LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Δεν ξέρω αν θα είναι κλειστή η διαδρομή από Καλιανοί προς Καστανιά-Γκούρα αλλά μην την αφήσετε έξω...![]()
Για να ερθω δεν το βλεπω λογο ημερας αλλα....αμουρι αραπη μου σε νοιαζομαι και εχω να πω οτι...
1 το κοντοσουβλι το ειχαμε τσιμπησει στον φενεο με το που φυγατε
2 πραγματι ο λεβεντης μας ειχε παρει τα βρακια κ δεν ειχαμε φαει κ το καταπετασμα.κ με ελαχιστο αλκοολ μαλιστα στο τραπεζι(για να πεις οτι κατι ανεβασε την τιμη ) .μπορει να ετυχε η κατι αλλο,απλα εγω δεν θα ξαναπηγαινα.ΑΛΛΑ το μερος ειναι απλα υπεροχο και αν σου περισσευει να πας.απλα φοβαμαι οτι θα σου κακοφανει.your call...
3 εχω ακουσει πολυ καλα λογια για κατι ταβερνες στην κ.κλειτορια αν δεν θετε να βγειτε απο τον δρομο σας
4 αν παλι θετε δοκιμασε κ.ζαχλωρου...επισης πολυ ομορφο χωριο με πολλες ταβερνες και αποσο θυμαμαι πολυ καλο φαγητο.βεβαια εχω χρονια να παω αρα για το φαι δεν ξερω να σε στειλω αλλα σαν ομορφια αν δεν εχεις παει μην το χασεις.
Αυτια...
Στην ίδια ταβέρνα φαγαμε. Θυμάμαι πως δεν ήτο φτηνή, δεν ηταν τόσο ακριβή όμως όσο λέτε, αυτό δεν θα το ξεχνουσα. Έμαθα όμως οτι έχει αλλη μια, πιο ψηλά στο δρόμο που φεύγει μέσα απο το δάσος που έκαναν τα παιδιά πικνικ που ηταν φτηνότερα. Τώρα τι να πω, πάμε βλέπουμε και αν δεν μας κανει κλικ πάμε αλλού, δεν θα σκασουμε κιόλας. Το να κάνω μάγκα εναν κακό επιχειρηματία δεν με φτιάχνει σαν σκέψη. Θα κρατήσουμε τη βόλτα στα πλατάνια και ίσως τον νερόμυλο.
Ζαχλωρου σταθερή αξία, απλα έλεγα να παρουμε και εναν δρόμο που δεν έχω ξανακάνει. Ιδωμεν. Κλείνει και ο καιρός κιόλας, να μας αποχαιρετήσει με ένα τελευταίο γδαρσιμο ο Μαρτς. Εννοείται πως αν βρέχει δεν το κάνουμε.
Ωραία.....
Εγώ κάνω σχέδια και.... ΛΟΛ.
Λοιπόν δυστυχώς για λόγους που αφορούν δουλειά, αναγκαστικά αποσύρω την συμμετοχή. Αφήνω το φρεντ και τον χάρτη κλπ, ίσως οι λοιποί να θέλουν να πάνε. Τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς.
Εγω παντως, αμα υπαρχει παρεα, ψηνομαι για βολτιτσα Πελοποννησο.
Ειτε τη διαδρομη του Γιαννη, ειτε αυτη https://maps.google.gr/maps?saddr=%C...mra=ls&t=m&z=9, ειτε καποια αλλη.
Η διαδρομη που προτεινω παραπανω, ειναι χωρις διοδια, και το σημειο D (αγνωστος δρομος), που περναει μεσα απο το καταφυγιο αγριας ζωης Αρκουδορέματος, ειναι το Λιμποβίσι, στο οποιο βρισκεται το σπιτι του Θεοδ. Κολοκοτρωνη. Η διαδρομη στην περιοχη του Αρκουδορέματος, ειναι πνιγμενη στο πρασινο και στις σκιες των δεντρων. Επισης στο Λιμποβίσι υπαρχει πηγη, ξυλινα τραπεζακια και ησυχια και ειναι εξαιρετικη περιπτωση για υπαιθρια μασαμπουκα (αν δεν κατσουμε σε ταβερνα). Απο κει και περα, μπορουμε να παμε προς το Ναυπλιο, ή να γυρισουμε κατευθειαν Αθηνα.
Η διαδρομη αυτη μπορει να γινει και απο διοδια ή και μπορει να τροποποιηθει αν καποιος εχει μια καλυτερη προταση.
Όμορφη διαδρομή αλλά περνάς από Στυμφαλία, οπότε θα πέσεις πάνω στο ακρόπολις. Εξαίρετη ιδέα για μελλοντική βόλτα![]()
Είμαι λίγο "στενάχωρα" στην τσέπη και φοβάμαι οτι δεν θα μπορέσω αυτό το Σ/Κ ρε γμτ,σκάσανε όλα μαζί βλέπεις....αν αλλάξει βέβαια κάτι άμεσα θα ενημερώσω πάραυτα![]()
Εβγαλα αυτη τη διαδρομη https://maps.google.gr/maps?saddr=%C...mra=ls&t=m&z=9 προς αποφυγη του ραλλυ ακροπολις.