Σελίδα 6 από 11 ΠρώτοΠρώτο 1234567891011 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 160

Θέμα: Παιχνίδια αγοράζετε στα παιδιά σας?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από hidefnick Προβολή μηνύματος
    Τι έχουν τα παραπάνω καταστήματα? Γιατί απο τιμές σίγουρα δεν έχουν. Μια ματιά στα ξένα σαιτ του ΙΚΕΑ πχ θα σε εντυπωσιάσει. Το αυτό και για πράκτικερ, λίντλ κλπ κλπ.
    ρε όλοι αυτοί εδώ έχουν βρει το Ελ ντοράντο....
    ανανήψαντας

Παλαιό μέλος Το avatar του/της bruno
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από hidefnick Προβολή μηνύματος
    Τι έχουν τα παραπάνω καταστήματα? Γιατί απο τιμές σίγουρα δεν έχουν. Μια ματιά στα ξένα σαιτ του ΙΚΕΑ πχ θα σε εντυπωσιάσει. Το αυτό και για πράκτικερ, λίντλ κλπ κλπ.
    Eπειδη μαλλον εχετε παρεξηγηση σε αυτά που γραφω,δεν ψωνιζω ΜΟΝΟ από αυτά τα μαγαζια,εχω κοντα στο σπιτι μου μικρα μαγαζια βιβλιοπολεια,βιντεο κλαπ,χρωματοπολειο,ηλεκτρολογικο υλικο,φαρμακειο.Με καποιους από αυτους με ξερουν με το μικρο μου τοσα χρονια.Σαν καταναλωτης, μιας και ο μισθος μου εχει ερθει 1/3 από αυτά που επαιρνα κοιταω και λιγο την τσεπη μου.Γνωριζω ότι ακούγεται εγωιστικο,αλλα ετσι είναι,πιστευω ότι είναι κατι φυσιολογικο και δεν είμαι ο μονος που κυνηγαει τις χαμηλες τιμες(προσφορες,δεν είναι όλα φτηνα). Σιγουρα πολλα μαγαζάκια εχουν κλεισει,δεν νομιζω ότι είναι από τα μεγαλα πολυκαταστήματα,τα ΚΑΛΑ μαγαζια μενουν ανοιχτα. Θα σας πω ακομα, ότι από τα 6-7 μικρα μαγαζια της γειτονιας εχουν-ειχαν έναν υπαλληλο μονο. Μπορει η λογικη,η γνωμη μου να είναι λαθος,ναι να πεφτω και εγω στην παγιδα.

Προσωπικά από τη στιγμή που έμαθα τα του Jumbo πήρε τεράστιο πούλο απ'το πορτοφόλι μου, έχω και φίλους που δουλεύουν μέσα οπότε τα ήξερα και πριν βγούνε στα διάφορα bloqs. Δεν έχω καμία ελπίδα ότι θα πάρουμε πούλο κι απ'τον Έλληνα γενικότερα, όλοι σαν τα πρόβατα τρέχουν ειδικά στις γιορτές. Από μένα ούτε δεκάρα όμως. Δείτε επίσης και την πολιτική επιστροφής που έχουν για τα ελαττωματικά προϊόντα τους που δεν είναι και λίγα. Έχουν και το θράσος να το γράφουν στις αποδείξεις που κόβουν, από πίσω.
    Αλλά στα πρόβατα έτσι φέρεσαι, τα εκμεταλλεύεσαι μέχρι να έρθει η ώρα της σφαγής, τι να κάνουμε τώρα..

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από makis206 Προβολή μηνύματος
    Δείτε επίσης και την πολιτική επιστροφής που έχουν για τα ελαττωματικά προϊόντα τους που δεν είναι και λίγα. Έχουν και το θράσος να το γράφουν στις αποδείξεις που κόβουν, από πίσω.
    επειδη δεν πρόκειται να το διαπιστώσω ιδίοις όμασι μπορείς να μου πείς τι γίνεται...?

Εγώ έχω βάλει Χ στα Jumbo από πέρισυ . Λαμπάδα + 5 ευρώ , αλλά τουλάχιστον βοηθάω και την τοπική αγορά .

Δεν θα ξαναδούν από μένα ούτε 1 ευρώ .

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από stam2 Προβολή μηνύματος
    επειδη δεν πρόκειται να το διαπιστώσω ιδίοις όμασι μπορείς να μου πείς τι γίνεται...?
    Μια απλή αναζήτηση στο google είναι, με το που γράψεις μάλιστα "επιστροφές" το "jumbo" θα έρθει μόνο του..
    Τελευταία τροποποίηση από makis206; 09/04/2014 στις 15:25.

ΣινανάϊΌπαΓιαβρουμ&Αμάν Το avatar του/της Corki
    Εγω αυτο που εχω διαπιστωσει τον τελευταιο καιρο ειναι οτι υπαρχουν και διαφορες μεταξυ τους πλεον .....δλδ λιρόϊ ειναι πιο φτηνο απο πρακτικερ.

Ολα ειναι πιο φτηνα στα φτηνο πραγματα απο τους ιδιωτες αλλα εχουν ιδιες αν οχι μεγαλυτερες τιμες στο ποιτικα πραγματα τους ......αν μπορεις να πεις οτι εχουν τετοια.

Κοινως το μονο που κανουν ειναι να ικανοποιουν το αισθημα της βολτας που εχουν καποιοι και την αναγκη να ξοδεψουν πεντε φραγκα για μλκιες.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Corki Προβολή μηνύματος
    Εγω αυτο που εχω διαπιστωσει τον τελευταιο καιρο ειναι οτι υπαρχουν και διαφορες μεταξυ τους πλεον .....δλδ λιρόϊ ειναι πιο φτηνο απο πρακτικερ.

Ολα ειναι πιο φτηνα στα φτηνο πραγματα απο τους ιδιωτες αλλα εχουν ιδιες αν οχι μεγαλυτερες τιμες στο ποιτικα πραγματα τους ......αν μπορεις να πεις οτι εχουν τετοια.
    Αυτό το είχα προσέξει κι εγώ
    Κοιτούσα μια σκάλα στο πράκτικερ αλουμινίου... 80ε.
    Ρπστμ λέω όχι κι 80ευρώ για σκάλα.
    Πάω μια σκαλοτεχνική τυχαία και λέω πόσο κάνει αυτή ρε παλουκάργια?
    (στο ίδιο ύψος αλλά όχι ΙΔΙΑ σκάλα)
    Με λεει 40...

-Σαρ... τι είπες τώρα ρε, του λέω
    Κρίμα που δεν μπορώ να την πάρω με το μηχανάκι του λέω...

-Α νο προμπλεμ μίστερ τη φέρνω εγώ σπίτι...
    (και την έφερε)
    ανανήψαντας

Παλαιό μέλος
    Πέραν των εργασιακών συνθηκών γαλέρας, πέραν της χάλιας ποιότητας, πέραν των εξωφρενικών τιμών, δυο ακόμα εντελώς μικρής σημασίας αλλά ενδεικτικά του ύφους των καταστημάτων αυτών:

- "Ε..ψιτ κύριος...το κράνος...
    - Ποιος ψιτ; Και ποιο κράνος; Και ποιος είσαι συ;
    - Α..καλημέρα...Δεν γίνετε να έχετε το κράνος μαζί
    - Γιατί φοβάστε για ληστεία; Ή μήπως σκάσει;
    - Το αφήνετε εδώ.
    - Δεν τ αφήνω πουθενά.
    - Δεν μπορείτε να μπείτε
    - Τότε θα πάτε να μου φέρετε αυτό που θέλω εδώ
    - Τι λέτε τώρα;
    - Εσείς το ξεκινάτε και το συνεχίζετε. Τόση ώρα θα είχα παρει αυτό που θέλω και θα είχα φύγει. Θα μπαίνω όπως θέλω, θα πληρώνω και θα φεύγω.
    - Αφού ξέρεις ρε φίλε η πολιτική του καταστήματος..
    - Ναι ξέρω ρε φίλε, η πολιτική.. Αυτή που σε πληρώνει 300 ευρώ..."

Άλλη φορά, ερώτηση σε ένα κουστουμάτο που πήγαινε πέρα δώθε σα το παγώνι και κοίταγε πελάτες και εργαζόμενους περίεργα:
    - που θα βρω το τάδε σκατουλάκι ;
    - (ύφος καρδινάλιου Ρισελιέ, σιωπή και μετά χωρίς να κοιτά και αργά) Στο τμήμα με τα απαυτά
    - ναι χριστιανέ μου το ξέρω, που είναι το τμήμα με τα απαυτά;
    - Στο δεύτερο όροφο
    - Δηλαδή που;
    - Αριστερά;
    - Ρε φίλε, με δουλεύεις; Ο δεύτερος όροφος είναι 5 στρέματα...(&$$^&%#%$@@@@#@@@@)

Δυο φορές χρειάστηκε για μην περνάω ούτε απέξω. Οι τύποι είναι για γέλια αλλά οι εργαζόμενοι εκεί δεν περνάνε καθόλου καλά.

Μένω άφωνος που δεν γνωρίζατε πως το Πράκτικερ είναι φωτιά !!!

Καιρό τώρα ... Πάω ...Δε λέω !! Αλλά πάω και χαζεύω και παίρνω καμια χαζομάρα που δεν μπορώ να βρω αλλού .

Ψηστιέρα BBQ praktiker 60
    Ψηστιέρα BBQ η ίδια σε ιδιώτη ....29 .

Κτλ.. κτλ .....

φανατικα ANTIFAνατικος! Το avatar του/της giannis21
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από stam2 Προβολή μηνύματος
    Σιχαινομαι τις διαφημισεις τους και το πλυσιμο εγκεφαλου στο οποιο υποκεισαι αν κανεις το λαθος και μπεις στο μαγαζι.
    Σιχαινομαι οτι τα παντα ειναι φτιαγμεν σε φαμπρικες κινεζικες αγορασμενα με τον τονο και προς πωληση με 200% κερδος.
    Σιχαινομαι τις συνθηκες εργασιας τις οποιες επιβαλλουν στους εργαζομενους.
    Σιχαινομαι την ιμπεριαλιστικη πολιτικη της εταιριας που θελει να εξαπλωθει με το ζορι παντου και οχι μονο σε παιχνιδια αλλα και σε οικιακα.
    Σιχαινομαι τον νεοελληνα που μεχρι πριν 7-8 χρονια σνομπαριζε τα προιοντα του "παγκου" αλλα τωρα τα αγοραζει απο τους αχανεις τζαμπο-παγκους...
    Στη θεση καθε τζαμπο, παμπλικ κλπ κλεινουν 5 παιχνιδαδικα και βιβλιοπωλεια της γειτονιας....
    ειπες ακριβως αυτα που ηθελα να πω!
    Καμία ιδέα δεν ευθύνεται για τους μαλάκες που την ενστερνίζονται..-Κωστάκης Ανάν-

http://www.tokoulouri.com/

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από bruno Προβολή μηνύματος
    - "Ε..ψιτ κύριος...το κράνος...
    - Ποιος ψιτ; Και ποιο κράνος; Και ποιος είσαι συ;
    - Α..καλημέρα...Δεν γίνετε να έχετε το κράνος μαζί
    - Γιατί φοβάστε για ληστεία; Ή μήπως σκάσει;
    - Το αφήνετε εδώ.
    - Δεν τ αφήνω πουθενά.
    - Δεν μπορείτε να μπείτε
    - Τότε θα πάτε να μου φέρετε αυτό που θέλω εδώ
    - Τι λέτε τώρα;
    - Εσείς το ξεκινάτε και το συνεχίζετε. Τόση ώρα θα είχα παρει αυτό που θέλω και θα είχα φύγει. Θα μπαίνω όπως θέλω, θα πληρώνω και θα φεύγω.
    - Αφού ξέρεις ρε φίλε η πολιτική του καταστήματος..
    - Ναι ξέρω ρε φίλε, η πολιτική.. Αυτή που σε πληρώνει 300 ευρώ..."
    Δηλαδή αν τον πλήρωνε 3.000€ θα σεβοσουν την "πολιτική "του καταστήματος ?
    Ή μήπως θα έπρεπε να σεβαστεις τον υπάλληλο που η δουλειά του είναι αυτό το άχαρο πράγμα?
    Να σε δω αν έχεις τα άντερα να μπείς με το κράνος στη Τράπεζα...

Συνταξιούχος Το avatar του/της theofilos888
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από typhoon Προβολή μηνύματος
    Δηλαδή αν τον πλήρωνε 3.000€ θα σεβοσουν την "πολιτική "του καταστήματος ?
    Ή μήπως θα έπρεπε να σεβαστεις τον υπάλληλο που η δουλειά του είναι αυτό το άχαρο πράγμα?
    Να σε δω αν έχεις τα άντερα να μπείς με το κράνος στη Τράπεζα...
    Ωπα μπερδευτηκες! Δεν μπηκε με το κρανος φορεμενο!!! Του ζητησαν να αφησει το ηδη βγαλμενο κρανος του στην εισοδο του καταστημστος σε αφυλακτο σημειο! Και την ασεβεια που την ειδες;

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από theofilos888 Προβολή μηνύματος
    Ωπα μπερδευτηκες! Δεν μπηκε με το κρανος φορεμενο!!! Του ζητησαν να αφησει το ηδη βγαλμενο κρανος του στην εισοδο του καταστημστος σε αφυλακτο σημειο! Και την ασεβεια που την ειδες;
    Ναι, αυτό με το να αφήσω το κράνος μου το έχουν πει και εμένα

(άλλο που εμένα μου το είπε μια 20-25 χρονών με ένα χαμόγελο και ένα νάζι.......)

Συνταξιούχος Το avatar του/της theofilos888
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nikos_abel Προβολή μηνύματος
    Ναι, αυτό με το να αφήσω το κράνος μου το έχουν πει και εμένα

(άλλο που εμένα μου το είπε μια 20-25 χρονών με ένα χαμόγελο και ένα νάζι.......)
    Οταν το πηρες πισω, ειχε το τηλεφωνο της μεσα;

Παρόμοια θέματα

1. Μην το δειξετε στα παιδια σας...
    από gollum στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 07/12/2005, 18:23
  2. Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 28/09/2005, 01:57
  3. Απαντήσεις: 81
    Τελευταίο μήνυμα: 23/02/2005, 14:16
  4. Προσοχή στα mails σας!!!!!
    από powerphot στο forum Προτάσεις & σχόλια