Ετσι …
Το «προβλημα» είναι ότι ολοι γουστάρουμε την παρέα και θα θέλαμε να είμαστε όλοι μαζι.
Το bbq θα ηταν ιδανικό γι αυτό ΑΛΛΑ ο γαμ@καιρος που από το Πάσχα θυμήθηκε να κάνει ότι δεν έκανε όλο τον χειμώνα και δεν μπορεί να αποφασίσει τι θα κάνει την προωτομαγια , μας ανάγκασε να το ακυρώσουμε (με τα λύπης μας μεν , δικαίως δε).
θα πάμε να χαβαλεδιασουμε στο καταφύγιο και κει ο καθένας θα αποφασίσει πως θα την «βρει» με το φαγητό.
ΜΑΚΑΡΙ , να είμαστε όλοι μαζί και στο φαγητό ,αλλά κουμάντο στην τσέπη και στην όρεξη δεν κάνει κανείς κανενός…
Προσωπικά ,επειδή τα έχω πάρει με τον γ@μοκαιρο που μας τρολλαρει και επειδή γουστάρω την παρεα και του ται και του αμυ και του νιονιου και του γαυρου και του βασκα και του σωτηρακ και του Τεο και του γιωργου και του αριστειδη και ολων γ@μωτηνπουταναμου ,θα έχω μαζι μου και ένα 20αρι για ταβέρνα , κι ένα ταπερ , και μια μινι-ψησταρια με δυο τρια λουκάνικα από τον Γκολφομητσο και θα αποφασίσω στο καταφύγιο τι θα κάνω ΚΑΙ ΝΑ ΠΑ ΝΑ Γ@ΜΗΘΕΙ Ο Κ@Λ@ΚΑΙΡΟΣ δεν θα με τρελάνει.
Φιλακια στα μουτρακια ανυπομονω να σας δω αυριο στο καταφύγιο ,την δεουσα προσοχη και καλο μας δρομο.
μετα τις 17:30 δεν θα εχωμεν προσβασην στον παγκοσμιον ιστον . αν θελετε κατι , τΕλΕφωνο![]()