ποτε ξανα![]()
Να ειναι η τελευταια.![]()
περαστικα και ποτε ξανα!
κα φυσικα περαστικα και στο παιδι με τη παπια....
Έχω στεναχωρεθεί για το παλικάρι γαμώτο. 35άρης φρεσκο-οικογενειάρχης με 2 παιδιά και δε θα μπορέσει να πάει στη δουλειά του σίγουρα 1βδομάδα. Μίλησα στο τηλ μαζί του και το πόδι δεν είναι και πολύ καλά. Σπάσιμο δεν υπάρχει (είναι μόνο με ράμματα και επίδεσμο δεμένο) αλλά δε μπορεί να το λυγίσει καθόλου και φοβάται οτι έχει πειραχτεί κάποιο νεύρο ή σύνδεσμος.
Σορυ που το κάνω λίγο χαρντκορίλα (αν δεν αντέχετε μη διαβάσετε)
...για να καταλάβετε το χτύπημα, τον τρύπησε το μασπιέ του βέρσυς 2-3 εκατοστά απόσταση χαμηλά από το γόνατο και προς το πλάι. Και η τρύπα ήταν καλή![]()
Εισαι κουκλος!!!!
Το περιστατικό που έγινε την Τετάρτη με έχει επηρεάσει νομίζω. Σήμερα βγήκα τα καθιερωμένα μου δρομολόγια στην Αθήνα με τα λαπτοπ στη πλάτη και μπορώ να πω οτι οδηγούσα πολύ πιο μαζεμένα.
Σε κάποια στιγμή συνειδητοποίησα οτι πάω σαν 50άρης οικογενειάρχης μέσα σε υβριδικό που έχει καιρό για χάσιμο...
Έχει κανείς σας επηρεαστεί αντίστοιχα στο παρελθόν;
δε παίζει πορτοφόλι αλλιώς θα ρχόμουνα.
ελπίζω να μην κρατήσει πολύ η ξενέρα. σήμερα καβάλησα και ένιωθα περίεργα στο δρόμο.![]()
ευχαριστώ.
το 90% τον παγκόσμιων προιόντων είναι πλέον κινέζικα.
το συγκεκριμένο πάντως είναι ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο σε ποιότητα με τα αντίστοιχα που μας πουλάνε σε ελληνικά καταστήματα από 30-50ευρώ. προφανώς και δε περιμένω καμιά σοβαρή προστασία. τουλάχιστον να μου γλιτώσει μελανιές, γρατσουνιές και κάνα ράγισμα εντός πόλης με χαμηλές ταχύτητες.
το έβαλα ήδη στην υπό παρακολούθηση λίστα.
απλά όταν σου έρθει,κάνε ένα κόπο και ρίξε μια πληροφόρηση για το ποιόν του.αυτό λέω.
Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες