Αστρονομικα μικρη καταναλωση και για μενα....Στρογγυλο 5lt/100km εκανε το vfr![]()
Αστρονομικα μικρη καταναλωση και για μενα....Στρογγυλο 5lt/100km εκανε το vfr![]()
Here I am,on the road again.......
Το δικό μ' περί τα 43 ευρά σύνολο για παραλίγο-πεντακόσΑ χιλιόμετρα. Μιά χαρά το γέρικο άτι. Σαν τον δίτροχο ζίπο του γιατρού, τίποτα.... LOL
Σουτηράκ΄χρωστάμε στον ουρανίσκο και το χάνι στο χουριό της Μυρτούς του ΑριστείδηΖ.
Και βλέπεις ότι από εΒγένεια δεν κάνω καν αναφορά στο χάνι που είχαν βρει στην πουσουκου με τις λίμνες το πάλαι ποτέ οι συνοδοιπόροι στο πουθενά με το ΝΟΣΤΙΜΟΤΑΤΟ λένε φαγητό, για να το συζητάει ο Τζανής ακόμα που δεν είναι και τόσο γευσιγνώστης, φαντάσου... Αλήθεια, μιά λίμνες re-loaded το βλέπουμε;
Οταν πας απο επαρχιακο δρομο, οι σχεσεις στο κιβωτιο και οι στροφες του κινητηρα ανεβοκατεβαινουν συνεχως,
οταν πας απο εθνικη, στο μεγαλυτερο μερος της διαδρομης χρησιμοποιεις την τελευταια σχεση του κιβωτιου (η οποια θεωρητικα τουλαχιστον ειναι overdrive) και οι στροφες του κινητηρα ειναι σχετικα σταθερες.
Πραγματικα δε ξερω ποια απο τις 2 περιπτωσεις ειναι η πιο οικονομικη
Πράγματι. Ποτε δεν ειχα δει κατω απο 5.5.
Το συμπέραΖμα είναι, η άπειρη συνεπιβάτις κάνει καλό στην τσέπη. Δεν χουφτώνς τη γκαζΕρα μανίτσαμ' και δεν καις. Το λαστιχάκι καλά το πατήσαμε, δεδομένων των συνθηκώνε. Γαμημένε γαύρε και γιώρ-γη εκεί που φεύγατε σας μίσησα ρε. μερικά κομμάτια ήταν για ξύσιμο αυτιών και μύτης...
Μικρές ταχύτητες, ανοιχτοί δρόμοι χωρίς κίνηση, από ροπή άλλο τίποτα( δεν άλλαζα κάθε 3 και λίγο ταχύτητες)με την 6η πήγαινα σχεδόν συνέχεια,στην επιστροφή κατηφόρα ήταν... δεν θέλει και πολύ.Σχεδόν 5 λίτρα μου καίει μέσα στην Αθήνα.
Όντως Zippo με ρόδες
Την Κυριακή πού θα πάμε???![]()
Παλικάρια δεν ξέρω τι λέτε,εγώ έκαμα μπροστά για.να μην ενοχλώ τον χτινο με την.εξάτμιση μου
ναι ρε φίλε αλλά κάνει κακό στο φαν φάκτορ η συνεπιβάτιδα.......
πχ....
εχω φύγει μπροστά, λέω κάτσε να στηθώ να περιμένω να βγάλω και καμμια φωτό....
"θα περάσω"
"δεν θα περάσω"
εεεεε σωτηράκη????????????????????????![]()
πάλι καλά που, στο πήγαινε, αφού περίμενα και τους τελευταίους να μην χαθούν, μετά κυνηγούσα να σας προλάβω και, στο γύρνα, ήμουν με τον υπέρτατο ανήρ και τον γιατρό και στρούψαμε λίγο.....![]()
πουτσ@@@@@@@@@
Εγώ με 1200 cc και 100 άλογα κινητήρα είχα την καλύτερη κατανάλωση από όλους σας 0/100 και πήγαινα και Γ@μιώντας
Τόσο γρήγορα που σε καμία φωτο σας δεν είμαι μέσα, πιο γρήγορος κι από τον ίσκιο μου λέμε
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
καμιά φωτό ρεεεεειιι
Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες