Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 27

Θέμα: αγορα πρωτης μηχανης

Νέο μέλος

Lightbulb αγορα πρωτης μηχανης

Καλησπέρα,

Είμαι παντελώς νεούδι στο κεφάλαιο μηχανές αν και πάντα μου άρεσαν, τώρα βγαίνει το δίπλωμα και αρχίζω το ψάξιμο!!
    Θέλω μια μηχανή (όχι σκούτερ ή παπί - αλλά αν το θεωρήσετε καλύτερο οκ!) για τα πήγαινε - ελα στην πόλη (δουλειά κλπ.)
    Σκεφτόμουνα το honda CBF 125 κυρίως για τη μικρή κατανάλωση σε βενζίνες, σήματα, κλπ κλπ...(και γιατί είναι ωραίο!!!). Δε θέλω κάτι που βγάζει πολλά έξοδα στην πορεία
    Τι να κοιτάξω και τι να προσέξω γιατί προφανώς και θα πάρω κάτι μεταχειρισμένο!

Ευχαριστώ πάρα πολύ!!

Το μπαμπούρι Το avatar του/της Bradipous
    Παρε το 250 cbf, ybr ο,τι βρεις σε καλυτερη τιμη - κατασταση.
    TO AVOID HELL-MET ALWAYS WEAR HELMET
    GO AT LEAST ONCE A YEAR TO A PLACE YOU HAVE NEVER BEEN BEFORE!

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bradipous Προβολή μηνύματος
    Παρε το 250 cbf, ybr ο,τι βρεις σε καλυτερη τιμη - κατασταση.
    μου το προτεινεις με ποια κριτηρια?? ειναι εξισου φθηνα σε κατανάλωση βενζινης??

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sleeping_junkie Προβολή μηνύματος
    μου το προτεινεις με ποια κριτηρια?? ειναι εξισου φθηνα σε κατανάλωση βενζινης??
    στο προτείνει μάλλον με βάση οτι σε κάποια φάση θα σε κουράσει το 125 για να πηγαινόέρχεσε στην δουλειά με το γκάζι του κτλ. πάντως το 250 CBF δεν είναι κακή ιδέα Γενικότερα να πάρεις καλύτερα "μηχανή" παρά παπί

Μακρύ μέλος... Το avatar του/της IRA57
    Μια χαρα ειναι και το cbf125...πολυ καλη επιλογη και μια χαρα ειναι για πολη και απο καταναλωση/κοστος!!!
    Ειναι και κουκλι οντως!

Νέο μέλος
    και γω την κατανάλωση - κοστος κοιταω περισσοτερο...διαβασα , δεν ξέρω αν ισχύει , ότι το cbf125 καίει 9 λίτρα για 300 χλμ περίπου.. !!!!!!
    σαν δευτερη επιλογη είχα το KTM- Duke 125...ποιο να προτιμησω??

Παλαιό μέλος
    και γω την κατανάλωση - κοστος κοιταω περισσοτερο...διαβασα , δεν ξέρω αν ισχύει , ότι το cbf125 καίει 9 λίτρα για 300 χλμ περίπου.. !!!!!!
    αν πηγαίνεις νορμάλ σωστές αλλαγές ταχυτήτων , χωρίς να είσαι στα όρια κτλ. πίστεψε με δεν βγάζει μόνο 300 χλμ

Παλαιό μέλος
    διάβασε εδώ έχει ξανα ειπωθεί και απο τον devils

http://www.moto.gr/forums/showthread...=128315&page=2

350 έως 450 χλμ. το 1 ντεπόζιτο.

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από PetranGR Προβολή μηνύματος
    διάβασε εδώ έχει ξανα ειπωθεί και απο τον devils

http://www.moto.gr/forums/showthread...=128315&page=2

350 έως 450 χλμ. το 1 ντεπόζιτο.
    το διαβασα!! σε ευχαριστώ!αν πρεπει να διαλεξω στο 125 η το 250..ποιο να παρω?συγνωμη για τις ερωτησεις αλλα ειναι πρωτη μηχανη..νεουδι οδηγος κλπ!!!!!

Παλαιό μέλος
    το διαβασα!! σε ευχαριστώ!αν πρεπει να διαλεξω στο 125 η το 250..ποιο να παρω?συγνωμη για τις ερωτησεις αλλα ειναι πρωτη μηχανη..νεουδι οδηγος κλπ!!!!!
    Να ξες υπάρχει η φράση.

"Αυτός που έχει πέσει ,και αυτός που θα πέσει" ,να πρόσεχεις να πάρεις εξοπλισμό κτλ. ώστε αν και όταν να την γλυτώσεις

Όσο για το τι απο τα 2,αυτό θα το κρίνεις εσύ πάνω κάτω την ίδια αξία σε ανταλλακτικά έχουν μην σου πω την ίδια.
    Απλά το 250 ίσως να καίει παραπάνω,αλλά όταν π.χ θα πας εκτός πόλης εθνική , το 125 θα δουλεύσει στις 9000 στροφές για να πιάσει τα 100 χλμ/ώρα,ενώ το 250 θα δουλεύει στις 5500 στροφές άρα θα καίει και λιγότερο και θα ζορίζεται τόσο ο κινητήρας.
    Παράδειγμα και μόνο σου έφερα

Η τελική κρίση και απόφαση είναι δικιά σου.

Νέο μέλος
    ok!! κατι αρχιζω να πιανω σιγα σιγα... εμενα οι διαδρομες μου ειναι στην πολη..ρεντη - ηρακλει0-φιλαδελφεια!!!!! καμια φορα τυχαινει να χρειαστει να παω ραφηνα , εκει το 125 με καλυπτει...για μια φορα στις τοσες δλδ κ οχι συνεχεια!

Παλαιό μέλος
    ok!! κατι αρχιζω να πιανω σιγα σιγα... εμενα οι διαδρομες μου ειναι στην πολη..ρεντη - ηρακλει0-φιλαδελφεια!!!!! καμια φορα τυχαινει να χρειαστει να παω ραφηνα , εκει το 125 με καλυπτει...για μια φορα στις τοσες δλδ κ οχι συνεχεια!
    αν δεν βγαίνεις καθόλου εκτός πόλης δηλαδή ,απο οτι μου λές όλες οι αποστάσεις είναι 15-20 χλμ. τότε το 125 σε καλύπτει με το παραπάνω,γιατί σιγά μην μας με 100 μέσα στην πόλη

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από PetranGR Προβολή μηνύματος
    αν δεν βγαίνεις καθόλου εκτός πόλης δηλαδή ,απο οτι μου λές όλες οι αποστάσεις είναι 15-20 χλμ. τότε το 125 σε καλύπτει με το παραπάνω,γιατί σιγά μην μας με 100 μέσα στην πόλη
    ωραια!!ναι ταξιδια δε θα κανω!! σου λεω ραφηνα το πιο μακρυ που θα παω λογικα!!! cbf 125 it is then!!! και τωρα (μιας και σε βρηκα)!! μεταχειρισμενο για να το βρω φθηνοτερο μέχρι πόσα χλμ να ψάχνω..ειναι πολλά δλδ ή λίγα τα 5 και 10000 χλμ π βλεπω σε αγγελίες??

Παλαιό μέλος
    ωραια!!ναι ταξιδια δε θα κανω!! σου λεω ραφηνα το πιο μακρυ που θα παω λογικα!!! cbf 125 it is then!!! και τωρα (μιας και σε βρηκα)!! μεταχειρισμενο για να το βρω φθηνοτερο μέχρι πόσα χλμ να ψάχνω..ειναι πολλά δλδ ή λίγα τα 5 και 10000 χλμ π βλεπω σε αγγελίες??
    οτι μα οτι και να δείς,και απίστευτη έκληξη να σου κάνει θα το πας σε μηχανικό να το δεί 100 % ,θα σε πούν τα παιδιά για καλά συνεργεία της Αθήνας.

Είτε 5 είτε 10 είτε 10.000 χλμ. ανάλογα την χρήση τα service,και πόσο βάνδαλος ήταν ο άλλος.

παράδειγμα εμένα στην αναζήτηση έβαλα μόνο αθήνα και στα πρώτα 3 μου έβγαλε αυτό : http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/4919432/ στα 1600€.Απο ιδιώτη,ενώ τα πρώτα ήταν απο έμπορα.

Θα σου έλεγα να αποφύγεις τον έμπορα...(γνώμη μου και πάλι)

Νέο μέλος
    την ιδια αγγελια κοιταξαμε!!!!

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. αγορα πρωτης μηχανης.......
    από andreew στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 20/09/2008, 19:00
  2. Αγορά πρώτης μηχανής
    από Takis9 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 71
    Τελευταίο μήνυμα: 16/11/2007, 05:47
  3. Συμβουλές για αγορά πρώτης μηχανής στον νέο?
    από pontifikas στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 28/09/2006, 13:57
  4. Αγορά πρώτης μηχανής
    από vayiokas στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 11/04/2004, 01:45
  5. Αγορά πρώτης μηχανής
    από vayiokas στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 03/04/2004, 01:18

Κανόνες δημοσιεύσεων