Τι θα γίνει ρε μάγκες;;;Έχω φορέσει την ολόσωμη και περιμένω πάνω στο παπί να μπω πίστα!Δεν κρατιέμαι...
Έχω μιλήσει με τον υπεύθυνο απο την πίστα του Ασπρόπυργου. Πολύ σωστός και γνώστης.
Προτείνει Trackday ενδιάμεσα απο Kart γιατί να νοικιάσουμε την πίστα για μισή ημέρα το κόστος είναι μεγάλο (π.χ. για Κυριακή θέλουμε 60€ έκαστος, min = 1000€). Πλεονέκτημα είναι ότι θα έχουμε και κερκίδα απο τα παιδιά με τα Kart.
Υπάρχει χρόνος για 27/10 (Κυριακή πριν απο 28η) και μετά έχει διαθέσιμη την πίστα στις 10/11 πάλι.
Μου είπε ότι θα μπάινουμε απο τις 10 το πρωί κάθε 30-40 λεπτά μέχρι το απόγευμα με κόστος 25 - 30€ έκαστος (μέσα στο κόστος ο Γιατρός).
Αρκεί να είμαστε πάνω απο 5 μηχανές.
Επιπλέον, πρέπει όσοι θέλουν να έχουν συμμετοχή να μην αλλάξουν γνώμη. Προκαταβολή δεν ζητάει, μόνο να του πούμε 3-4 ημέρες πριν πόσες συμμετοχές έχουμε μαζέψει.
Εγώ μέχρι εκεί μπορώ να το πάω, καλό είναι να ανοιχτεί ξεχωριστό Thread με τις συμμετοχές.
Η πίστα είναι 850 μέτρα και χωράει άνετα ανα Session 15 μηχανές (παπάκια)
Τα στοιχεία του υπεύθυνου της πίστας με π.μ σε αυτόν που θα κανονίσει τις συμμετοχές.
Τελευταία τροποποίηση από boussias; 18/10/2013 στις 08:37.
ΚΩΣΤΗΣ
οχι οτι το 60€ εκαστος ειναι πολυ, απλα για να μαζευτει το χιλιαρικο θα χρειαστουν το λιγοτερο 17 μηχανακια..που μαλλον δεν θα μαζευτουν...
οποτε παμε με το 2ο σεναριο που ειναι το 30αρικο εκαστος με sessions και ελαχιστη συμμετοχη 5 μηχανακια...
για να μην μπλεξουμε τα μπουτια μας, προτεινω στο καινουργιο thread που θα ανοιχτει για τις συμμετοχες, να μπει και ενα poll για να δουμε τι ειδους μηχανακια /παπακια/σκουτερακια μπορουν να συμμετεχουν...
και να αποφασιστει αν θα γινει αγωνας 4ωρος με ομαδες (αν γινεται) ή θα γινει ενας αγωνας με ατομικες συμμετοχες, μιση ωρα π.χ....
Κωστη, αφου εκανες εσυ τις συννενοησεις με την πιστα, ανοιξε το thread μπας και προλαβουμε τις 27/10...
![]()
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Λοιπόν μάγκες για να μην κάνουμε τη Ζωή μας δύσκολή πρέπει άπλα να δούμε ποιοι με τι μηχανάκια θα πάρουν μέρος.
Τώρα όσον άφορά στα σεσσιον εγώ λέω να το κάνουμε ως εξής:
- Πρώτο σκέλος χρονομετρημενα (μπορεί και να παραλειφθεί)
- Πρώτο σκέλος του αγώνα 15γυροι
- Δεύτερο σκέλος (εκκίνησή με αντεστραμμένη σειρά του πρώτου σκέλους) 15γυροι
Νέτα σκέτα.
Φέρτε μου χιλιόμετρα....
Τα σκούτερ και τα παπια δεν ειναι μηχανές και δεν είναι τρου αντβεντσουρ Taisteal™
δεν βγηκε ακρη τελικα εε??
θα το πουλησω το παπί κ μετα δε θα μπορώ να παρω μερος!!![]()