Sniper ποτε εγινε το περιστατικο στο Κοσσοβο και σε ποια περιοχη αν ξερεις;αυτο με τις μεντες;
Lone Survivor μια ταινια με πολυ δοση αληθοφανειας που εχει καποιες απαντησεις σε τετοιου ειδους ερωτησεις.Αν και αμερικανια για οσους γνωριζουν καποια πραγματα εχει σωστες τακτικες και ενεργειες απο τους πρωταγωνιστες.
Typhoon 125, NX 250, WR200, LC4 400E, M 600, Canyon 500, LC4 640 SM, 640 ADV, Speed 4, Z1000, 404 DS, ADV 950S , SDuke 990, SM 950 , 440 SM, 690 SM, TUONO 660!
Σε υποβάλλει σε ισχυρό σοκ και σου δείχνει το επίπεδο εκπαιδεύσεως κάποιων και το τι μπορεί να κάνει ένας άνθρωπος για να ζήσει... η βουτιές στο γκρεμό είναι εξωπραγματικές (μπορεί να έχουν μια δόση χολλυγουντ αλλά όσο και νά 'ναι..... ) και η αυτοθυσία για τον διπλανό σου.
Αυτή είναι όμως η διαφορά του πολεμιστή από τον ψυχρό δολοφόνο.
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Ηταν ξεκάθαρο οτι δεν θα είχαν καλό τέλος απ΄τη στιγμή που αποκαλύφθηκαν. Το αν θα τους έτρωγαν ή όχι είχε σημασία μόνο στον χρόνο που θα είχαν στη διάθεση τους για να διαφύγουν.
Μιας και ήταν αληθινή η ιστορία, φάνηκε πως τέτοιες ενέργειες, σε περιβάλλον που δεν γνωρίζουν καλά αλλά και η έλλειψη πληροφοριών της δύναμης και των ικανοτήτων της άλλης πλευράς, είναι αυτοκτονικές.
+1 gia to Lone Survivor
Οι πτώσεις στα γκρέμια ηταν οτι καλύτερο και αληθοφανές εχω δει εως τώρα.
Αυτοί πέφταν εγω πονουσα
δεν ξερω..εγω τον πολεμο τον βλεπω "ο θανατος σου, η ζωη μου"
μπορει να'μαι και λαθος, αλλα αν ειναι να επιλεξω μεταξυ της ζωης μου και της δικης σου, επιλεγω την δικη μου...
συμφωνουμε...
αλλα νομιζω θα ειχε εντελως διαφορετικη εκβαση αν τους εκοβαν τον λαιμο, ανοιγαν 3 λακκους να τους βαλουν μεσα...και μετα εφευγαν...
μεχρι να γινει αντιληπτη η απουσια, θα ειχαν φτασει στον καταυλισμο τους με τα ποδια...