οχι βρε το καταλαβα απλα απαντησα για να καταλαβεις οτι ηταν μια αυθορμητη προσωπικη στιγμη
δευτερον ηταν και υπερβολη και σπαζοκλαμπανια αν ησουν σε αλλη φαση. και τοσο εγω οσο και ο γιαννης απο πανω ειμασταν σε αλλη φαση. ο γιαννης με την παρεα του εφυγε, εγω με την δικια μου απλα πηγαμε μεσα για να μην ενοχλουμε και να μη μας ενοχλουν![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Πόσο χαίρομαι που μεγαλώσαμε όλοι με γαλλικά και πιάνο....... Κύριοι με όλη τη σημασία της λέξεως!!!! Ο πολιτισμός και το ήθος μας δεν περιγράφεται!!!! χαχαχαχαχαχαχα Να μας δώ σήμερα το βράδυ πόσο θα ξεσηκώσουμε το μαγαζί!!!! Να βάλουμε το βασίλη να μας απαγγείλλει ποιήματα;;;;;;; χαχαχαχα
Αμε!
Εγώ πάντως λέω να σας τιμήσω με την παρουσία μου
Μη μας απειλείς εμάαααας.ααααντε τώρα!!!Στο γνωστό το μέρος λοιπόν...εγώ λέω να δώσουμε κανα Ευαγγέλιο στον βασιλάκη να κάνει το Γαϊτάνο ή τον Χρήστο Σαντικάϊ......να μας ψάλλει τα τροπάρια της Μεγάλης Εβδομάδος.Επίσης στα τραπέζια θα σερβιριστεί αυστηρά Θεία Κοινωνία και αντίδωρο!!!!!
Λαμπάδες μην ξεχάσετε...
Here I am,on the road again.......
Σουτηρακ πρόωρο σε βλέπω... Θα το φτιάξει κάποιος το Φρεντ γιατί απο κινητό δεν διευκολύνει;