Σελίδα 12 από 14 ΠρώτοΠρώτο ... 27891011121314 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 166 έως 180 από 205

Θέμα: "οι εκδρομές μου" και ο απαραίτητος προστατευτικός εξοπλισμός, σκέψεις και αποφάσεις

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    Πας καλά;
    Ε είσαι ψυχασθενής!

Μέχρι κι ο σκύλος τα είδε κωλυόμενα..:rotflmao:

Ρε λαλάκα Σπύρο, εσύ πετάς τα αμστελόκουτα στο δρόμο του Βασίλη???

Ρε κιορατά, στα απομεινάρια του άλλου θα μας κάνεις μαθήματα εξοπλισμού???

Συμφωνώ στην ουσία, διαφωνώ στην διατύπωση...
    ...next thing you know, they'll take my thoughts away...
    KTM RC8
    Moto Guzzi V85TT
    SYM Symphony ST 125

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stynikop
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    Και ποιός σου είπε οτι το moto.gr θέλει politically correct μέλη που θα καθορίζουν αυτά την συμπεριφορά που αρμόζει στο forum?
    Κανενας, εσενα σου ειπε το μοτο.γρ οτι δεν θελει; και ειπε πως δεν θελει πολιτικαλι κορεκτ αλλα καγκουρο στ@φρυδιαμ-ολα φριεντλι; να παω πασο απορώντας!!
    Το moto.gr ουδέποτε επέβαλλε συμπεριφορές ντυσίματος στα μέλη του, και δεν μπορεί κανένας σας να λέει οτι το κάνει για την καλή έξωθεν εικόνα του forum. εσυ γιατι θιγεσαι αν αυριο ποσταρω βολτα με προορισμο μπουζουκομαγαζο; μπορεις να ερθεις να μου πεις πως δεν εχεις λεφτα γα ρουχα ή λουλουδια και το βρισκεις αδικο γιατι ηθελες να ερθεις στη βολτα μαζι μου; ποσο μαλλον αν το προαπαιτουμενο ειναι το αυτονοητο

Το τι αποδέχεσαι εσύ ως "σωστή στάση" είναι κατι πολύ σχετικό, και δεν ορίζεται μονο στο θέμα εξοπλισμού. Εσύ μπορείς να θεωρείς οτι σωστή στάση είναι να πηγαίνεις με 100 στην εθνική και να ανταλλάσεις χαιρετισμούς με φώτα σε όσους βλέπεις, εγώ μπορώ να θεωρώ οτι σημασία έχει η προσωπική μου ευχαρίστηση, να αλλάζω ταχύτητες στον αέρα με 150 και να ανταλλάσω κωλοδάχτυλα με όσους βλέπω.
    ας μιλαμε συγκεκριμενα, ανεφερα σωστη σταση μονο σε σχεση με τον εξοπλισμο. Προσωπικα οταν εχω προβλημα με την βολτα που προτεινει καποιος, πχ το ρυθμο, δεν του λεω να αλλαξει και πως με αποκλειει απι τη βολτα του με τη σταση του, απλα δεν παω! Αρα και στο παραδειγμα σου δεν θα ερθω στη βολτα σου ή δεν θα ερθεις στη δικη μου

Λογικά δεν μπορούμε να συνυπάρχουμε σε μια βόλτα, γιαυτό την επόμενη θα την κανονίσεις με πμ. Όταν είναι ανοιχτή όμως, δεν είναι κανενός ιδιοκτησία. Όλοι όσοι διαβάζουν μπορούν να έρθουν, είτε για να γνωριστούν με τους "παλιούς", είτε γιατί ζήλεψαν απ΄την προηγούμενη, είτε επειδή θέλουν να δούν ένα φιλαράκι, είτε επειδή θέλουν παρέα για μια βόλτα.
    Όταν τρώει πόρτα με την δικαιολογία του εξοπλισμού-μοτό-ζωδίου-ικανοτήτων, απλά δεν θα έρθει. Και αν δεν έρθει δεν πρόκειται να μάθει.
    αν επιλεξει να μην ερθει, its ok! Ολα ειναι θεμα επιλογων, και ναι εχει την επιλογη!
    Προφανώς δεν διαφωνούμε για την αναγκαιότητα του εξοπλισμού, αλλά για την επιβολή του εξοπλισμού για να ταιριάζει στα specs μιας παρέας.και αυτο που προσπαθω να σου πω ειναι πως το σημειο στο οποιο συμφωνουμε ειναι κατα πολυ σημαντικοτερο απο αυτο που διαφωνουμε...
    Τις απαντησεις μου στις εδωσα. Οσο για το θεμα του πολιτικαλι κορεκτ, δεν βλεπω τον λογο γιατι το μοτο.γρ πρεπει να παρει θεση στο θεμα ή ακομη και να διαχωρισει την θεση του πως δε γουσταρει πολιτικαλι κορεκτ στασεις κτλ... παρα μονο αν φοβαται μηπως απογοητευσει συγκεκριμενο κοσμο, χασει πιθανα μελη πελατακια... και αυτο θα ειναι λυπηρο! Δεν το νομιζω ομως

νίκο, συγνώμη

καληνύχτα σας
    Τελευταία τροποποίηση από sniper; 20/03/2014 στις 23:13.

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από stynikop Προβολή μηνύματος
    χασει πιθανα μελη πελατακια...
    Τα πελατάκια είναι στα φόρουμ με τα διαφημιστικά μπανεράκια όχι εδώ.
    Sent from me using a computer.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stynikop
    Για αυτο ειπα δεν βλεπω τον λογο και δεν το νομιζω.

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrakos35 Προβολή μηνύματος
    νίκο, συγνώμη

Συνημμένο 312512

καληνύχτα σας
    Ναι, δεν καταλαβα τι ακριβώς θες να δείξεις μ' αυτό.

Αφενός τα ΠΜ είναι προσωπικά, αφετέρου δεν καταλαβαίνω γιατί αντιδράς έτσι. Είπες τι θες, σου είπαν κάποιοι οτι συμφωνουν, κάποιοι δεν συμφωνουν! Τέλος.

Τι να κάνουμε τώρα; Να τους δείρουμε ή να τους μαλώσουμε; Φόρουμ είναι εδώ, όχι στρατόπεδο...

Αν θες να εχεις συγκεκριμενες προδιαγραφές για τις βόλτες σου, μαγκιά σου! Κάνε ότι κάνουμε εδώ και κάτι χρόνια. Βόλτες με αυτους που θες, με ΠΜ/τηλέφωνα/γραμμα κλπ..
    Διαφορετικά, θα ερθει και κάποιος όχι όπως τον θες...

Για το ΠΜ που εβγαλες, με στεναχώρησες πάντως...
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Ναι, δεν καταλαβα τι ακριβώς θες να δείξεις μ' αυτό.

Αφενός τα ΠΜ είναι προσωπικά, αφετέρου δεν καταλαβαίνω γιατί αντιδράς έτσι. Είπες τι θες, σου είπαν κάποιοι οτι συμφωνουν, κάποιοι δεν συμφωνουν! Τέλος.

Τι να κάνουμε τώρα; Να τους δείρουμε ή να τους μαλώσουμε; Φόρουμ είναι εδώ, όχι στρατόπεδο...

Αν θες να εχεις συγκεκριμενες προδιαγραφές για τις βόλτες σου, μαγκιά σου! Κάνε ότι κάνουμε εδώ και κάτι χρόνια. Βόλτες με αυτους που θες, με ΠΜ/τηλέφωνα/γραμμα κλπ..
    Διαφορετικά, θα ερθει και κάποιος όχι όπως τον θες...

Για το ΠΜ που εβγαλες, με στεναχώρησες πάντως...
    το πμ, έχει σκοπό να δείξει οτι πριν ποστάρω το οτιδήποτε, ρώτησα για τους κανόνες.... δεν θα το έκανα αν δεν υπήρχε θέμα αν επιτρέπεται ή όχι το να βάζεις όρους σε βόλτες ή αν δεν υπήρχε από πρώην μοντεράτορα η υπόδειξη οτι "αν ήμουν μοντ θα σου το έκοβα"....

η συγνώμη πάει ακριβώς στο γεγονός οτι είναι πμ...

για μένα τέλος αυτή η κουβέντα, ίσως τελικά να ήταν λάθος εξ αρχής.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από daz Προβολή μηνύματος
    Δλδ όποιος φοράει φουλ εξοπλισμό πρέπει να πηγαίνει με την ταυτότητα στο στόμα? Ή μήπως ο εξοπλισμός σε σώζει όταν οδηγείς δίχως αύριο?
    τιποτα απο τα 2 προσεχουμε για να εχουμε!!

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    το πμ, έχει σκοπό να δείξει οτι πριν ποστάρω το οτιδήποτε, ρώτησα για τους κανόνες.... δεν θα το έκανα αν δεν υπήρχε θέμα αν επιτρέπεται ή όχι το να βάζεις όρους σε βόλτες ή αν δεν υπήρχε από πρώην μοντεράτορα η υπόδειξη οτι "αν ήμουν μοντ θα σου το έκοβα"....

η συγνώμη πάει ακριβώς στο γεγονός οτι είναι πμ...

για μένα τέλος αυτή η κουβέντα, ίσως τελικά να ήταν λάθος εξ αρχής.
    Ωραία, κι ανοιγεις το θρεντ και βλέπεις ότι κάποιοι συμφωνουν και κάποιοι όχι...
    Αν μου έλεγες οτι θα ανοιξεις θρεντ βολτας "Μόνο οι προβλεπομενοι μαζί μου" τότε δεν ξερω τι θα σου απαντούσα γιατί αφενός δεν αποκλείεις κανέναν απο την αρχή αλλά το τι σημαίνει προβλεπόμενος είναι λιγο γκρι...

Ξαναδες ήρεμα τωρα όλες τις απαντήσεις και θα δεις ότι κάποιοι που διαφωνούν έχουν τα δίκια τους...
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Παλικαρια ...........
    τελικα αυτο το κολοπληκτρολογιο θελει σπασιμο!

Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από stynikop Προβολή μηνύματος
    Τις απαντησεις μου στις εδωσα. Οσο για το θεμα του πολιτικαλι κορεκτ, δεν βλεπω τον λογο γιατι το μοτο.γρ πρεπει να παρει θεση στο θεμα ή ακομη και να διαχωρισει την θεση του πως δε γουσταρει πολιτικαλι κορεκτ στασεις κτλ... παρα μονο αν φοβαται μηπως απογοητευσει συγκεκριμενο κοσμο, χασει πιθανα μελη πελατακια... και αυτο θα ειναι λυπηρο! Δεν το νομιζω ομως
    Οι απαντήσεις σου στηρίζονται στο οτι όποιος δεν γουστάρει, ας πάει παραπέρα. Ε, παραπέρα δεν γουστάρουν να πάνε αρκετοί από εδώ μέσα. Χρησιμοποιείς έναν χώρο που δεν έβαζε ούτε βάζει πρότυπα μοτοσυκλετιστή.
    Αν πήγαινες στη χρυσή ευκαιρία να βάλεις τις προυποθέσεις συμμετοχής για το μπουζουκομάγαζο, κανείς δεν θα σου έλεγε τίποτα. Την βάζεις-ζετε στο moto.gr που ήταν και είναι αρκετά large σε θέματα μοτοσυκλετιστικής συμπεριφοράς και το μόνο προαπαιτούμενο στις βόλτες, είναι να έχει κάποιος δίτροχο και καλή διάθεση για να περνάνε όλοι καλά. Αν εσύ στραβώνεις επειδή δεν φοράει μποτάκια ο συμφορουμίτης και χαλιέσαι γιαυτό, κάτι δεν πάει καλά.

Και σαφώς δεν λύνεται με την έκδοση διατάγματος για το ποιοί επιτρέπονται και ποιοί όχι για να έχετε ήσυχη τη συνείδηση σας (Ουάου λέμε...)

ΥΓ. Το καρότο με τα πελατάκια μέλη, δεν το εννοούσες μεν, το πέταξες δε. Εχεις δει καμμία χειραγώγηση μελών εδώ μέσα και δεν το έχουμε πάρει χαμπάρι οι υπόλοιποι?
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Ευτυχώς, δεν είμαι πλέον. Απ΄την άλλη βλέπεις οτι αυτό που θεωρώ εγώ κόκκινη γραμμή, για τον sniper ή τον McG να είναι συζητήσιμο. Πρότυπα συμπεριφοράς και αποφάσεων (ευτυχώς) δεν υπήρχαν ούτε στο top management.

Καλό είναι αυτό...η ομοιογένεια συνήθως καταντάει αυταρχική και απόλυτη.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Νομιζω οτι…

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ................

Πρωί πρωί,τώρα νά τούς πιάσουμε στόν ύπνο.

Σελίδα 12 από 14 ΠρώτοΠρώτο ... 27891011121314 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Μποτες, να μου επιτρεπουν να μπω πιστα αλλα να ειναι και ανετες...
    από Panos1313 στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 11/10/2010, 14:35
  2. Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 20/07/2010, 19:20
  3. Οι διακοπές μου...
    από BELZEBOYLIS στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 05/09/2008, 10:23
  4. Οι καινουριες μου μποτες !!
    από McTalas στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 19