Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 31

Θέμα: θελω να "διαλυσω" ενα εγκατελημενο ΧΤ, μπορω?

θελω να "διαλυσω" ενα εγκατελημενο ΧΤ, μπορω?

Καλησπερα.
    Λοιπον δειτε πως εχει το πραγμα.
    Σε μια περιοχη (ας πουμε) εχω βρει ενα ΧΤ μαλλον 550 ή μπορει και 600 δεν ειμαι σιγουρος. Ειναι εγκατελημενο αυτο ειναι σιγουρο γιατι ειναι εκει πανω απο 2 μηνες. Επισης πανω του ειχε απο οτι φαινετε αυτο το χαρτι με την κοκκινη γραμμη που σημαινει οτι ειναι εγκατελημενο.Λεω ειχε γιατι καποιος το εχει σκισει αλλα ακομα φαινεται καπως. Να επισυμανω οτι μεσα σε αυτους τους μηνες που ειναι εκει του εχουν ηδη παρει σελα και εξατμιση(μαμα).Επειδη λοιπον εχω και εγω ΧΤ θελω να το λυσω και να του παρω καποια ανταλλακτικα. Το πηρουνι,ζαντες και οτι αλλο δω πως ειναι σε καλη κατασταση. Λοιπον ολο αυτο θεωρειτε παρανομο?, αφου εχει χαρτι εγκατελημενου. Επισης πως μπορω να κινηθω νομικα για να το παρω εγω και οχι ο Δημος και να καταληξει στα σκουπιδια.? Δεν θελω να το παρω και μετα να βρω κανενα μπελα με την αστυνομια, γιατι μπορει να ειναι κλεμενο ας πουμε. Πώς μπορω να το παρω και να ειμαι νομιμος? Αυτα...
    Ευχαριστω...
    Παλια οι γυναικες θελανε αντρα και λεβεντη,
    τωρα θελουν αδερφη και τον φωναζουν trendy.-

Fz6
    CB500
    XT600E
    XR250
    C50

μπλα μπλα
    σε τι κατασταση; σαπισμενο κλπ; ισως θα ηταν καλυτερα να ειδοποιησεις τροχαια/αστυνομια εαν το μηχανακι εχει ακομη πινακιδα..ποτε δε ξερεις

οχι δεν ειναι σαπισμενο, ειναι σε καλουτσικη κατασταση. Για πινακιδα δεν θυμαμαι... Νομιζω δεν εχει πινακιδα... Παντως εχει η δεν εχει τι κανω?

Fz6
    CB500
    XT600E
    XR250
    C50

Αν έχει πινακίδα δεν το ακουμπάς. (είχα μπανίσει με φίλο ένα sachs κάτω από το σπίτι μου που είχε σκισμένο πωλητήριο και ήταν παρατημένο για πάνω από χρόνο και η τροχαία ούτε ποιός είναι ο ιδιοκτήτης για να το αγοράσουμε δε μας έλεγε)

Αν σε πιασουν να βγαζεις εστω μια βιδα του (εχει δεν εχει πινακιδα αλλα εχει ιδιοκτητη) θα το πληρωσεις ολο καινουριο....

Αυτο που σου προτεινω ειναι να βαλεις πανω ενα χαρτακι με το τηλεφωνο σου και οτι ενδιαφερεσαι να το αγορασεις....
    http://kelecarbon.blogspot.gr

Γιατι ενας χρονος δεν ειναι αρκετος και οι 4 χαλανε 2 ασκοπα........

Παλαιό μέλος Το avatar του/της cbanthropos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vaspiou
    οχι δεν ειναι σαπισμενο, ειναι σε καλουτσικη κατασταση. Για πινακιδα δεν θυμαμαι... Νομιζω δεν εχει πινακιδα... Παντως εχει η δεν εχει τι κανω?
    φιλε, ρωτας εκει τριγυρω κανενα κατοικο. Χτυπας κανα κουδουνακι στην πολυκατοικια και με ευγενικο τροπο ρωτα σε ποιον ανοικει. Σιγουρα καποιος θα ξερει. Ολοι κουτσομπολιδες ειναι..
    Αυτος που το εχει, μπορει και να στο χαρισει με τη μια αμα ειναι σε τετοια κατασταση, ή να παζαρεψεις να το δωσεις κανα χαρτζιλικι να το παρεις. Και θα εισαι ανετος να το λυσεις με την ευλογια του. Η αστυνομια δεν ασχολειται με τετοια συνηθως μη χανεις το χρονο σου.
    -------------
    I don't kill flies, but I like to mess with their minds. I hold them above
    globes. They freak out and yell "Whooa, I'm *way* too high."
    -- Bruce Baum

CB400SF '97
    CBR600F '03

Κοιτα αφου εχει αυτοκολλητο δεν εχει πινακιδα...Εσυ μιας και εισαι κυριος ρωτα σε μια πολυκατοικια εκει γυρω ποιανου ειναι...Το πιθανοτερο ειναι να σου πουν οτι αυτος που το εχει εχει εξαφανιστει εδω και δυο-τρια χρονια...Θα σου προτεινουν μαλιστα να το παρεις αν τους πεις οτι ενδιαφερεσαι γιατι τους ενοχλει...Οταν λοιπον ακουσεις αυτα 'η κατι τετοιο,πας με ενα φιλαρακι με ενα αμαξακι(μεγαλο εεε,οχι ματιζ),το φορτωνεις και φευγεις σαν κυριος...

Από το να διαβάζεις οτι μαλακία σου γράψουμε εδώ μέσα

και μετά να μας ζητάς να σΕ φέρουμε τσιγάρα στη φυλακή...

Δεν ρωτας στο Δήμο τι ισχύει στις περιπτώσεις εγκαταλελειμένων οχημάτων;

Γενικώς το να σκαλίζεις και να σκυλεύεις οχήματα στο δρόμο, σε ΟΠΟΙΑ κατάσταση και αν είναι, μάλλον φεύγει απο τα όρια της νομιμότητας...

2 μήνες είναι πολυ μικρό διάστημα...σκέφτηκες ο κάτοχός του να είναι στο εξωτερικό για λόγους π.χ. υγείας ;

Λέω εγώ τώρα...

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ΓκαζοφωνιΞ
    πας με ενα φιλαρακι με ενα αμαξακι(μεγαλο εεε,οχι ματιζ),το φορτωνεις και φευγεις σαν κυριος...
    Και σε μαγκώνουν στην επόμενη γωνία και "χρεώνεσαι" ΟΛΕΣ τις κλοπές των τελευταίων χρόνων στην ΑττικοΒοιωτία.!!!

Ωραίες συμβουλές δίνετε ρε μάγκες ...!!!

Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Χαστουκοψαριδης Το avatar του/της xastoukopsaro
    εγω θα συμφωνησω με το ποστ που ελεγε να πας να ρωτησεις τους γειτονες , κανας μπαρμπας θα ξερει σιγουρα. Στην τελικη βαλε και ενα χαρτι πανω....
    Ειναι κριμα να βρεις μπελα για ενα εγκατελημενο. Αν εχει πινακιδα ακομα χειροτερα

Ο Τρισμέγιστος Το avatar του/της Julius
    Super Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ΓκαζοφωνιΞ
    Κοιτα αφου εχει αυτοκολλητο δεν εχει πινακιδα...Εσυ μιας και εισαι κυριος ρωτα σε μια πολυκατοικια εκει γυρω ποιανου ειναι...Το πιθανοτερο ειναι να σου πουν οτι αυτος που το εχει εχει εξαφανιστει εδω και δυο-τρια χρονια...Θα σου προτεινουν μαλιστα να το παρεις αν τους πεις οτι ενδιαφερεσαι γιατι τους ενοχλει...Οταν λοιπον ακουσεις αυτα 'η κατι τετοιο,πας με ενα φιλαρακι με ενα αμαξακι(μεγαλο εεε,οχι ματιζ),το φορτωνεις και φευγεις σαν κυριος...

Gazzz, poly kakh symvouli file

ean ton tsimpizoune tha ton skisoune leme (akoma kai ton arithmo toy aytokinitoy na doune kai na to dosoune sthn troxaia...)

Vaspiou oso proklitiko na sou fenete paratimeno ekei to xt... mhn plisiaseis
    F**k Isaac Newton

Διάβασε εδώ

ευχαριστω ρε παιδια για τις συμβουλες.
    Παντως απο οτι καταλαβα πρεπει πρωτα να βρω τον ιδιοκτητη και να μιλησω με αυτον γιατι αλλιως μπορει να βρω κανενα μπελα. Αλλα ρε γμτ δεν φαινετε να εχει ιδιοκτητη γιατι ηδη το εχουν ψιλο γδυσει και δεν φαινετε να ενδιαφερθηκε κανεις...
    Μπορει με τον αριθμο πλαισιου να βρω ποιος ειναι ο ιδιοκτητης??

Fz6
    CB500
    XT600E
    XR250
    C50

μια σκιά μ' ακολουθάει Το avatar του/της cityfly
    εγώ λέω να πάρεις το δήμο που είναι το μηχανάκι να ρωτήσεις την αρμόδια υπηρεσία τι γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις
    πιθανώς μετά από κάποιο διάστημα που έχει επισήμως χαρακτηριστεί εγκαταλειμένο να μπορείς να το πάρεις νομίμως, έτσι κι αλλιώς αν δεν κάνω λάθος κάποια στιγμή το μαζεύει ο δήμος, οπότε τους γλιτώνεις και από τα έξοδα

Αρχικά δημιουργήθηκε από tsiros_temp
    Αν έχει πινακίδα δεν το ακουμπάς. (είχα μπανίσει με φίλο ένα sachs κάτω από το σπίτι μου που είχε σκισμένο πωλητήριο και ήταν παρατημένο για πάνω από χρόνο και η τροχαία ούτε ποιός είναι ο ιδιοκτήτης για να το αγοράσουμε δε μας έλεγε)
    εχουμε και μεις (ο μπαμπας μου) ενα sachs του 68!
    Διχρονο και μετα απο 300.000 χτυπησε μπιελα και ψαχνουμε για μια!Αν σου περισευει καμια στειλε κανα πμ

Να καταργηθει η οπισθεν ! Το avatar του/της tifoefs
    Μην τ' αγγιξεις !!!

Ασε σημειωμα οτι σε ενδιαφερει !

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. θελω να πω ενα ευχαριστω!!!
    από EddY στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 11/03/2010, 22:32
  2. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 27/06/2009, 10:50
  3. ΘΕΛΩ ΝΑ ΘΕΣΩ ΕΝΑ ΕΡΩΤΗΜΑ ???