Ρε λαλάκα Σπύρο, εσύ πετάς τα αμστελόκουτα στο δρόμο του Βασίλη???
Ρε κιορατά, στα απομεινάρια του άλλου θα μας κάνεις μαθήματα εξοπλισμού???
Συμφωνώ στην ουσία, διαφωνώ στην διατύπωση...![]()
...next thing you know, they'll take my thoughts away...
KTM RC8
Moto Guzzi V85TT
SYM Symphony ST 125
Τις απαντησεις μου στις εδωσα. Οσο για το θεμα του πολιτικαλι κορεκτ, δεν βλεπω τον λογο γιατι το μοτο.γρ πρεπει να παρει θεση στο θεμα ή ακομη και να διαχωρισει την θεση του πως δε γουσταρει πολιτικαλι κορεκτ στασεις κτλ... παρα μονο αν φοβαται μηπως απογοητευσει συγκεκριμενο κοσμο, χασει πιθανα μελη πελατακια... και αυτο θα ειναι λυπηρο! Δεν το νομιζω ομως![]()
νίκο, συγνώμη
καληνύχτα σας
Τελευταία τροποποίηση από sniper; 20/03/2014 στις 23:13.
Ναι, δεν καταλαβα τι ακριβώς θες να δείξεις μ' αυτό.
Αφενός τα ΠΜ είναι προσωπικά, αφετέρου δεν καταλαβαίνω γιατί αντιδράς έτσι. Είπες τι θες, σου είπαν κάποιοι οτι συμφωνουν, κάποιοι δεν συμφωνουν! Τέλος.
Τι να κάνουμε τώρα; Να τους δείρουμε ή να τους μαλώσουμε; Φόρουμ είναι εδώ, όχι στρατόπεδο...
Αν θες να εχεις συγκεκριμενες προδιαγραφές για τις βόλτες σου, μαγκιά σου! Κάνε ότι κάνουμε εδώ και κάτι χρόνια. Βόλτες με αυτους που θες, με ΠΜ/τηλέφωνα/γραμμα κλπ..
Διαφορετικά, θα ερθει και κάποιος όχι όπως τον θες...
Για το ΠΜ που εβγαλες, με στεναχώρησες πάντως...
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
το πμ, έχει σκοπό να δείξει οτι πριν ποστάρω το οτιδήποτε, ρώτησα για τους κανόνες.... δεν θα το έκανα αν δεν υπήρχε θέμα αν επιτρέπεται ή όχι το να βάζεις όρους σε βόλτες ή αν δεν υπήρχε από πρώην μοντεράτορα η υπόδειξη οτι "αν ήμουν μοντ θα σου το έκοβα"....
η συγνώμη πάει ακριβώς στο γεγονός οτι είναι πμ...
για μένα τέλος αυτή η κουβέντα, ίσως τελικά να ήταν λάθος εξ αρχής.
Ωραία, κι ανοιγεις το θρεντ και βλέπεις ότι κάποιοι συμφωνουν και κάποιοι όχι...
Αν μου έλεγες οτι θα ανοιξεις θρεντ βολτας "Μόνο οι προβλεπομενοι μαζί μου" τότε δεν ξερω τι θα σου απαντούσα γιατί αφενός δεν αποκλείεις κανέναν απο την αρχή αλλά το τι σημαίνει προβλεπόμενος είναι λιγο γκρι...
Ξαναδες ήρεμα τωρα όλες τις απαντήσεις και θα δεις ότι κάποιοι που διαφωνούν έχουν τα δίκια τους...
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Παλικαρια ...........
τελικα αυτο το κολοπληκτρολογιο θελει σπασιμο!
![]()
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
Οι απαντήσεις σου στηρίζονται στο οτι όποιος δεν γουστάρει, ας πάει παραπέρα. Ε, παραπέρα δεν γουστάρουν να πάνε αρκετοί από εδώ μέσα. Χρησιμοποιείς έναν χώρο που δεν έβαζε ούτε βάζει πρότυπα μοτοσυκλετιστή.
Αν πήγαινες στη χρυσή ευκαιρία να βάλεις τις προυποθέσεις συμμετοχής για το μπουζουκομάγαζο, κανείς δεν θα σου έλεγε τίποτα. Την βάζεις-ζετε στο moto.gr που ήταν και είναι αρκετά large σε θέματα μοτοσυκλετιστικής συμπεριφοράς και το μόνο προαπαιτούμενο στις βόλτες, είναι να έχει κάποιος δίτροχο και καλή διάθεση για να περνάνε όλοι καλά. Αν εσύ στραβώνεις επειδή δεν φοράει μποτάκια ο συμφορουμίτης και χαλιέσαι γιαυτό, κάτι δεν πάει καλά.
Και σαφώς δεν λύνεται με την έκδοση διατάγματος για το ποιοί επιτρέπονται και ποιοί όχι για να έχετε ήσυχη τη συνείδηση σας (Ουάου λέμε...)
ΥΓ. Το καρότο με τα πελατάκια μέλη, δεν το εννοούσες μεν, το πέταξες δε. Εχεις δει καμμία χειραγώγηση μελών εδώ μέσα και δεν το έχουμε πάρει χαμπάρι οι υπόλοιποι?
Ευτυχώς, δεν είμαι πλέον. Απ΄την άλλη βλέπεις οτι αυτό που θεωρώ εγώ κόκκινη γραμμή, για τον sniper ή τον McG να είναι συζητήσιμο. Πρότυπα συμπεριφοράς και αποφάσεων (ευτυχώς) δεν υπήρχαν ούτε στο top management.
Καλό είναι αυτό...η ομοιογένεια συνήθως καταντάει αυταρχική και απόλυτη.
Νομιζω οτι…
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ................
Πρωί πρωί,τώρα νά τούς πιάσουμε στόν ύπνο.