Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 53

Θέμα: οτι να ναι...

οτι να ναι...

Αγαπητοι moderators, σε περιπτωση που σας εχει διαφυγει, η ολη ουσια του moderation ειναι να αφαιρουνται τα ΑΣΧΕΤΑ posts σχετικα ΑΜΕΣΑ κι ΟΧΙ ν αφαιρουνται ΣΧΕΤΙΚΑ posts μετα απο 2 μερες. (βλεπε thread: "κάτι που είδα στην Πεντέλη και δεν μου άρεσε..." σαν το πιο προσφατο παραδειγμα).

Δυστυχως, δεν υπαρχει η ασπιδα του USENET (ή κατι αντιστοιχο) στα web fora, οποτε μπορειτε να απαντησετε με εμπεριστατωμενα επιχειρηματα οπως "δικο μου ειναι το μαγαζι", "αν δε γουσταρεις μην post-αρεις" κλπ κλπ... εχετε καθε διακιωμα.

Εγω προσωπικα, θα σταματησω να επισκεπτομαι το moto.gr αν συνεχιστει αυτη η κατασταση. Ξερω οτι το παραπανω ελαχιστα σας ενδιαφερει (και πολυ καλα κανετε ), αλλα θελω να πιστευω οτι το συγκεκριμενο θεμα δεν ενοχλει ΜΟΝΟ εμενα.

φιλικα

Αφροτζιξ Το avatar του/της afrotwin
    episis ke ego ime etimos na kano fono xoris malakies ke perimeno na ksexilisi o egkefalos mou

ke logia tou stil oti goustaroume kanoume me eksitaroun akomi perisotero

episis kapios pou pantrevete opou nane den ta glitoni ta tria tsouvalia me fasolia me tipota leme.....
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Αφροτζιξ.kata tin nona druna

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator

Re: οτι να ναι...

Αρχικά δημιουργήθηκε από dez
    Αγαπητοι moderators, σε περιπτωση που σας εχει διαφυγει, η ολη ουσια του moderation ειναι να αφαιρουνται τα ΑΣΧΕΤΑ posts σχετικα ΑΜΕΣΑ κι ΟΧΙ ν αφαιρουνται ΣΧΕΤΙΚΑ posts μετα απο 2 μερες.

Κάτσε ρε Dez τώρα, γιατί θα πάρω το μέρος των mods (φτου Παναγία μου...).

Το Forum είναι ένα μέρος που το χρησιμοποιεί πολύς κόσμος χωρίς οικονομική επιβάρυνση (συνδρομές κ.λ.π.).

Οι mods - admins ΔΕΝ ζουν απ'αυτό (νομίζω...) οπότε και ο χρόνος που αφιερώνουν στο "χτένισμα" των posts έχει να κάνει καθαρά με την όρεξη και την καλή τους θέληση...

(Έχεις ιδέα πόσα posts - σαν μέσος όρος - γράφονται κάθε μέρα ??)

Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Ο Τρισμέγιστος Το avatar του/της Julius
    Super Moderator

Re: οτι να ναι...

Αγαπητοι moderators, σε περιπτωση που σας εχει διαφυγει, η ολη ουσια του moderation ειναι να αφαιρουνται τα ΑΣΧΕΤΑ posts σχετικα ΑΜΕΣΑ κι ΟΧΙ ν αφαιρουνται ΣΧΕΤΙΚΑ posts μετα απο 2 μερες. (βλεπε thread: "κάτι που είδα στην Πεντέλη και δεν μου άρεσε..." σαν το πιο προσφατο παραδειγμα).

Δυστυχως, δεν υπαρχει η ασπιδα του USENET (ή κατι αντιστοιχο) στα web fora, οποτε μπορειτε να απαντησετε με εμπεριστατωμενα επιχειρηματα οπως "δικο μου ειναι το μαγαζι", "αν δε γουσταρεις μην post-αρεις" κλπ κλπ... εχετε καθε διακιωμα.

Εγω προσωπικα, θα σταματησω να επισκεπτομαι το moto.gr αν συνεχιστει αυτη η κατασταση. Ξερω οτι το παραπανω ελαχιστα σας ενδιαφερει (και πολυ καλα κανετε ), αλλα θελω να πιστευω οτι το συγκεκριμενο θεμα δεν ενοχλει ΜΟΝΟ εμενα.

φιλικα

Στο θέμα «τα ποστς σβήνονται δύο μέρες μετά» η απάντηση μου είναι ότι προλαβαίνουμε κάνουμε, είμαστε μόνο δύο για το κεντρικό κορμό του forum

Στο θέμα Σχετικά – Άσχετα με το αρχικό θέμα, είναι καθαρά υποκειμενικό. Εγώ όταν δω ύφος ειρωνικό που εχει μοναδικό σκοπό να οδηγήσει σε αντιπαράθεση…. Το τρώω

TIP προς τον κόσμο : Εάν βάλεις ένα θέμα και δεις ότι ξεφεύγει-σπαμαρετε κάνε το report έτσι θα διευκολύνεις λίγο την κατάσταση

Τώρα εάν θα σταματήσεις να επισκέπτεσαι ή όχι, είναι δικό σου θέμα και δεν μπορώ να σου απαντήσω.

Πάντως ΚΑΙ εμένα με ενοχλεί η όλη κατάσταση μια και την λίγη ώρα που έχω για να μπω και να διαβάζω την αναλώνω στο να ψάχνω μαλακίες και να τις σβήνω αντί να συμμετέχω με την άποψη μου.
    F**k Isaac Newton

Διάβασε εδώ

Re: Re: οτι να ναι...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Julius
    Στο θέμα «τα ποστς σβήνονται δύο μέρες μετά» η απάντηση μου είναι ότι προλαβαίνουμε κάνουμε, είμαστε μόνο δύο για το κεντρικό κορμό του forum

Στο θέμα Σχετικά – Άσχετα με το αρχικό θέμα, είναι καθαρά υποκειμενικό. Εγώ όταν δω ύφος ειρωνικό που εχει μοναδικό σκοπό να οδηγήσει σε αντιπαράθεση…. Το τρώω

TIP προς τον κόσμο : Εάν βάλεις ένα θέμα και δεις ότι ξεφεύγει-σπαμαρετε κάνε το report έτσι θα διευκολύνεις λίγο την κατάσταση

Τώρα εάν θα σταματήσεις να επισκέπτεσαι ή όχι, είναι δικό σου θέμα και δεν μπορώ να σου απαντήσω.

Πάντως ΚΑΙ εμένα με ενοχλεί η όλη κατάσταση μια και την λίγη ώρα που έχω για να μπω και να διαβάζω την αναλώνω στο να ψάχνω μαλακίες και να τις σβήνω αντί να συμμετέχω με την άποψη μου.

den mou les jujulius
    ke pios sou ipe oti esi ise ikanos na krinis ti ine malakia ke ti oxi?
    episis an eksantli8i ena 8ema ke to pame kapou alou ke er8is esi o malakokritis ke to dis perierga ke to svisis?
    diladi imaste ipoxreomeni na ksekiname ena 8ema gia tis souzes ke na to diatiroume 300 post min er8is esi ke to dis kapos ke to svisis?

den mas xezis re jul?

kalo ine na iparxi ena simio opou grafoume oti 8eloume oloi ke den kindinevi apo esena ton telio kriti na to svisis

ke episis pola dika mou post pou enoxloun merikous ksero oti kindinevoun na svistoun

ala ekanes tin malakia ke esvises post tis nimbus tis chirtin ke alon

den sinexizo.......

Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan

Κάτσε ρε Dez τώρα, γιατί θα πάρω το μέρος των mods (φτου Παναγία μου...).

Το Forum είναι ένα μέρος που το χρησιμοποιεί πολύς κόσμος χωρίς οικονομική επιβάρυνση (συνδρομές κ.λ.π.).

Οι mods - admins ΔΕΝ ζουν απ'αυτό (νομίζω...) οπότε και ο χρόνος που αφιερώνουν στο "χτένισμα" των posts έχει να κάνει καθαρά με την όρεξη και την καλή τους θέληση...

(Έχεις ιδέα πόσα posts - σαν μέσος όρος - γράφονται κάθε μέρα ??)

ok, ακου να σου πω κι εγω τωρα...
    Εχεις ιδεα ποσα posts γραφονταν (και γραφονται φανταζομαι) καθε μερα στα moderated USENET newsgroups? ΠΟΛΥ περισσοτερα απο το moto.gr

Επισης, κανεις δεν ειπε οτι η δουλεια του moderator ειναι ευκολη. Αντιθετως, ειναι δυσκολη και χρονοβορα δουλεια! Γι αυτο ακριβως το λογο, παραδοσιακα στο internet, οι mods ειναι εθελοντες με ... λιγο παραπανω χρονο στα χερια τους (if you know what i mean ), οι οποιοι ομως δεν αντεχουν για μεγαλα χρονικα διαστηματα το moderator-ιλικι.

Πιστεψε με, σε καθε δεδομενη χρονικη στιγμη σε τετοια forums, υπαρχουν πολλοι ... εθελοντες

Super Moderator

Re: Re: Re: οτι να ναι...

Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
    den mou les jujulius
    ke pios sou ipe oti esi ise ikanos na krinis ti ine malakia ke ti oxi?
    episis an eksantli8i ena 8ema ke to pame kapou alou ke er8is esi o malakokritis ke to dis perierga ke to svisis?
    diladi imaste ipoxreomeni na ksekiname ena 8ema gia tis souzes ke na to diatiroume 300 post min er8is esi ke to dis kapos ke to svisis?

den mas xezis re jul?

kalo ine na iparxi ena simio opou grafoume oti 8eloume oloi ke den kindinevi apo esena ton telio kriti na to svisis

ke episis pola dika mou post pou enoxloun merikous ksero oti kindinevoun na svistoun

ala ekanes tin malakia ke esvises post tis nimbus tis chirtin ke alon

den sinexizo.......

Εάν δεν συμφωνείς με τον τρόπο που γίνετε το moderation μέσα εδώ, ενημέρωσε να σου δώσουμε πίσω την συνδρομή που λέει και ο old

Επίσης όπως έχεις γραφτεί καμία εκατοστή φορές, στα forum Γενικές, Διαμάχες και Humor, είναι ελεύθερα να γράφονται οτιδήποτε. Στα υπόλοιπα forums ότι ξεφεύγει από το αρχικό θέμα – συζήτηση σβήνεται
    F**k Isaac Newton

Διάβασε εδώ

[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από Julius
    Στο θέμα «τα ποστς σβήνονται δύο μέρες μετά» η απάντηση μου είναι ότι προλαβαίνουμε κάνουμε, είμαστε μόνο δύο για το κεντρικό κορμό του forum[quote]
    για να μην τα ξαναγραφω, δες την απαντηση μου στον Oldman ... καταλαβαινω την πλευρα σου, αλλα υπαρχουν λυσεις.

Ακριβως εδω ειναι το προβλημα. Ενας moderator δεν θα πρεπε να "παιζει" το θεο. Υπαρχουν 2 βασικοι κανονες: *cross-posting & relevance*. Κοβεις οτι ειναι ασχετο 'η δεν ταιριαζει στην κατηγορια που μπηκε, τοσο απλο ειναι. Απο κει και περα υπαρχουν και τα house rules (π.χ οχι βρισιες κλπ), αλλα οπως και να χει, τα πραγματα πρεπει να ναι οσο πιο ξεκαθαρα γινεται. Αυτο, κυριως βοηθαει εσενα (και τους λοιπους mods)

Ειναι πολυ πιο ενοχλητικο το cross posting απο την όποια αντιπαραθεση.
    Ενα κλασσικο παραδειγμα:οι αγγελιες που εμπαιναν στις γενικες (πριν δημιουργηθει κατηγορια "αγγελιες") και οι "εξυπνοι" οι οποιοι τις post-αραν (οι οποιοι, παρεπιπτοντως, ηταν οι ιδιοι που την "ελεγαν" σε αλλους που (λογω αγνοιας) post-aran αγγελιες στις γενικες...)

Τελοσπαντων, ελπιζω οτι καταλαβαινεις τι εννοω σε γενικες γραμμες.

Super Moderator

Re: Re: Re: οτι να ναι...

Ακριβως εδω ειναι το προβλημα. Ενας moderator δεν θα πρεπε να "παιζει" το θεο. Υπαρχουν 2 βασικοι κανονες: *cross-posting & relevance*. Κοβεις οτι ειναι ασχετο 'η δεν ταιριαζει στην κατηγορια που μπηκε, τοσο απλο ειναι. Απο κει και περα υπαρχουν και τα house rules (π.χ οχι βρισιες κλπ), αλλα οπως και να χει, τα πραγματα πρεπει να ναι οσο πιο ξεκαθαρα γινεται. Αυτο, κυριως βοηθαει εσενα (και τους λοιπους mods)

Ειναι πολυ πιο ενοχλητικο το cross posting απο την όποια αντιπαραθεση.
    Ενα κλασσικο παραδειγμα:οι αγγελιες που εμπαιναν στις γενικες (πριν δημιουργηθει κατηγορια "αγγελιες") και οι "εξυπνοι" οι οποιοι τις post-αραν (οι οποιοι, παρεπιπτοντως, ηταν οι ιδιοι που την "ελεγαν" σε αλλους που (λογω αγνοιας) post-aran αγγελιες στις γενικες...)

Τελοσπαντων, ελπιζω οτι καταλαβαινεις τι εννοω σε γενικες γραμμες.

Το «παίζει τον θεό» νομίζω ότι είναι πολύ αστείο να το λές, μάλλον παρεξηγείς τα γραφώμενα , δηλαδή θεωρείς οτι εμείς κάνουμε κάτι διαφορετικό από αυτό που περιγράφεις?
    F**k Isaac Newton

Διάβασε εδώ

Το «παίζει τον θεό» νομίζω ότι είναι πολύ αστείο να το λές, μάλλον παρεξηγείς τα γραφώμενα , δηλαδή θεωρείς οτι εμείς κάνουμε κάτι διαφορετικό από αυτό που περιγράφεις?
    ναι και σκεφτηκα να σου δωσω και μερικα παραδειγματα αλλα μετα συνειδητοποιησα οτι σβηστηκαν 2 (τουλαχιστον) posts απο το thread και το thread μεταφερθηκε απο τις γενικες στις προτασεις/σχολια. (Γιατι? Βλεπεις καμια προταση/σχολιο στο αρχικο ποστ??). Αυτο κι αν ειναι "πολυ αστειο¨...

...μην τρελλε λεμεεεε!!!

...γραφω μονο και μονο επειδη σβηστηκαν και δικα μου ποστ....

...το θεμα για μενα δεν ειναι οτι σβηστηκαν απο το συγκεκριμενο ποστ.. χαβαλε εκανα απο την αρχη.. και γελασα καθολη την διαρκεια και γελασα και το πρωι που τα ειδα σβησμενα (τονωθηκε και το "εγω"...κοίτα να δεις, σκεφτηκα.... κάθονται και ασχολουνται με κατι ανουσια και κατι αλλα περι ηθικης ή το ότι το forum εχει γινει οι Ανθολογια των Χαμενων ποιητων ειναι οκ... ειλικρινα Jul μου εκανε εντυπωση γιατι εκανα χαβαλε και νομιζα οτι αυτο φαινοταν... τεσπα....)

....με προβληματισε μονο το οτι σβηνονται διαπαντως... ανοιξε ενα ποστ με τιτλο "Οι μ@λακιες της Christine, του Afro και του gdevelek" και πεταξε τα εκει μεσα... δηλαδη πως νομιζεις οτι φαινεται αυτο που συμβαινει τωρα σε οσους διαβασαν και τα χθεσινα ποστ??? και σημερα μπηκαν και το ειδαν κουτσουρεμενο?

..τεσπα... νομιζω οτι παιζει πολυ τσιτα φαση γενικοτερα.....

..περαστικα...
    "I'm a classy honey kissy huggy lovey dovey ghetto princess"

Super Moderator
    ναι και σκεφτηκα να σου δωσω και μερικα παραδειγματα αλλα μετα συνειδητοποιησα οτι σβηστηκαν 2 (τουλαχιστον) posts απο το thread και το thread μεταφερθηκε απο τις γενικες στις προτασεις/σχολια. (Γιατι? Βλεπεις καμια προταση/σχολιο στο αρχικο ποστ??). Αυτο κι αν ειναι "πολυ αστειο¨...
    Για το moderation του moto.gr δεν μιλάμε πάντα? Δεν είναι κατά την άποψη σου αλληλένδετο με την λειτουργία του forum? Ή θεωρείς ότι τα αντισυλληπτικά της Χαρίκλειας είναι μέσα στο θέμα ?

F**k Isaac Newton

Διάβασε εδώ

re pedia sinxoriste ton ton an8ropo mia malakia ekane ke pesate na ton fate...:rotflmao: :rotflmao:

den 8a to ksanakani to iposxete
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από Julius
    Για το moderation του moto.gr δεν μιλάμε πάντα? Δεν είναι κατά την άποψη σου αλληλένδετο με την λειτουργία του forum? Ή θεωρείς ότι τα αντισυλληπτικά της Χαρίκλειας είναι μέσα στο θέμα ?

den mou les julia...
    to gelio se ti xrisimevi?
    ke epidi den to vlepis esi mesa sto 8ema den ine?
    ke pios ise esi pou ta katalavenis ola?
    ke giati o paraliptis tou minimatos katalave?

re jul ise out ke min to palevis alo agori mou...

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII

ρε CHRISTINE..

δε κάνεις εσύ το κόπο να ανοίγεις ένα ποστ να γράφεις τις μαλακίες σου[όπως εσύ τις είπες..] να μην απασχολείς και το κόσμο από τις δικές του μαλακίες?

ο καθένας τη μαλακία του δηλαδη..μη τις μπλέκουμε.

και έτσι θα μας δείξεις και εσυ την ικανότητα σου στο μαλακιστην..και εμείς θα συνεχίζουμε ακάθεκτοι τη δικιά μας..

και το περαστικά....τι το θελες τώρα μωρέ και εσύ??

εξάλου εγω με τον κούλιο εχουμε και το τάβλι στη μέση όλη μέρα και δε θα το χαλαμε για τις μαλακίες σας.
    αιντε λεμε..
    τον στεναχωρησα εγω..του τα λετε και εσεις...

Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. οτι να ΄ναι
    από maintenance στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 19/10/2010, 16:38
  2. Ότι να ναι...!
    από BlaSen στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 27/10/2008, 14:57

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα