υπαρχουν 2 κατηγοριες μοτοσυκλετιστων.
αυτοι που εχουν πεσει και αυτοι που θα πεσουν.
οι πτωσεις ειναι στο προγραμα.
για αυτο παντα κρανος και μπουφαν τουλαχιστων.
γιατι ποτε δεν ξερεις ποτε θα σου κατσει.
κανεις δεν βγαινει και λεει "α σημερα θα πεσω κατσε να παρω μπουφαν και κρανος."
ναι φιλε μου ειδικα στην αρχη μεχρι να συνηθησεις το βαρος θα παει να σου φυγει καμποσες φορες,εμενα μου επεσε κανα 2 φορες στις αρχες που το πηρα
στα 18 μου πρωτη μου μηχανη ηταν το bros και δεν το μετανιωσα ποτε....α και οταν επεσα με χιλιομετρα η ζημια ηταν 30 ευρω....
οπως ειπε και ο γιαννης μπουφαν και κρανος παντα!
καψίματα στα πόδια μιας και φορούσα τζιν,τίποτα το τραγικό όμως
εγώ 1000 ευρώ τα θεωρώ λίγα για ένα τέτοιο, σχετικά καινούργιο μηχανάκι. καλό παπί δεν βρίσκεις σε αυτά τα λεφτά. Θα συμφωνήσω με το bros400 γιατί είναι all around επιλογή,δεν θα σε προδόσει και δεν κυκλοφορεί τυχαία άνετο και ωραίο μετά απο τόσα χρόνια.
Επειδή όμως αυτό που καβαλάμε το γουστάρουμε, να περιμένεις (αν αντέχεις) για να πάρεις αυτό που σου αρέσει και μη σε δούμε με δίχαλο,μαγιώ και γυαλιά ηλίου σε κανά μήνα για εξοπλισμό επειδή "δεν βγαίναν τα φράγκα". φιλικά εννοείται και οτι χρειαστείς, ρωτάς. Α! και να μην ξεχνάμε την αντιπροσωπεία της kawa στην Αθήνα ...:a37: -δεν ;έμεινα ευχαριστημένος
Τελευταία τροποποίηση από Black Diamond; 16/04/2014 στις 19:40.
bike away your everyday routine
αν εχεις μονο ενα χιλιαρικο για μηχανακι και εξοπλισμο, δεν σε φτανει ουτε για πλακα...
θες τουλαχιστον ενα 500αρικο για να πεις να παρεις καποια πραγματα για εξοπλισμο (κρανος, μπουφαν, γαντια)...
και μετα εφ'οσον ειναι μεταχειρισμενο κατα 99% θα σου ζητησει ενα καλο σερβις...αρα χοντρα χοντρα, μαζι με την ασφαλεια που θα του κανεις + το σερβις παμε σ'αλλο ενα 500αρικο...
και αφου εχεις δωσει το πρωτο χιλιαρικο ετσι, πας να υπολογισεις ποσο θα δωσεις, καθαρα πλεον, για το μηχανακι που σ'αρεσει...
![]()
Στα 1000ευρω περιπου που διαθετεις,νομιζω εισαι μακρια απο τετοιας χρονολογιας μηχανακια! Εγω νομιζω πρεπει να επικεντρωθεις σε καποιο bros στα 6-7 κατοσταρικα που να ειναι καλα ο κινητηρας του για να μπορεις να κυκλοφορεις στην αρχη,και τα λεφτα που θα εδινες στις δοσεις,να τα ριχνεις σιγα σιγα πανω για εξωτερικα μαζεματα!Ετσι σε ενα 6μηνακι,θα το εχεις φερει στα ισα του! +50 ευρω μεταβιιβαση 85 ασφαλεια,150 κρανος,100 μπουφαν,ενα 50αρι γαντια και 100 το πρωτο σερβις, εεε με 1100-1200 εισαι κατοχος μηχανης!
Τελευταία τροποποίηση από omrtlegol; 16/04/2014 στις 09:17.
Κοιταξα το bros αλλα ειναι χαλι μαυρο ρε παιδια.. δεν μου αρεσει καθολου. και οσο να ειναι την περνεις την μηχανη και για την καβλα σου.. την μονη λυση που βρηκα ειναι ενα μεταχειρισμενο απο μαγαζι πλεον, τσιμπιμενο, αλλα δινει λυση και στο θεμα του εξοπλισμου γιατι εκτος απο εσας εδω, ολοι μου λενε οτι τα πολλα λεφτα ειναι εκει. Αυτος σαν μαγαζι δινει προσφορες απο το μαγαζι του. οποτε παει και ερχεται. θα του δωσω το χιλιαρικο και οτι αλλο μαζεψω μεχρι τοτε στο χερι, και τα υπολοιπα γραμματια. δεν εχω βρει κατι καλυτερο μεχρι τωρα. την δινει 2600, τον πηρα τηλ και του λεω για κατι καλυτερο, μου ειπε ελα απο εδω και θα τα βρουμε. το μηχανακι ειναι το 2008 με 28000 χιλιομετρα
Στο θέμα του εξοπλισμού ότι πληρώσεις παιρνείς
Μπορείς να ντυθείς και με λίγα και με πολλά
Προτίμησε καλό κράνος και από ένδυση κάτι ποιο λάιτ
Τώρα όπως είπες ή μότο πρέπει να σε φτιάχνει κάθε φορά που την βλέπεις και να σε τραβάει να την καβαλήσες
Άντε με το κάλο