Σελίδα 2 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 72

Θέμα: θέλω να κλέψω ένα μηχανάκι.

Banned
    συμφωνω με τους παραπανω(terens-vaska-devils)
    η τελευταια συμμορια που πιασαμε δουλευε βανακι-οπως ειπε ο τερενς-
    αλλα τα θυματα τα εβρισκε ντελιβερας συνεργατης

Παλαιό μέλος Το avatar του/της virus
    ασχετο με το θεμα αλλα σχετικο με αυτο που ειπε ο τασος.

κι επειδη εγινε προσφατα. ειχα κοσμοτε και πηγα να το κανω γουατσαπ. σε ενα σημειο της αιτησης ειχε ενα κουτακι για να το σημειωσω σε περιπτωση που ΔΕΝ θελω να εμφανιζεται το τηλεφωνο μου στους καταλογους. κι εγω το ειχα σημειωσει επειδη δεν ηθελα να εμφανιζεται.

ε λοιπον το τηλ μου εμφανιζεται.

θα τους παρει ο διαολος αυριο

Παλαιό μέλος
    Το σενάριο δεν είναι απίθανο να συμβεί αλλά δεν είναι ο συνήθης τρόπος που γίνονται οι κλοπές. Αν απλώς κάνεις μία βόλτα στην Αθήνα θα δεις πενήντα μηχανάκια που αξίζει να κλαπούν και είναι σε "ωραία" σημεία κάθε βράδυ. Δεν χρειάζεται να μπει κάποιος κλέφτης στη διαδικασία αυτή....

Παλαιό μέλος
    αν όντως φαίνεσε κτλ. στους καταλόγους πως μπορείς να το βγάλεις;

Δίτροχος Κένταυρος Το avatar του/της Gi_4ce
    Συμφωνώ με όλους, δεν είναι ο μοναδικός τρόπος να σου σταμπάρουν το μηχανάκι, αλλα είναι άλλος ένας τρόπος που μπορούμε να αποτρέψουμε. Εγώ αυτά τα άκουσα απο ενα όργανο του Α.Τ. Κυψέλης που οταν μου την είπε που είχα βάλει το τηλ στην αγγελία, είπα ακριβώ ότι και εσείς...

Όταν όμως μου έδειξε μεσα σε 5 λεπτά με ενα απλό search το που μένω, με ροβλημάτισε.

απο τους καταλόγους βγαίνεις με αίτηση στο καταστημα.
    ::Τάσος::
    παπιοανταλλακτικά, ζάντα πίσω για άφρικα και ανταλλακτικά απο ΑΧ-1 σε καλές τιμές λέμε...

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Gi_4ce Προβολή μηνύματος
    Συμφωνώ με όλους, δεν είναι ο μοναδικός τρόπος να σου σταμπάρουν το μηχανάκι, αλλα είναι άλλος ένας τρόπος που μπορούμε να αποτρέψουμε. Εγώ αυτά τα άκουσα απο ενα όργανο του Α.Τ. Κυψέλης που οταν μου την είπε που είχα βάλει το τηλ στην αγγελία, είπα ακριβώ ότι και εσείς...

Όταν όμως μου έδειξε μεσα σε 5 λεπτά με ενα απλό search το που μένω, με ροβλημάτισε.

απο τους καταλόγους βγαίνεις με αίτηση στο καταστημα.
    σε τι κατάστημα;
    σταθερό Forthnet κινητό cosmote ;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της virus
    πιστευω στην εταιρεια που εισαι. αυριο θα παω στην κοσμοτε να ρωτησω.

πολυμηχανο μελος Το avatar του/της motomaniac
    για ττην κατα παραγγελια κλοπη ειναι μανουλα η διαδικασια για τα αλλα συμφωνω με τους προλαλισαντες. κυριε τερενς ολοι οι συναγερμοι απασφαλιζονται χωρις να βγαλει σελες κλπ. καπου ειχα διαβασει (μπορει κι εδω μεσα) απο καποιον πως καινε τις ασφαλειες απο την λαμπα του φλας με μια μπαταρια...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από motomaniac Προβολή μηνύματος
    για ττην κατα παραγγελια κλοπη ειναι μανουλα η διαδικασια για τα αλλα συμφωνω με τους προλαλισαντες. κυριε τερενς ολοι οι συναγερμοι απασφαλιζονται χωρις να βγαλει σελες κλπ. καπου ειχα διαβασει (μπορει κι εδω μεσα) απο καποιον πως καινε τις ασφαλειες απο την λαμπα του φλας με μια μπαταρια...

ΙΣΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ...............

Τόσο στό ήχητικό σήμα πού θά δώσει ό συναγερμός
    ΑΛΛΑ στό ότι ό σωστά τοποθετημένος συναγερμός
    καί νά τόν άκυρώσεις ώστε νά μήν φωνάξει
    ΔΕΝ ΘΑ άφήσει τό μηχανάκι νά πάρει μπροστά.
    Θέλει κολλητήρι,πολύμετρο ,γνώσεις ΚΑΙ ΧΡΟΝΟ...!!
    Πού δέν διαθέτουν οί κλέφτες...!!!
    Τώρα γιά αύτά πού γράφεις ,δέν γνωρίζω τέτοιες τεχνικές.
    Κατά τά λεγόμενα σου όλοι οί συναγερμοί είναι άχρηστοι..??
    Προσωπικά πιστεύω πώς είναι ένα έμπόδιο πού καθυστερεί τόν κλέφτη..!!
    Τώρα άν σέ ένόχλησε πού έγραψα γιά τό πώς τούς τοποθετούνε
    κάποιοι.........ΕΝΤΕΛΩΣ ΠΡΟΧΕΙΡΑ,καί τό πόσο εύκολο είναι νά τούς παρακάμψεις,
    πάλι κάτι μπέρδεψες,άλλο κουμπώνω τήν έργοστασιακή φύσσα καί ντεμέκ
    τόν τοποθέτησα μέ ότι αύτό συνεπάγεται καί άλλο κόβω,μετράω ρεύματα καί κολλάω
    βάζοντας μαύρες όμοιες καλωδιώσεις παντού πού μόνο κάποιος πού ξέρει καί έχει
    έργαλείο θά μπορέσει νά παρακάμψει τό συναγερμό νά ξαναενώσει σωστά τά ρεύματα
    γιά νά πάρει μπροστά τό μηχανάκι...!!
    Γιά άσφάλειες καί καμμένες λάμπες ΔΕΝ ΞΕΡΩ άς μάς γράψουν οί είδικοί.
    Αύτα πού έγραψα είναι πολύ άπλά πράμματα χωρίς νά χρειάζεται νά έχουμε καί τεχνικές γνώσεις..!!
    Προσωπικά πάντως έχω δεί τύπους πού όλα τά σφάζουν καί όλα τά μαχαιρώνουν
    σέ άντιπροσωπείες καί συνεργεία...!!!!!!!!!

πολυμηχανο μελος Το avatar του/της motomaniac
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Terens Προβολή μηνύματος
    ΙΣΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ...............

Τόσο στό ήχητικό σήμα πού θά δώσει ό συναγερμός
    ΑΛΛΑ στό ότι ό σωστά τοποθετημένος συναγερμός
    καί νά τόν άκυρώσεις ώστε νά μήν φωνάξει
    ΔΕΝ ΘΑ άφήσει τό μηχανάκι νά πάρει μπροστά.
    Θέλει κολλητήρι,πολύμετρο ,γνώσεις ΚΑΙ ΧΡΟΝΟ...!!
    Πού δέν διαθέτουν οί κλέφτες...!!!
    Τώρα γιά αύτά πού γράφεις ,δέν γνωρίζω τέτοιες τεχνικές.
    Κατά τά λεγόμενα σου όλοι οί συναγερμοί είναι άχρηστοι..??
    Προσωπικά πιστεύω πώς είναι ένα έμπόδιο πού καθυστερεί τόν κλέφτη..!!
    Τώρα άν σέ ένόχλησε πού έγραψα γιά τό πώς τούς τοποθετούνε
    κάποιοι.........ΕΝΤΕΛΩΣ ΠΡΟΧΕΙΡΑ,καί τό πόσο εύκολο είναι νά τούς παρακάμψεις,
    πάλι κάτι μπέρδεψες,άλλο κουμπώνω τήν έργοστασιακή φύσσα καί ντεμέκ
    τόν τοποθέτησα μέ ότι αύτό συνεπάγεται καί άλλο κόβω,μετράω ρεύματα καί κολλάω
    βάζοντας μαύρες όμοιες καλωδιώσεις παντού πού μόνο κάποιος πού ξέρει καί έχει
    έργαλείο θά μπορέσει νά παρακάμψει τό συναγερμό νά ξαναενώσει σωστά τά ρεύματα
    γιά νά πάρει μπροστά τό μηχανάκι...!!
    Γιά άσφάλειες καί καμμένες λάμπες ΔΕΝ ΞΕΡΩ άς μάς γράψουν οί είδικοί.
    Αύτα πού έγραψα είναι πολύ άπλά πράμματα χωρίς νά χρειάζεται νά έχουμε καί τεχνικές γνώσεις..!!
    Προσωπικά πάντως έχω δεί τύπους πού όλα τά σφάζουν καί όλα τά μαχαιρώνουν
    σέ άντιπροσωπείες καί συνεργεία...!!!!!!!!!
    Κυριε τερενς, δεν με ενοχλησε τιποτε απο οσα εγραψες. επιπρσθετως αναφερω ομως οτι ακομα κι ο καλυτερος συναγερμος του πλανητη φιμωνεται σε 2 λεπτα απο εναν πεαγγελματια κλεφτη. το αν θα παρει μπρος μετα λιγο ενδιαφερει συνηθως μιας και τα φορτωνουν σε βανακι πλεον και δεν τα καβαλανε οπως καποτε.

παντως μιας κι αναφερεις καλωδιωσεις δεν υπαρχει τιποτε χειροτερο απο το να σου χαλασει την πλεξουδα ενας αρχιδια μαστορας βαζοντας συναγερμους κι αηδιες.. κι οσο πιο βαθια βαλει το βρωμοχερο του τοσο το χειροτερο. η δικη μου μηχανη εχει καταναλωση μονιμως ασχετα που τον εχω απενεργοποιημενο, εχει ολα τα πλαστικα ζορισμνα η σπασμενα απο οπου περασε το παλιοκαλωδιο του και γενικως ευχομαι να μην το ειχε βαλει ποτε. να ενημερωσω οτι ετσι την αγορασα φυσικα και απλα δεν τον εβγαλα για να μην κανω κι αλλη ζημια. βεβαια εγω δικη μου αποθηκημε συστημα συναγερμου δικο στην πορτα και δνε τον χρειαζομαι. απιησης ζω στην Βεροια, οποτε δεν τον χρειαζομαι καθολου, δεν ξερω αν θα τον εβαζα στην Αθηνα, ισως και να συμφωνουσα οτι ετσι πρεπει να γινεται..

Banned
    Κυριε τερενς, δεν με ενοχλησε τιποτε απο οσα εγραψες. επιπρσθετως αναφερω ομως οτι ακομα κι ο καλυτερος συναγερμος του πλανητη φιμωνεται σε 2 λεπτα απο εναν πεαγγελματια κλεφτη. το αν θα παρει μπρος μετα λιγο ενδιαφερει συνηθως μιας και τα φορτωνουν σε βανακι πλεον και δεν τα καβαλανε οπως καποτε.
    αφρο πολυουρεθανης
    κουβερτες κλπ
    μονωμενα βανακια
    την κουναν(οχι την αχλαδια) επιτηδες βραδυ για να χτυπαει συνεχεια και νασου σπαει τα νευρα μεχρι να τον απομονωσεις

τωρα που το ειπατε το tenere μου εκτος απο συναγερμο
    ειχε και τετοιο διακοπτακι
    που εκοβε το ρευμα

αυτό με το βραχυκύκλωμα δεν παίζει σε καλούς συναγερμούς διότι δεν επηρρεάζονται από την τροφοδοσία της μηχανής και έχουν δικό τους bypass κύκλωμα το οποίο μάλιστα τέτοιο τύπου βραχυκυκλώματα τα εκλαμβάνει σαν απειλή...
    αυτό με τα βραχυκυκλώματα πιάνει σε κάτι META πρώτης-δεύτερης γεννιάς...

ΤΙ ΝΑ ΠΩ.........ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΝΤΙΛΟΓΟ

Προφανώς έτσι θά είναι.......ότι ήλεκτρονικό κλειδώνει, σίγουρα καί ξεκλειδώνει ή άχρηστεύεται..!!
    Τό πόσα λεπτά θέλει δέν τό γνωρίζω,έγώ πάντως έβαζα συναγερμούς σέ όλα μου τά μηχανάκια
    κατά καιρούς,έστω καί γιά αύτά τά 2 λεπτά πού άνέφερες.
    Δέν ήθελα ποτέ νά άφαιρέσω άπό τόν έαυτό μου έστω καί αύτή τήν έλπίδα τών δύο λεπτών,
    όπως καί δέν θά πάω νά δώσω ποτέ χρήματα σέ κάποιον ό όποίος μού τά άποσπάει ύποσχόμενος
    σέ περίπτωση κλοπής νά μού τά δώσει καί μετά μού βγάζει τήν ψυχή έχοντας καί τό καρπούζι καί τό μαχαίρι
    θέτοντας αύτός τούς όρους,άντιλαμβάνεσαι πού άναφέρομαι..!!

sas to exo prin xronia ante ali mia fora
    enas tropos na min sas klevoun to mixanaki ine na alazete oti mporite manetes koustoumia ke oti alo aksesouar iparxi podostiria ftera seles ke an prokite na to pantreftite mexri pou tou alazete ke xroma

epidi ta mixanakia ta klevoun antalaktikatzides

8a sas exi tixi na 8elete ena fanari sta metaxirismena ke na min exi ala 8a sas feri se dio tris meres
    diladi 8a vgi to fortigo gia skotines agores tritou tipou...

afti stamparoune ke genika klevoune mama mixanes
    an exi tou kosmou ta after market epano ine axrista ke karfonete to magazi

diladi an exete ena gsxr 1000 me after market koustoumi ke lipa aksesouar den to pirazi kanis
    afou 8a kanoune ti doulia 8a stokaroune ke ta ipolipa i ta plasaroune se sinadelfous

ama ine na petaksoune to miso mixanaki giati den ine mama den asxolounte 8a paroune to mama tou alou pou to exi ke stin pena
    afrotwin
    egkegramenos apo 9/12/2003

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ego_o_idios Προβολή μηνύματος
    sas to exo prin xronia ante ali mia fora
    enas tropos na min sas klevoun to mixanaki ine na alazete oti mporite manetes koustoumia ke oti alo aksesouar iparxi podostiria ftera seles ke an prokite na to pantreftite mexri pou tou alazete ke xroma

epidi ta mixanakia ta klevoun antalaktikatzides

8a sas exi tixi na 8elete ena fanari sta metaxirismena ke na min exi ala 8a sas feri se dio tris meres
    diladi 8a vgi to fortigo gia skotines agores tritou tipou...

afti stamparoune ke genika klevoune mama mixanes
    an exi tou kosmou ta after market epano ine axrista ke karfonete to magazi

diladi an exete ena gsxr 1000 me after market koustoumi ke lipa aksesouar den to pirazi kanis
    afou 8a kanoune ti doulia 8a stokaroune ke ta ipolipa i ta plasaroune se sinadelfous

ama ine na petaksoune to miso mixanaki giati den ine mama den asxolounte 8a paroune to mama tou alou pou to exi ke stin pena
    Ε ναι καλά τα λες εσύ αλλά αν είναι να αλλάξεις όλο το μηχανάκι για να μη στο κλέψουν......

Επίσης τα άφτερ μάρκετ πουλιούνται εξίσου καλά με τα μαμά....

Σελίδα 2 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 27/06/2009, 10:50
  2. ΘΕΛΩ ΝΑ ΘΕΣΩ ΕΝΑ ΕΡΩΤΗΜΑ ???
    από griso850 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 05/02/2007, 00:19
  3. Απαντήσεις: 30
    Τελευταίο μήνυμα: 17/06/2006, 15:02

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα