Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 66

Θέμα: Σάββατο 29-3-2014 Πλανητέρο Αχαΐας

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από akis_trevor Προβολή μηνύματος
    thats right.
    παντως amyroukai αν ψηθηκες να πας εκει για να φας πεστροφα,καντο.αφου σου 'ρθε...και μετα πες μας ποσο πληρωσες
    Θα τον βάλει να μετράει τα λέπια από την πέστροφα που έφαγε, λέπι κι ευρώ πάει στο συγκεκριμένο μαγαζί.
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

εναλλακτικό μέλος Το avatar του/της akis_trevor
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από vaska Προβολή μηνύματος
    Θα τον βάλει να μετράει τα λέπια από την πέστροφα που έφαγε, λέπι κι ευρώ πάει στο συγκεκριμένο μαγαζί.
    θα σκασει μυτη με καλαμι και αποχη στο τελος...
    ....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....

Α ραααααααα Το avatar του/της Hayate
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από gior-gos Προβολή μηνύματος
    Ο Σταικος απ οτι θυμαμαι ηταν ακριβος..
    Γιώργη ναι είναι λίγο τσιμπιτουα αλλά είναι εξαιρετική η κουζινα αλλά όπως κ να έχει ο Τζόνι είναι που κανει τα κουμαντα και ορισε και τη διαδρομη χεχεχε

Παλαιό μέλος
    Δεν ξέρω αν θα είναι κλειστή η διαδρομή από Καλιανοί προς Καστανιά-Γκούρα αλλά μην την αφήσετε έξω...

ο τακακιας Το avatar του/της nio1981
    Για να ερθω δεν το βλεπω λογο ημερας αλλα....αμουρι αραπη μου σε νοιαζομαι και εχω να πω οτι...

1 το κοντοσουβλι το ειχαμε τσιμπησει στον φενεο με το που φυγατε
    2 πραγματι ο λεβεντης μας ειχε παρει τα βρακια κ δεν ειχαμε φαει κ το καταπετασμα.κ με ελαχιστο αλκοολ μαλιστα στο τραπεζι(για να πεις οτι κατι ανεβασε την τιμη ) .μπορει να ετυχε η κατι αλλο,απλα εγω δεν θα ξαναπηγαινα.ΑΛΛΑ το μερος ειναι απλα υπεροχο και αν σου περισσευει να πας.απλα φοβαμαι οτι θα σου κακοφανει.your call...
    3 εχω ακουσει πολυ καλα λογια για κατι ταβερνες στην κ.κλειτορια αν δεν θετε να βγειτε απο τον δρομο σας
    4 αν παλι θετε δοκιμασε κ.ζαχλωρου...επισης πολυ ομορφο χωριο με πολλες ταβερνες και αποσο θυμαμαι πολυ καλο φαγητο.βεβαια εχω χρονια να παω αρα για το φαι δεν ξερω να σε στειλω αλλα σαν ομορφια αν δεν εχεις παει μην το χασεις.

Αυτια...

Στην ίδια ταβέρνα φαγαμε. Θυμάμαι πως δεν ήτο φτηνή, δεν ηταν τόσο ακριβή όμως όσο λέτε, αυτό δεν θα το ξεχνουσα. Έμαθα όμως οτι έχει αλλη μια, πιο ψηλά στο δρόμο που φεύγει μέσα απο το δάσος που έκαναν τα παιδιά πικνικ που ηταν φτηνότερα. Τώρα τι να πω, πάμε βλέπουμε και αν δεν μας κανει κλικ πάμε αλλού, δεν θα σκασουμε κιόλας. Το να κάνω μάγκα εναν κακό επιχειρηματία δεν με φτιάχνει σαν σκέψη. Θα κρατήσουμε τη βόλτα στα πλατάνια και ίσως τον νερόμυλο.

Ζαχλωρου σταθερή αξία, απλα έλεγα να παρουμε και εναν δρόμο που δεν έχω ξανακάνει. Ιδωμεν. Κλείνει και ο καιρός κιόλας, να μας αποχαιρετήσει με ένα τελευταίο γδαρσιμο ο Μαρτς. Εννοείται πως αν βρέχει δεν το κάνουμε.

Ωραία.....

Εγώ κάνω σχέδια και.... ΛΟΛ.

Λοιπόν δυστυχώς για λόγους που αφορούν δουλειά, αναγκαστικά αποσύρω την συμμετοχή. Αφήνω το φρεντ και τον χάρτη κλπ, ίσως οι λοιποί να θέλουν να πάνε. Τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gior-gos
    Εγω παντως, αμα υπαρχει παρεα, ψηνομαι για βολτιτσα Πελοποννησο.

Ειτε τη διαδρομη του Γιαννη, ειτε αυτη https://maps.google.gr/maps?saddr=%C...mra=ls&t=m&z=9, ειτε καποια αλλη.

Η διαδρομη που προτεινω παραπανω, ειναι χωρις διοδια, και το σημειο D (αγνωστος δρομος), που περναει μεσα απο το καταφυγιο αγριας ζωης Αρκουδορέματος, ειναι το Λιμποβίσι, στο οποιο βρισκεται το σπιτι του Θεοδ. Κολοκοτρωνη. Η διαδρομη στην περιοχη του Αρκουδορέματος, ειναι πνιγμενη στο πρασινο και στις σκιες των δεντρων. Επισης στο Λιμποβίσι υπαρχει πηγη, ξυλινα τραπεζακια και ησυχια και ειναι εξαιρετικη περιπτωση για υπαιθρια μασαμπουκα (αν δεν κατσουμε σε ταβερνα). Απο κει και περα, μπορουμε να παμε προς το Ναυπλιο, ή να γυρισουμε κατευθειαν Αθηνα.

Η διαδρομη αυτη μπορει να γινει και απο διοδια ή και μπορει να τροποποιηθει αν καποιος εχει μια καλυτερη προταση.

Όμορφη διαδρομή αλλά περνάς από Στυμφαλία, οπότε θα πέσεις πάνω στο ακρόπολις. Εξαίρετη ιδέα για μελλοντική βόλτα

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    Όμορφη διαδρομή αλλά περνάς από Στυμφαλία, οπότε θα πέσεις πάνω στο ακρόπολις. Εξαίρετη ιδέα για μελλοντική βόλτα
    Γιαννη, ξερεις αν και που μπορω να βρω τη διαδρομη του ακροπολις ωστε αν παμε να αλλαξω τη διαδρομη;

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από gior-gos Προβολή μηνύματος
    Γιαννη, ξερεις αν και που μπορω να βρω τη διαδρομη του ακροπολις ωστε αν παμε να αλλαξω τη διαδρομη;
    http://www.acropolisrally.gr/GR/2014/event-2014/maps/ Εδώ γιώργη

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SoulRain Προβολή μηνύματος
    Ωπ, αμεση απαντηση.

Ευχαριστω Αντωνη!

Ψηνεσαι;;

Είμαι λίγο "στενάχωρα" στην τσέπη και φοβάμαι οτι δεν θα μπορέσω αυτό το Σ/Κ ρε γμτ,σκάσανε όλα μαζί βλέπεις....αν αλλάξει βέβαια κάτι άμεσα θα ενημερώσω πάραυτα

Εβγαλα αυτη τη διαδρομη https://maps.google.gr/maps?saddr=%C...mra=ls&t=m&z=9 προς αποφυγη του ραλλυ ακροπολις.

ο γ@μω τα κυβικα σας... Το avatar του/της mikes
    αυριο τοποθετουνται....

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	thump_565_1357324684253_BZ1_01DUN13_Dunlop_StreetSmart.jpg 
Προβολές:	53 
Μέγεθος:	51,0 KB 
ID:	313006

στη βολτα ομως ΔΕΝ θα ερθω, γιατι το σαββατο δουλευω....

Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 28
    Τελευταίο μήνυμα: 29/12/2007, 19:08
  2. Σαββατο 29...βολτα...καφεδακι...φαγητο...
    από kalgeorge στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 27/09/2007, 08:29
  3. Σαββατο 29/7 εκδρομη Σπηλαιο Λιμνων
    από idi στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 139
    Τελευταίο μήνυμα: 31/07/2006, 23:03
  4. Σούνιο : Σάββατο, 29 Οκτωβρίου 2005
    από McGyver στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 135
    Τελευταίο μήνυμα: 31/10/2005, 15:15

Κανόνες δημοσιεύσεων