Σελίδα 2 από 10 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 140

Θέμα: Συζητηση/αναζητηση φωτογραφου (ημιεπαγγελματια-επαγγελματια) στην Θεσ/νικη

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από devil's animal Προβολή μηνύματος
    κανω μια ερευνα αγορας για φωτογραφο λογω της επερχομενης βαφτισης της κορης μου στη Νυφη του Βορρα...
    δεν ξερω...ή καποιοι νομιζουν οτι ζουμε στο 2004 ή δεν εχουν ιδεα περι κοστολογιου ή νομιζουν οτι επειδη βαφτιζεις το παιδι σου, εχεις κερδισει και το τζοκερ ταυτοχρονα...

οπως καταλαβαινετε οι τιμες που εχω ακουσει ειναι εξωφρενικες (τουλαχιστον για τα δικα μου βαλαντια) και ψαχνω εναν ανθρωπο να κανω την δουλεια μου πιο φτηνα..και φυσικα με λιγοτερες απαιτησεις απο μερους μου...

δεν με ενδιαφερει η βιντεοσκοπηση του γεγονοτος...
    (αν ομως υπαρχει 2ο ατομο και επιθυμει να εργαστει, μπορει να παρει και αυτος μια φωτ. μηχανη και να τραβαει αποκλειστικα σε ασπρομαυρο format...)

δεν με ενδιαφερουν ψηφιακα αλμπουμς...
    (το ποιες φωτογραφιες, σε ποσα αντιτυπα και σε τι διαστασεις θα εκτυπωθουν, θα αποφασισθει μετεπειτα...)

δεν με ενδιαφερει επεξεργασια φωτογραφιων για εξαλειψη σημαδιων, σπυρακιων κλπ...
    (αν νομιζει ο φωτογραφος οτι καποιες φωτογραφιες χρειαζονται φωτεινοτητα ή color correction και θελει να το κανει, be my guest αλλα μεχρι εκει...)

οπως καταλαβαινετε οι απαιτησεις ειναι μικρες γι'αυτο και αναζητω ατομο που θα μου κανει την δουλεια χωρις να χρειαστει να του δωσω 200€* και ανω...

αν λοιπον καποιος ξερει καποιον επαγγελματια ή ασχολειται ο ιδιος με την φωτογραφια ημιεπαγγελματικα και θελει να εργαστει για 3-4 ωρες τον Ιουνιο, ας ριξει π.μ.

προσοχη! επαναλαμβανω: μιλαμε αποκλειστικα και μονο για μεροκαματο! οι φωτογραφιες θα παραδοθουν σε ηλεκτρονικη μορφη (dvd). απο εκει και περα ειναι θεμα δικο μου...

*edit: τα 200€ αφορουν 2 ατομα (αν υπαρξουν)... απο 100€ εκαστος...

gliko filaraki xestikame ti dinis
    ama den exis lefta ise ftoxos den exis na kanis vaftisi dose se kana kolito sou na sou traviksi me kamia mixani oti nane ke parata mas pou dinis 200 euro ke 8es ke dio fotgrafous

ke esi opos ke tosi anegkefaloi den skeftonte oti apo olo afto to mistirio tis vaptisis ke tou gamou apo ola afta ta rouxqa ta vapsimata ton ginekon ta stolismata an8ropon ke naon ke to pagoma tou xronou gia tis genees pou erxonte afto pou meni ke o logos pou ginonte ine i fotografies file mou

xoris fotografies den iparxi vaptisi ke tin vaptisi tin kano ego o fotografos ke o papas akoma apo mena perimeni entoles ego 8a sintoniso to mistirio
    oso ke an sou fenete periergo

den exis di papa na perimeni me to pedi sta xeria na gemiso film gia na pame tin skini tis kolimpi8ras...

akoma ke i papades sintonizoun ton kosmo gia na kani tin doulia tou o fotografos

fantasou oti statistika kapious apo tin vaptisi 8a tous exis mono se fotografies
    ke oloi i sigkenis sou 8a perimenoun na fanoun se fotografies na kseroun oti 8a perasoun stis epomenes genies
    ke oloi 8a exoun stolisti 8a exoun vali ta kala tous ta akriva tous ke ta lousa tous gia na vgoun fotografia

ke esi otan 8a ise ramolimento 8a 8imase to pedaki sou mesa apo tis fotografies

ke ta pedakia sou otan kanoun pedakia 8a dixnoun tis fotografies mou as poume sta pedia tous me kamari ke nostalgia gia ton gliko mpampa tous ke tin glikia miteroula tous po mono se fotografies 8a iparxi pia

ke esi exis xosi ena skasmo lefta se ena karo lousa ke katanalotika ke den 8a exis i 8a exis se kaki piotita tin apotiposi olon afton giati ise kakomiris tsigkounis ke den kseris ti sou ginete

ama 8es ego pou ime xronia se aftin tin doulia ke se ksero entelos filika 8elo tris fores afto to poso gia na er8o eki gia sena ama vriskis aftin tin timi se enan topiko epagkelmatia ise tixeros an ke 8a prepi na ipopsiazese mipos den ine kalos stin doulia tou me toso liga

ke i doulia tou fotografou se tetia mistiria ine mia terastia ef8ini ektos apo tin kourasi

den fantazese poso megali ef8ini ine an enas fotografos xasi to iliko i den exi kani sosti doulia prepi na aniksi i gi na ton katapioi sin oti ton diokis nomika

ase ta ntavatzilikia lipon ke xone xrima mono stis fotografies eprepe na to xosis asxete
    afrotwin
    egkegramenos apo 9/12/2003

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Μικe777 Προβολή μηνύματος
    ο ανθρωπος περιεγραψε τι θελει!
    Εγω με ενα φιλαρακι ευχαριστως το εκανα αφου σε αυτα που περιεγραψε παιζω..
    εκμεταλευση δεν ειναι αφου προσφερει χρηματα!!
    Χαχαχα γαματο.Αυτο ακριβως λεω και γω.Οτι ενας επαγγελματιας εστω και μετριος -μη σου πω και εντελως σκατας- αλλα επαγγελματιας
    ποτε μα ποτε δεν κοστολογει την ποιοτητα της εργασιας του με βαση τα αισθητικα κριτηρια του πελατη του,γιατι ο πελατης του μπορει να θελει,η να νομιζει οτι θελει απλα
    πραγματα,η μαλλον πραγματα που αυτος θεωρει απλα, αλλα οι κακες ερασιτεχνικες φωτογραφιες (γιατι αυτο ΑΚΡΙΒΩΣ ζηταει ο ντεβιλς,κακες φωτο) ,παντα χτυπανε ασχημα και ειναι λιγο δυσκολο μετα να ερθει να παραδεχτει καποιος οτι σου ζητησε να του κανεις κακη δουλεια και επισης ειναι δυσκολο και εσυ να παραδεχτες οτι εκανες κακη δουλεια,ποσο μαλλον οταν εισαι προθυμος για αυτα τα εκατο ευρω να κατσεις μερες να ξεπατωθεις για να αποδειξεις η στον εαυτο σου η στον πελατη σου οτι τοχεις,οποτε δουλευεις τζαμπα.
    Ακτος βεβαια και αν κανεις πολυ μετρια γνωριζοντας το οποτε τηρεις το συμβολαιο σου με τον πελατη,οποτε βλεπε παραπανω που θα σας οδηγησει αυτο.
    Εντωμεταξυ η μικρη εχει βαπτιστει,και δεν προβλεπεται να παμε για reshoot.

Και η αμοιβαια εκμεταλλευση δεν ειναι τζιζ κακο ουτε μιλαω για τυπους που αλληλομαχαιρωνονται.Μιλαω για κλασσικες εργασιακες σχεσεις ανταποδωσης
    που απο την στιγμη που γινονται με τοσο ασχημα κριτηρια,βγαζουν στην επιφανεια αυτο που και οι δυο προσπαθειτε να κρυψετε.Το οτι και οι δυο κοιτατε το συμφερον σε με τον ενα η τον αλλο τροπο.
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από gcrook Προβολή μηνύματος
    αλλα οι κακες ερασιτεχνικες φωτογραφιες (γιατι αυτο ΑΚΡΙΒΩΣ ζηταει ο ντεβιλς,κακες φωτο) ,παντα χτυπανε ασχημα και ειναι λιγο δυσκολο μετα να ερθει να παραδεχτει καποιος οτι σου ζητησε να του κανεις κακη δουλεια και επισης ειναι δυσκολο και εσυ να παραδεχτες οτι εκανες κακη δουλεια,ποσο μαλλον οταν εισαι προθυμος για αυτα τα εκατο ευρω να κατσεις μερες να ξεπατωθεις για να αποδειξεις η στον εαυτο σου η στον πελατη σου οτι τοχεις,οποτε δουλευεις τζαμπα.
    Ακτος βεβαια και αν κανεις πολυ μετρια γνωριζοντας το οποτε τηρεις το συμβολαιο σου με τον πελατη,οποτε βλεπε παραπανω που θα σας οδηγησει αυτο.
    αυτο που λες τωρα + τα οσα ειπε ο afro παραπανω σημαινουν δηλ οτι ο επαγγελματιας που θα
    παρει 600 για φωτα και βιντεο και ολα τα παρελκομενα!!!
    εχει μεγαλη διαφορα απο τον κυρ Μπαμπη που εχει ενα φωτογραφειο της πλακας και με 200 θα σου βγαλει
    οτι π.χ 2 φιλαρακια ερασιτεχνες που θα κανουν ψιλο χαβαλε!!
    οκ?παιζει!δεν ξερω!!παω πασο!

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    αυτο που λες τωρα + τα οσα ειπε ο afro παραπανω σημαινουν δηλ οτι ο επαγγελματιας που θα
    εχει μεγαλη διαφορα απο τον κυρ Μπαμπη που εχει ενα φωτογραφειο της πλακας και με 200 θα σου βγαλει

Να πάω εγώ να βγάλω φωτό και βίντεο (πςςςςςς μ@λ@κάρα Κρούκη θα κάνω και τον σκηνοθέτη ) με το iPhone να κάνουμε και πλάκα και χαβαλέ και να ρίξουμε και καμιά φάπα στον παπά....

Ρε μλκ Ντεβιλς, το παιδί σου βαφτίζεις (το γιατί δεν μπορώ να το κατανοήσω αλλά δικό σου είναι αν θες το πνίγεις κιόλας)....
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Για αρχη εγω και ο αφρο δεν ξερω αν λεμε το ιδιο πραγμα και αν το λεμε το βλεπουμε απο διαφορετικη σκοπια.
    Παμε παρακατω.

Αυτο με τα φωτα και βιντεο για 600 δεν το καταλαβα.
    Αν εννοεις οτι θα εχεις φωτο και βιντεο με 600 ευρω με στοιχειωδη επαγγελματικο εξοπλισμο σε event τοτε θα εχεις πολυ κακες φωτο και βιντεο.
    Επισης θα εχεις δυο μεγαλα κοροιδα που κανουν αυτη την δουλεια με τοσα λεφτα και τοσο εξοπλισμο.
    Βεβαια εσενα μπορει να σου αρεσει η δουλεια τους δε λεω, αλλα αλλο αυτο.

Ο κυρ Μπαμπης αν ειχε φωτογραφειο και εκανε δουλεια με 200 ευρω δεν θα ειχε φωτογραφειο,
    αλλα μια dslr που του πηρε η μαμα του και κανει την πλακα του σε γαμους με φιλους του.

Βασικα ξαναριξε μια το παραπανω κειμενο σου γιατι δεν βγαζει νοημα τωρα που το ξαναβλεπω.
    -..Not Yet!

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Να πάω εγώ να βγάλω φωτό και βίντεο (πςςςςςς μ@λ@κάρα Κρούκη θα κάνω και τον σκηνοθέτη ) με το iPhone να κάνουμε και πλάκα και χαβαλέ και να ρίξουμε και καμιά φάπα στον παπά....
    ε!ενταξει αμα ειναι να το κανουμε και φαρσοκωμωδια..
    αφηστε το!
    εγω μια γνωμη ειπα!

Tα μυστήρια, εκτός από το τυπικό του πράγματος, γίνονται για τις φωτογραφίες.
    Devil's, τι θα κάνεις αν δεν βγουν καλές οι φωτογραφίες της βάφτισης;
    Θα την ξανακάνεις;
    Είναι ένα λούκι που το περάσαμε όλοι και τα σκάσαμε χοντρά, κοίτα για το καλό σου να κάνεις το ίδιο γιατί θα σε κυνηγάνε όλοι μεγάλε.

Παλαιό μέλος
    Για αρχη εγω και ο αφρο δεν ξερω αν λεμε το ιδιο πραγμα και αν το λεμε το βλεπουμε απο διαφορετικη σκοπια.
    Παμε παρακατω.

Αυτο με τα φωτα και βιντεο για 600 δεν το καταλαβα.
    Αν εννοεις οτι θα εχεις φωτο και βιντεο με 600 ευρω με στοιχειωδη επαγγελματικο εξοπλισμο σε event τοτε θα εχεις πολυ κακες φωτο και βιντεο.
    Επισης θα εχεις δυο μεγαλα κοροιδα που κανουν αυτη την δουλεια με τοσα λεφτα και τοσο εξοπλισμο.
    Βεβαια εσενα μπορει να σου αρεσει η δουλεια τους δε λεω, αλλα αλλο αυτο.

Ο κυρ Μπαμπης αν ειχε φωτογραφειο και εκανε δουλεια με 200 ευρω δεν θα ειχε φωτογραφειο,
    αλλα μια dslr που του πηρε η μαμα του και κανει την πλακα του σε γαμους με φιλους του.

Βασικα ξαναριξε μια το παραπανω κειμενο σου γιατι δεν βγαζει νοημα τωρα που το ξαναβλεπω.
    δεν ξερω!αλλα δεν πιστευω οτι ολοι αυτοι οι επαγγελματιες βγαζουν τοσες φοβερες φωτογραφιες..
    υπαρχουν απιστευτοι ερασιτεχνες εγω σιγουρα!!δεν ανηκω σε αυτους..
    και το λεω!!
    τωρα αν μιλαμε να κανει ο αλλος επαγγελματικη φωτογραφιση
    με εναν με μια dslr που του πηρε η μαμα του και κανει την πλακα του σε γαμους με φιλους του.
    παει πολυ!!

δεν ξερω!αλλα δεν πιστευω οτι ολοι αυτοι οι επαγγελματιες βγαζουν τοσες φοβερες φωτογραφιες..
    υπαρχουν απιστευτοι ερασιτεχνες εγω σιγουρα!!δεν ανηκω σε αυτους..
    και το λεω!!
    τωρα αν μιλαμε να κανει ο αλλος επαγγελματικη φωτογραφιση
    με εναν με μια dslr που του πηρε η μαμα του και κανει την πλακα του σε γαμους με φιλους του.
    παει πολυ!!
    Άραξε φιλαράκι...

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από notakos600 Προβολή μηνύματος
    Άραξε φιλαράκι...
    λαθος φιλε μου
    ολοι μεγαλοι φωτογραφοι το εχουν δει
    τους εχω βαρεθει!!!
    εχω δει απιστευτες φωτογραφιες απο φοβερους ερασιτεχνες
    που πολυ επαγγελματιες ουτε εχουν βγαλει ποτε γενικα μιλαω μην το πας
    προσωπικα!δεν λεω για εμενα ουτε για τον Ριβελη τον Διαμαντοπουλο Ansel Adams κ.λπ
    τι λες τωρα!!
    δεν εχεις δει εσυ δηλ!θα τρελαθουμε οι καλλυτεροι ειναι ερασιτεχνες αυτοι που
    ειναι επαγγελματιες μονο γαμους και βαφτισια βγαζουν..μην τρελαθουμε ρε παιδια εντελως!!
    για φωτογραφια μιλαμε?
    η αν μπορει καποιος να κανει μια βαφτιση ενος παιδιου..

λαθος φιλε μου
    τους εχω βαρεθει!!!
    προσωπικα!δεν λεω για εμενα ουτε για τον Ριβελη τον Διαμαντοπουλο Ansel Adams κ.λπ
    τι λες τωρα!!
    ειναι επαγγελματιες μονο γαμους και βαφτισια βγαζουν..μην τρελαθουμε ρε παιδια εντελως!!
    για φωτογραφια μιλαμε?
    Κοιτα δεν αντιλεγω οτι οι γαμωβαφτισαδες ειναι στην πλειοψηφια τους γιδια,αλλα αν κρινεις απο τις γαματες φωτο που εβγαλε
    καποιος με το πασο του επειδη του εκατσε η καλη στιγμη το καλο φως κτλ κτλ με την πραγματικοτητα του να καλυψεις επαρκως ενα ζωντανο event,
    τοτε δεν εχεις την παραμικρη ιδεα και εμπειρια απο την δουλεια.Με το καλο κυνηγησε το αργα η γρηγορα θα το δεις και συ.

Το εχω κανει περιστασιακα,(βιντεο) που ειναι ακομα χειροτερο σαν δουλεια και πιο κακοπληρωμενο, (εκει να δεις εκτρωματα απο επαγγελματιες) και μαλιστα με εξοπλισμο που θεωρω ελλιπη και ειναι ελλιπης (και αν σου αναφερω ενα ενα αυτα που χρειαστηκα θα νομισεις οτι εχω εταιρεια παραγωγης) γιατι οι συνθηκες απαιτουν ΠΟΛΥ πραγμα τρεξιμο και αγχος απλα για βγει η φαση,ποσο μαλλον για να ειναι και καλη.Και δεν εχω και φωτογραφειο,ουτε σχεση με τον συγκεκριμενο χωρο,και ευτυχως δηλαδη
    γιατι οι περισσοτεροι που εχω γνωρισει ειναι για μπατσες.
    -..Not Yet!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Εγω φωτογραφος δεν ειμαι, αλλα.....

Ντεβιλς αναρωτιεσαι γιατι ειναι πολλα τα λεφτα που προσφερεις για μια δουλεια και σκεφτεσαι με ορους μισθωτης εργασιας.
    Δεν βαζεις μεσα περα απο την γνωση και την εμπειρια (τα οποια εχουν ενα κοστος) και καποια πραγματα που ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ κοστιζουν πολυ και κοστιζουν συνεχως.

Ο εξοπλισμος δεν φυτρωνει συνηθως στα δεντρα και ειναι πανακριβος.Επισης συχνα αναβαθμιζεται,φθειρεται,χαλαει,πρεπει να υπαρχει δευτερος για safety,τα φωτα επισης ειναι ακριβο σπορ,και οι οθονες οι εκτυπωτες τα πισια οι σκληροι και τα υπολοιπα δεν ειναι ουτε φθηνα ουτε φυτρωνουν στα δεντρα.Να σας δω να πειτε στον ψυκτικο που θα σας κανει συντηρηση το ερκοντισιον το καλοκαιρι να παρει 20 ευρω για 20-30 λεπτα δουλεια να μου πειτε ποσες φαπες θα μαζεψετε.
    Ο ελευθερος επαγγελματιας,πρεπει απο καπου να βρει τα λεφτα να συντηρησει λοιπον ολα αυτα, να ασφαλισει τον εαυτο του, και να υπολογισει και τις μερες μη εργασιας του στην τιμη.

Με αυτα τα λεφτα το μονο που θα καταφερεις ειναι να βρεις ενα προθυμο κοροιδο που θελει να μπει στον χωρο και ψαχνει να ξεκινησει απο καπου.Δεν κακο.
    Απλα οσο τον εκμεταλλευεσαι εσυ αλλο τοσο σε εκμεταλλευεται και εκεινος.
    τι να σου πω ρε Γιωργη...εγω 20€ την μοναδα δινω στον ψυκτικο χωρις αποδειξη..25 με αποδειξη...2 μοναδες εχω σπιτι...
    συμφωνουμε ομως για τον εξοπλισμο...ο οποιος εξοπλισμος ομως ειναι εργαλεια δουλειας και πληρωνεται 1 - 2 φορες σε ολη την καριερα του φωτογραφου, εκτος αν τυχει η στραβη και σπασει...και βγαζει εκατομμυρια φωτογραφιες-δουλεια...
    με την ιδια λογικη θα επρεπε να πληρωνουμε και τον εξοπλισμο του ηλεκτρολογου οταν ερχεται για μια πριζα, τον εξοπλισμου του τζακα που κοβει τα μαρμαρα, τον εξοπλισμο του αλουμινα κ.ο.κ.

τα ιδια ελεγαν και οι φορτηγατζηδες... για το ποσο ακριβα ειναι τα ανταλλακτικα, τα αναλωσιμα, τα πετρελαια για το φορτηγο και ολα αυτα..αλλα τις τιμες τους τις εχουν ριξει στο μισο οσον αφορα τις μεταφορες...
    αν βεβαια τωρα ο αλλος θελει να κανει αποσβεση την canon ή το scania με 2 δουλειες που θα παρει...πασο...γιατι παλιοτερα γινοταν και αυτο...αμαξι που εκανε 200 χιλιαρικα του εκαναν αποσβεση στα 4 χρονια...
    τωρα φυσικα δεν γινεται...γινεται ομως στα 8...ή στα 10...
    ετσι ειναι με τα ελευθερα επαγγελματα...
    και η εκμεταλλευση ενθεν και ενθεν ειναι αμοιβαια...
    οσο αναγκη τον εχω εγω για να μου κανει την δουλεια μου, τοσο αναγκη εχει και αυτος τα λεφτα μου για να ζησει...

λαθος φιλε μου
    τους εχω βαρεθει!!!
    τι λες τωρα!!
    για φωτογραφια μιλαμε?
    epidi milate ke lete oti fantazeste
    i efarmosmeni fotografia den exi sxesi me tin kalitexniki

an i erasitxnes kalitexnes travane kaliteres fotografies afto ine ena 8ema

omos i kalitexniki fotografia den exi sxesi me tin kalitexnia ton mistirion

ta mistiria epidi ine efarmosmeni fotografia 8eloun poli megali gnosi tou mistiriou poli megali gnosi tis tropis diladi
    megali gnosi gia tin sosti apotiposi ton gegonoton ine diladi elenxomeno reportaz

ke sto reportaz xoris empiria ise axristos osi kalitexnia ke na exis

diladi an ise se ena polemo ke 8es na fotografisis enan pou pirovolite ke skotonete mprosta ston fako sou ke esi elenxis an exis to iliovasilema se sosti 8ermokrasia xromatos an vgeni i flida tou diplanou dendrou se apoxrosi sosti tou kafe gkri an o vraxos apo piso apotiponete sosta me tis skiasis tou gia na exi tin sosti diastasi sto va8os pediou tis fotografias eno o alos exi pligo8i 8anasima ke pefti

tote ise enas ili8ios egopa8is ke doulevis gia tin provolisou ke mono ke sigoura den 8a patisis to sosto klik ke isos xriasti na pas ston nekro ke na tou pis mipos mporite na ksana skoto8ite giati den sas apotiposa sosta...

milame gia epagkelmatismo pou se opioes dipote sin8ikes i foto prepi na ine apsoges
    ke na min po oti an dosis se enan kalitexni ena forito flash oxi 4-6 stoudiou pou vazoume emis se naous ke tou pis trava 8a vali ta klamata

an exi empiria se stil life foto 8a prepi na apoktisi ke tin empiria tis sostis apotiposis tou mistiriou

ke alo ena fonto tipiko me tous stilistes tous makigier tous fotistes ke tous frontister ke alo ena fonto gemato pe8eres...

ke an ine kalitexnis tipou pernoume tin mixani ke oti vroume to travame ine mono gia girologos

to mistirio ine doulia 8eli gnosi ke empiria mexri ke ta evagkelia diavasame na ma8oume ta logia gia na valoume simadia ton katastaseon
    afrotwin

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ego_o_idios Προβολή μηνύματος
    gliko filaraki xestikame ti dinis
    ama den exis lefta ise ftoxos den exis na kanis vaftisi dose se kana kolito sou na sou traviksi me kamia mixani oti nane ke parata mas pou dinis 200 euro ke 8es ke dio fotgrafous

ke esi opos ke tosi anegkefaloi den skeftonte oti apo olo afto to mistirio tis vaptisis ke tou gamou apo ola afta ta rouxqa ta vapsimata ton ginekon ta stolismata an8ropon ke naon ke to pagoma tou xronou gia tis genees pou erxonte afto pou meni ke o logos pou ginonte ine i fotografies file mou

xoris fotografies den iparxi vaptisi ke tin vaptisi tin kano ego o fotografos ke o papas akoma apo mena perimeni entoles ego 8a sintoniso to mistirio
    oso ke an sou fenete periergo

den exis di papa na perimeni me to pedi sta xeria na gemiso film gia na pame tin skini tis kolimpi8ras...

akoma ke i papades sintonizoun ton kosmo gia na kani tin doulia tou o fotografos

fantasou oti statistika kapious apo tin vaptisi 8a tous exis mono se fotografies
    ke oloi i sigkenis sou 8a perimenoun na fanoun se fotografies na kseroun oti 8a perasoun stis epomenes genies
    ke oloi 8a exoun stolisti 8a exoun vali ta kala tous ta akriva tous ke ta lousa tous gia na vgoun fotografia

ke esi otan 8a ise ramolimento 8a 8imase to pedaki sou mesa apo tis fotografies

ke ta pedakia sou otan kanoun pedakia 8a dixnoun tis fotografies mou as poume sta pedia tous me kamari ke nostalgia gia ton gliko mpampa tous ke tin glikia miteroula tous po mono se fotografies 8a iparxi pia

ke esi exis xosi ena skasmo lefta se ena karo lousa ke katanalotika ke den 8a exis i 8a exis se kaki piotita tin apotiposi olon afton giati ise kakomiris tsigkounis ke den kseris ti sou ginete

ama 8es ego pou ime xronia se aftin tin doulia ke se ksero entelos filika 8elo tris fores afto to poso gia na er8o eki gia sena ama vriskis aftin tin timi se enan topiko epagkelmatia ise tixeros an ke 8a prepi na ipopsiazese mipos den ine kalos stin doulia tou me toso liga

ke i doulia tou fotografou se tetia mistiria ine mia terastia ef8ini ektos apo tin kourasi

den fantazese poso megali ef8ini ine an enas fotografos xasi to iliko i den exi kani sosti doulia prepi na aniksi i gi na ton katapioi sin oti ton diokis nomika

ase ta ntavatzilikia lipon ke xone xrima mono stis fotografies eprepe na to xosis asxete

ωραιες οι τρυφερες μ@λακιουλες που λες περι παγωματος του χρονου και συντονισμου της βαφτισης απο τον φωτογραφο και αυτα θα περαστουν στις νεες γενιες αλλα ειναι παλια...παλια σαν τα χρονια που δουλευατε ετσι δουλευοντας τον κοσμο με τα υπερογκα ποσα που περνατε..
    πλεον εχουν αλλαξει τα πραγματα...

σιγα την πυρηνικη φυσικη που κανετε και εχετε και αγχος...μην τυχον και καταστραφει ο κοσμος...

τσαμπα μαγκες...τσαμπα λεφτα...

αλλα δεν πειραζει...περνετε και εσεις αυτο που σας αξιζει...
    πλεον θρησκευτικοι γαμοι γινονται μονο απο τους λιγους εχοντες και εχουν απομεινει οι βαφτισεις...που και αυτες θα λιγοστεψουν οταν συνειδητοποιησει ο κοσμος ολο το παραμυθι και πηγαινει στο δημαρχειο και κανει ονοματοδοσια στο παιδι του με ενα παραβολο...

συνεχιστε να ζητατε 600αρια και 1000αρικα λες και φυτρωνουν στα δεντρα...

ke sini8os oi apiroi epagkelmaties ke erasitexnes epidi fovounte ke sevonte tin peristasi travane mia foto ke opou katsi sini8os tous vgeni san tin noumero 1 ke oxi toso ka8ari oute toso kontini

emis pou kseroume tin doulia exoume to apotelesma tou 2
    giati travame sinexia kare ke imaste eki dipla
    Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων vaptisi 1.jpg‎   vaptisi 2.jpg‎  
    afrotwin

Σελίδα 2 από 10 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Renthal τιμόνια στην Θεσ/νίκη
    από std στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 26/08/2010, 06:36
  2. καλο συνεργιο στην θεσ/νικη για την ρενα μου
    από dimitris_r_ena στο forum Υamaha R6, R7, R1, R...
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 02/02/2010, 23:13
  3. v- strom club στην θεσ/νικη
    από valantis8 στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 29/03/2008, 11:30
  4. polini-malossi στην Θεσσ/νικη?
    από voudarxos στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 17/01/2006, 00:23

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα