Σελίδα 8 από 14 ΠρώτοΠρώτο ... 345678910111213 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 106 έως 120 από 205

Θέμα: "οι εκδρομές μου" και ο απαραίτητος προστατευτικός εξοπλισμός, σκέψεις και αποφάσεις

Lock up the wolves Το avatar του/της harris_x
    Administrator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrakos35 Προβολή μηνύματος

Συγχωρέστε με κύριοι, αλλά σε «δική μου» εκδρομή, κανείς, για κανένα λόγο δεν θα έρθει χωρίς να έχει πλήρη εξοπλισμό ασφαλείας…. Είτε οδηγός είτε συνοδηγός.
    Όλα καλά, αλλά αυτό το παραπάνω είναι ευθύνη του καθενός ξεχωριστά.

Εκτός κι αν έχεις την εντύπωση πως ο διοργανωτής είναι και υπεύθυνος για τον κάθε ένα που θα ακολουθήσει...

Eυλογημένο μέλος Το avatar του/της Billymuse
    Μαρέσει που κράζετε όλοι τον Σπυράκο για κάτι που έγραψε και είναι παρεξηγήσιμο όντως αλλά του κάνετε και μετά μαθήματα
    λες και έχετε έρθει ποτέ εδω και ένα χρόνο σε καμια βόλτα. και δε το λεω για τις μεγάλες βόλτες που κοστίζουν έστω και σε μια
    μάζωξη για μια μπύρα όπως στο κρίκο
    φιλικά πάντα
    RACING Because football,basketball & golf require ONE BALL
    Viva Italia 2015 Σικελία 2016

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Ω τι σας είπε!
    Life begins at 45°.

Ρε Βασιλη δεν κραζουμε,αποψεις εκφραζουμε.
    Δηλαδη εχει περισσοτερη βαρυτητα η αποψη καποιου που εχει ερθει 10 φορες σε βολτα,απο καποιον που δεν ερχεται??
    Ο δευτερος δεν εχει γνωμη??

υ.γ Μην ξεχνας οτι υπαρχουν και παλιοτεροι εδω μεσα και κανονιζαν βολτες οταν εμεις δεν ξεραμε καν την υπαρξη του φορουμ

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος
    Ω τι σας είπε!
    Ξέρεις πολυ καλά οτι δε κρίνω κανέναν που δν θα έρθει, γιατί δεν έχουμε όλοι τον ιδιο ελεύθερο χρόνο,χρήμα να διαθέσουμε για τα έξοδα (βενζίνες,καφέδες...),
    οικογενειακές υποχρεώσεις και άλλα πράγματα που μας κρατάνε μακριά απο βόλτες..αλλα κακα τα ψέματα ένας πυρήνας 5-6-10 μηχανών είμαστε που κανονίζουμε
    η συμμετέχουμε στις βόλτες. Μνάκι πας να μας φυτιλιάσεις

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stynikop
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από o_gayros Προβολή μηνύματος
    ....με ανησυχεί το γεγονός ότι κάποιοι είναι τοσοανετοι με το να δεχθούν περιορισμούς "για το γενικότερο καλό"...
    Και αυτό είναι το τρανότερο παράδειγμα του φαινομένου που περιγράφω παραπάνω: θέλετε πραγματικά να δίνουμε την εντύπωση στο νέο που θα μπει στο φόρουμ πως είναι ΟΚ να μην φοράει τον απαραίτητο εξοπλισμό όταν δεν τον γουστάρει, όπως φαίνεται να δείχνουν και κάποιοι παλιοί;
    Θέλετε να δίνετε την εντύπωση πως αυτό είναι κάτι το οποίο έχει να κάνει με τη διάθεση και όχι με το δρόμο;
    Θέλετε να το βάλετε στο ότι τα μέτρα προστασίας είναι το ίδιο επιθυμητά με τα οικονομικά μέτρα του Στουρν@ρ@;

Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω το να την λέτε κάποιοι από σας στον νέοπα που θα μπει στο φόρουμ για να ρωτήσει ποιο μηχανάκι να πάρει αλλά δε βγάζει λεφτά για εξοπλισμό, από τη στιγμή που κάποιοι από σας δίνετε ένα τέτοιο παράδειγμα με τη στάση σας σε αυτό το θέμα...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από taisteal Προβολή μηνύματος
    Ρε Βασιλη δεν κραζουμε,αποψεις εκφραζουμε.
    Δηλαδη εχει περισσοτερη βαρυτητα η αποψη καποιου που εχει ερθει 10 φορες σε βολτα,απο καποιον που δεν ερχεται??
    Ο δευτερος δεν εχει γνωμη??

υ.γ Μην ξεχνας οτι υπαρχουν και παλιοτεροι εδω μεσα και κανονιζαν βολτες οταν εμεις δεν ξεραμε καν την υπαρξη του φορουμ
    Εξήγησα οτι δε κράζω αυτον που δε θα έρθει επειδή εγω έχω παει 10 φορές παραπανω βόλτα με τον Σπυράκο η τον κάθε Σπυράκο,αλλα καταντίσαμε να
    περιμένουμε το συγκεκριμένο χανούμι πότε θα ποστάρει βόλτα...

Lock up the wolves Το avatar του/της harris_x
    Administrator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Billymuse Προβολή μηνύματος
    Μαρέσει που κράζετε όλοι τον Σπυράκο για κάτι που έγραψε και είναι παρεξηγήσιμο όντως αλλά του κάνετε και μετά μαθήματα
    λες και έχετε έρθει ποτέ εδω και ένα χρόνο σε καμια βόλτα. και δε το λεω για τις μεγάλες βόλτες που κοστίζουν έστω και σε μια
    φιλικά πάντα
    Βασίλη, ο καθένας είναι υπεύθυνος για τον εαυτό του, τέλος.

Μην ξεχνάς πως εσύ ας πούμε, δεν θα έπρεπε να ακολουθήσεις γιατί δεν φορούσες μπότες.
    Πως θα σου φαινόταν αν σου έλεγαν ότι δεν θα σε δεχθούν στην βόλτα για το λόγο αυτό;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από harris_x Προβολή μηνύματος

Μην ξεχνάς πως εσύ ας πούμε, δεν θα έπρεπε να ακολουθήσεις γιατί δεν φορούσες μπότες.
    Πως θα σου φαινόταν αν σου έλεγαν ότι δεν θα σε δεχθούν στην βόλτα για το λόγο αυτό;
    Κάποτε στο ΤΔμ Ελλάς ήρθε ένα παιδάκι με μαλλί καρφάκι.
    Ωραίο παιδάκι.
    Του λέω πως μπορεί με το κράνος και μου λέει δεν έχει.
    Τον έδιωξα και του είπα να πάει να πάρει κράνος και να έρθει μετά
    να του χαρίσω και μπλουζάκι.
    Δεν ήρθε ποτέ.
    Μακάρι να είναι καλά.
    ανανήψαντας

Βρε μλκια θα ήταν δε το συζητάμε, εγω κατάλαβα το Σπυράκο με τι πρόθεση έβαλε τα ''απαγορευτικά'' του αλλα ο γραπτός λόγος βγάζει και άλλα
    νοήματα...

...και καλη τυχη μάγκες Το avatar του/της bulmont
    Moderator

Εμένα μου 'χουν ρίξει πόρτα, για το μηχανάκι που είχα.............

Κι' ας ήμουν κομπλέ εγώ και η γυναίκα μου............................
    "ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Billymuse Προβολή μηνύματος
    φιλικά πάντα
    Σορρυ, αλλα για να εκφρασουμε αποψη πρέπει να δηλώνουμε παρουσια στις μαζώξεις; Ακόμα κι αν καποιοι εχουμε κανει το σκατο μας παξιμαδι και δεν περισσευει ουτε ρουπια;

Ξαναριχτο λιγο γιατι πολύ φάουλ φαινεται ετσι. Σορρυ κιολας.
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Cpt. Haddock Προβολή μηνύματος
    Σορρυ, αλλα για να εκφρασουμε αποψη πρέπει να δηλώνουμε παρουσια στις μαζώξεις; Ακόμα κι αν καποιοι εχουμε κανει το σκατο μας παξιμαδι και δεν περισσευει ουτε ρουπια;

Ξαναριχτο λιγο γιατι πολύ φάουλ φαινεται ετσι. Σορρυ κιολας.
    Captain μάλλον δε το δες το ξαναγράφω πιο πάνω
    ''Ξέρεις πολυ καλά οτι δε κρίνω κανέναν που δν θα έρθει, γιατί δεν έχουμε όλοι τον ιδιο ελεύθερο χρόνο,χρήμα να διαθέσουμε για τα έξοδα (βενζίνες,καφέδες...),
    οικογενειακές υποχρεώσεις και άλλα πράγματα που μας κρατάνε μακριά απο βόλτες''

Και δεν στερείται κανείς την άποψη του αν δεν έρθει στις βόλτες. Απλα όταν ο Σπυράκος κανονίζει επι μονίμου βάση βόλτες
    θα πει και πως βλέπει το θέμα με την ασφάλεια,αμα νιώθει κανείς οτι το επιβάλλει να πάει μόνος του τότε..αλλα δν έχει αυτη
    τη πρόθεση

Γιατι, εχει υποχρεώσει κανεις τον Σπυρακο να κανονιζει βόλτες? Μονος του το κανει γιατι ετσι γουστάρει.

Μαγκες, ή κατι σωστο προσπαθειτε να πειτε και το λέτε πολύ λαθος, ή κατι πολύ λαθος λετε.

Το θεμα του εξοπλισμου εχει τεθει απειρες φορές στο παρελθον. Η κουλτουρα του μοτο ειναι υπερ του εξοπλισμου και οσοι συμφορουμιτες συναντιομαστε στους δρομους το βλέπουμε καθημερινα. Ποζεράδες καγκουρες δεν έχουν θεση εδω ΟΧΙ γιατι τους το απαγορεύει καποιος κανονας αλλα γιατι καταλαβαινουν οι ίδιοι οτι δεν ταιριαζουν

Αν καποιοι αλλαξουν νοοτροπια και φορανε εξοπλισμο, καλώς. Αν οχι, προβλημά τους.

Η κουλτουρα του μοτο.γρ δε χωράει κανονες λεσχων και αλλων τετοιων ομάδων. Ειδικα στις ανοιχτές βόλτες. Κανεις δεν υποχρεώνει κανεναν για κατι και κανεις δεν μπορει να απαγορεύσει κατι.

Ας δεχτεί ο Σπυρακος οτι αυτο που εγραψε (μιλώ για την τελευταία φραση με τα μπολντ), ειναι λάθος. Του το λέμε τοσοι.
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Γενικώς Διευθυντής... Το avatar του/της o_gavros
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από stynikop Προβολή μηνύματος
    Και αυτό είναι το τρανότερο παράδειγμα του φαινομένου που περιγράφω παραπάνω: θέλετε πραγματικά να δίνουμε την εντύπωση στο νέο που θα μπει στο φόρουμ πως είναι ΟΚ να μην φοράει τον απαραίτητο εξοπλισμό όταν δεν τον γουστάρει, όπως φαίνεται να δείχνουν και κάποιοι παλιοί;
    Θέλετε να δίνετε την εντύπωση πως αυτό είναι κάτι το οποίο έχει να κάνει με τη διάθεση και όχι με το δρόμο;
    Θέλετε να το βάλετε στο ότι τα μέτρα προστασίας είναι το ίδιο επιθυμητά με τα οικονομικά μέτρα του Στουρν@ρ@;

Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω το να την λέτε κάποιοι από σας στον νέοπα που θα μπει στο φόρουμ για να ρωτήσει ποιο μηχανάκι να πάρει αλλά δε βγάζει λεφτά για εξοπλισμό, από τη στιγμή που κάποιοι από σας δίνετε ένα τέτοιο παράδειγμα με τη στάση σας σε αυτό το θέμα...
    Μπέρδεψες πολλά μαζί και ξέφυγες λίγο.καλό θα είναι να μην βλέπουμε φαντάσματα.
    Δεν νομίζω κανένα νέομέλος να σχηματίζει την εντύπωση που περιγραφεις.
    Το μοτο ξαναλέω έχει διαμορφώσει κουλτούρα.
    Και επιτέλους σταματήστε να πετάτε τη μπάλα στην εξέδρα με όλα τα άσχετα.
    Το θέμα της διένεξης ήταν η τελευταία παράγραφος του Σπύρου που δίνει την εντύπωση πως ο οιοσδήποτε χρήστης μπορεί (ως μια άτυπη εξουσία ή αν προτιμάς ως αυτοκυρησσομενος θεματοφύλακας της ασφαλείας μας) να επιβάλει όρους σε μια ανοιχτή πρόσκληση για βόλτα.
    Αυτό λέμε τόσες σελίδες
    Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
    Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες

Σελίδα 8 από 14 ΠρώτοΠρώτο ... 345678910111213 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Μποτες, να μου επιτρεπουν να μπω πιστα αλλα να ειναι και ανετες...
    από Panos1313 στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 11/10/2010, 14:35
  2. Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 20/07/2010, 19:20
  3. Οι διακοπές μου...
    από BELZEBOYLIS στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 05/09/2008, 10:23
  4. Οι καινουριες μου μποτες !!
    από McTalas στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 19