Επισης μην πιστευεις τι λεει το κοντερ.
Σου προτεινα το 250 γιατι θεωρω πως εχει σαφως περισσοτερη δυναμη που ισως καποιες στιγμες την χρειαστεις, γιατι απο καταναλωση δεν εχουν και τοσο μεγαλες διαφορες και τα αναλωσιμα σαφως ειναι στα ιδια.
Για καταναλωσεις τσεκαρε εδω για το 125 και εδωγια το 250.
TO AVOID HELL-MET ALWAYS WEAR HELMET
GO AT LEAST ONCE A YEAR TO A PLACE YOU HAVE NEVER BEEN BEFORE!
το 125 με δικαβαλο ειναι βασανο ωρες ωρες!αν πηγαινεις βεβαια μονος συνεχεια παρτο δεν καιει και τιποτα....
με όποιον έχω μιλήσει έχει προτείνει το 250αρι... !! και για τα δικάβαλα και για τα μινι ταξιδάκια χαλκίδα - ραφήνα - λούτσα!! Να σας ρωτήσω και κάτι άλλο για να μην ανοίγω άλλο θέμα.. To cbr με το cbf τη διαφορά έχουν πέρα από το ότι η cbr είναι πιο σκυφτή??Και επίσης cbr βρίσκω και πιο νέα μοντέλα..10,11... ενώ cbf mexri 2007?δεν υπάρχουν πιο νέα μοντέλα?
για 250 κυβικα μιλας ετσι;; νομιζω τα cbf 250 σταματησαν να βγαινουν....οσο για το cbr 250 προσοπικα δεν μου αρεσει ο θορυβος του, ειναι αθλιος.Aν πας για cbr 250 κοιτα και καμια ninja 250 αλλα δεν ξερω κατα ποσο ειναι καλη επιλογη για πρωτα μηχανακια μιας και δεν τα εχω οδηγισει για να εχω μια αποψη, εχω οδηγισει cbf 125, xt 125 r αν θες καμια πληροφορια για αυτα πες μου...
Μια χαρά είναι και τα 250 για αρχή. Μην σε φοβίζει αυτό. Επίσης δεν είναι μόνο το δικάβαλο που θα έχεις θέμα με το 125. Στις ανιφόρες θα σου βγεί η πίστη. Σκέψου το καλύτερα για 250.
Κατα τα άλλα όπου νιώθεις εσύ καλύτερα. Κάνε και κανα test drive άμα μπορείς.
Κύκλους
διορθωθηκε απο τον devil's η καταναλωση στο συγκεκριμενο thread...
ανανεωση και αντιγραφη απο αλλο thread:
δεν θα σε προβληματισει καθολου στις ανηφορες...83 κιλα εγω και 92 κιλα φιλος δικαβαλο και ανεβαιναμε Λυκαβηττο απο Λ. Αλεξανδρας για πλακα...(ενταξει οχι με χιλια, αλλα ανεβαιναμε σχετικα ευκολα)..
αν βρεις καλη βενζινη σου βγαζει με ενα γεμισμα 600χλμ με ηπια χρηση γκαζιου...550 σκισμενο...
2,2-2,4 καταναλωση σε σχετικα χαλαρους ρυθμους...2,6-2,8 σκισμενο...
τελικη 120...
ταξιδευει ανετα με 80-90..
αλλαγη λαδιων καθε 2000χλμ, 1λιτρο...φιλτρο δεν εχει...
μια σιτα εχει που την καθαριζεις ανα 4-5 αλλαγες...