Κι εμεις τι φταιγαμε γαμωτ???
Ο Βασκας το φυσαει το παραδακι,δεν νιωθει![]()
Κι εμεις τι φταιγαμε γαμωτ???
Ο Βασκας το φυσαει το παραδακι,δεν νιωθει![]()
Στην σελίδα του γράφει πως κατέβασε τις τιμές του.
Τέλος πάντων, όπως το σκέφτομαι τώρα, θα πάμε πρώτα Φενεό και μετά Πλανητέρο, οπότε καθόμαστε στην λίμνη για καφέ και μετά πάμε για μαμ πιο δυτικά. Μα που να παρ' και να σηκώσ' από τη μία θέλουμε τουριΖμό και από την άλλη φροντίζουμε να τον χαλάμε μόνοι μας...
άλλαξα το πρώτο ποστ με αυτόν τον χάρτη http://goo.gl/maps/kydfX
και βλέπω και αυτό: Στην περιοχή Πλανητέρο, θα βρεθείτε σ΄ένα δάσος από υπεραιωνόβια πλατάνια και στις όχθες του Αροάνιου ποταμού, τοπίο απίστευτης ομορφιάς με τα νερά ν’ αναβλύζουν μέσα από βράχους. Στις όχθες του ποταμού υπάρχουν νερόμυλοι .
Από την πλατεία της Κλειτορίας, ακολουθώντας το δρόμο για Τρίπολη και στη συνέχεια για Φενεό,οδηγώντας πλάι στον Αροάνιο ποταμό, θα δείτε πινακίδα για το Ηρώο της Χελωνοσπηλιάς. Πρόκειται για μνημείο που στήθηκε για την ανταρσία του Χονδρογιάννη το 1821. Κοντά βρίσκεται το χωριό Παγκράτι και το «Κλήμα του Παυσανία», που ο Παυσανίας το συνδέει με άθλο του Ηρακλή και έχει χαρακτηριστεί Mνημείο της Φύσης.
Μιά βόλτα σε νερόμυλο, στο πλατανόδασος, δεν ξέρω που είναι η σπηλιά της Στυγός αλλά είναι κοντά, το κλήμα του Παυσανία... Έχει υλικό η περιοχή.
Τελευταία τροποποίηση από amyroukai; 25/03/2014 στις 20:04.
Το θυμάσαι το νούμερο βλέπω εεε??? κι εγώ τόσο θυμόμουν αλλά είπα μπας και από την τράκα του καλοκαιριού έχει πάρει σασί ο μυαλός μου και δεν θυμούμαι καλά.
Ναι τόσο ήταν αλλά να λέμε και του στραβού τι δίκιο κάποιος που έφαγε Πέστροφα καπνιστή, την βρήκε υπέροχη (ακόμα κλαίει βέβαια, αλλά αυτό είναι άλλο καπέλο).
Γδάρτς λέμε
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Στο ποτάμι αυτή με το κοκορέτσι δε ν κακή Αρχοντικό τη λένε (νομίζω)
-κι η άλλη στο ποτάμι καλή είναι απλά δεν έχει κοκορετσι-
Απλά ο παπαγάλος είχε πιο καλό φαί.
(εμ'ενα δεν μου πήρε πολλά)
Η περιοχή είναι απλά
ΥΠΕΡΟΧΗ
ανανήψαντας
δεν μας ειπες κατι καινουριο! το ξερουμε ηδη αυτό!
....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....