
....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....
έχεις δίκιο.. τώρα με το double check είναι όλοι τζιμάνια.. ενώ τότε έβγαιναν όλοι αγράμματοι από το σχολείο...
ή μήπως το ανάποδο...
όσο για τις ποδιές μαζί σου... γουστάρω να βλέπω 16χρονα-18χρονα ξεκ0λίδια με τους στρίγκους έξω... ενώ αυτές οι ποδιές είναι πολύ μονότονες...συν ότι γίνονται όλοι μία μάζα, γι' αυτό δεν έβγαιναν καλοί επιστήμονες τότε....
τι να λέμε τώρα, η μόνη καλλιγραφία που μπορούμε να επιδείξουμε στο παρόν μας είναι ο μηδενισμός του παρελθόντος μας...
Ωραία γράμματα και ορθογραφία ….
Βέβαια , το 1894 , αν δεν ήταν ο 15χρονος «υιός εμπόρου εξ Αστακού» δεν νομίζω ότι θα είχε φτάσει μέχρι την Β Γυμνασίου…. Ούτε καν σχολείο δεν θα πήγαινε…
Πως τα κάνανε αυτά τα γράμματα ρ.π.μ. τρομερή καλλιγραφία
μμμ, αν υπηρχε δλδ ενας φασιστας δασκαλος και μαθαινε π@παριες στα παιδια, θα'τανε πολυ "μορφωμενα" μετα...ή να πω παραμορφωμενα...
α, ναι ξεχασα...θα τα διπλοτσεκαρε ο αγραμματος γονεας τους που δεν ηξερε απλο πολλαπλασιασμο...
καλως ή κακως ζουμε στην εποχη της πληροφορησης...και αυτο ενοχλει πολλους...
το γεγονος οτι δεν υπηρχε εκφραση μεσω της προσωπικης επιλογης των ρουχων μηπως θυμιζει στρατο?
και ναι, προτιμω να εκδηλωθει το ξεκωλακι απο 16 χρονων παρα να ειναι μια καθως πρεπει δεσποινιδα που να κανει βιζιτες μολις βγαζει την ποδια...αλλα στο σχολειο ποδια, κοτσιδακια και χαμηλο βλεμμα...
εποχες υποκρισιας στο μεγαλειο τους...
Επειδή ξυρίστηκα προηγουμένως λόγω των μαντικών μου ικανοτήτων (θα το βρω ποιος/ποια ήτανε)
να μείνω στο θέμα
Η καλλιγραφία για κάποιους λαούς είναι τέχνη και όχι απλά τρόπος γραφής
π.χ. (τυχαίο παράδειγμα) http://www.youtube.com/watch?v=r4ghtJolXC8
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).