σου ειπα προχτες,ασε το μαγαζι και πηγαινε σπιτι σου να δεις τις γυναικες σου...
τωρα,φλοκατες,μπανιερες,τι να σου πω;εχει και πολλες δυνατοτητες ο μπαγασας..
ωχ...τετοια λεγε μου να ψαχνομαι....θα πρεπει να λαβω τα μετρα μου...
σου ειπα προχτες,ασε το μαγαζι και πηγαινε σπιτι σου να δεις τις γυναικες σου...
τωρα,φλοκατες,μπανιερες,τι να σου πω;εχει και πολλες δυνατοτητες ο μπαγασας..
ωχ...τετοια λεγε μου να ψαχνομαι....θα πρεπει να λαβω τα μετρα μου...
....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....
Μόλις με πήρε η κυρα-Κική η οποία θέλησε να ευχαριστήσει όλους όσους ήταν την Κυριακή και βοήθησαν στο συμβάν, όσους επικοινώνησαν με την οικογένεια προκειμένου να βοηθήσουν με τις γνωριμίες τους, και γενικότερα όλους για τις ευχές τους...
Ο Γιώργης δεν θα κάνει άμεσα την επέμβαση στο πόδι καθώς περιμένουν το οκ από τους καρδιολόγους (είναι και παππούς ο κιορατάς) αλλά γενικά η κατάσταση του είναι πολύ καλή.
Βέβαια, δυστυχώς, όπως δείχνουν τα πράγματα δηλαδή, μηχανάκι δεν πρόκειται να ξανακαβαλήσει.... δεν νομίζω να χρειάζεται να πω τον λόγο, εεεεε?
Τυχόν νεότερα, θα σας ενημερώσω...
![]()
Περαστικά να ευχηθώ και εγώ στο Γιώργο λαι ταχεία ανάρρωση!
Καλημερα σας, δοξα το Θεο μπορω να γραψω, καλημερα σας,μολις θυμηθω τη γιατρο τα ξαναλεμε.
![]()
Περαστικά και αγύριστα Γιώργη
Φαντάζομαι η κυρά εε :a16:![]()
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
και το πρωι στην δουλεια σκεφτομουν οτι δεν εχουμε μαθει νεα του...αντε με το καλο παλι να γινει κομπλε το ποδι..![]()
....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....
Περαστικα Γιωργο...![]()
προσέχουμε για να έχουμε!...
Ε κρίμα που δεν μπορείς να θυμηθείς την γιατρό διότι ήταν πολύ καλή στη δουλειά της. Ψηλή μελαχροινή κορμί λαμπάδα, έλαμπε η επιστήμη. Αφού να σκεφτείς τώρα που έκανε βαβά ο Τζανής το ποδαράκι του εκεί έλεγα να πάμε για καλή περίθαλψη αλλά επικράτησαν οι ξενέρωτοι που τον πήγαν στο πλησιέστερο εφημερεύον. Πάντως αν θες μιά επανεξέταση και τον καφέ που δεν ήπιαμε και κανένα κοψιδάκι στην Ιτέα που η αδερφή του ταϊστίλ μας είπε ότι είναι καλά, να πάμε βρε παιδί μου και μιά βόλτα από Άμφισσα, χαλάλι.
Γεια σου Γιωργη!!!
Γρηγορα σιδερενιος και παλι καβάλα![]()
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε