Eιδα σημερα το πρωι εδω Πατρα ορισμενα καταπληκτικα κλασσικα οχηματα που μαλλον αποβιβαστηκαν απο πλοιο ερχομενο απο Ιταλια κ κατευθυνονταν προς Αθηνα... Εχει καμια συγκεντρωση κλασσικων? Γνωριζει κανεις κατι σχετικο?
![]()
Eιδα σημερα το πρωι εδω Πατρα ορισμενα καταπληκτικα κλασσικα οχηματα που μαλλον αποβιβαστηκαν απο πλοιο ερχομενο απο Ιταλια κ κατευθυνονταν προς Αθηνα... Εχει καμια συγκεντρωση κλασσικων? Γνωριζει κανεις κατι σχετικο?
![]()
Το ΣΚ προστά από το Καλλιμάρμαρο είχε κλασικά οχήματα. Δεν ξέρω και δε βρήκα λεπτομέρειες, συνάδελφος το είδε κατά τύχη (και φυσικά έκατσε με τις ώρες ο κ#λόφαρδος).
http://www.axiaplus.gr/article/68758...a-sthn-ellada/
Τους πετύχαμε στο δρόμο στα διόδια Κορίνθου αλλά και στην Επίδαυρο.
Σας είδα χτες, τσούρμο χαρλεάδες να πηγαίνετε καμαρωτοί στην εθνική, στο ύψος της Αλικαρνασσού. Είδα κι ένα σκούτερ που σας πέρασε σουβλάκι...![]()
Κι εγω είδα στη Μαρίνου Αντύπα στο Νεο Ηράκλειο με κλασσικές πινακίδες, ένα μπλε ford thunderbird κάμπριο κι ένα καφέ camaro το οποίο είχε ανατριχιαστικό θόρυβο.. Έμεινα να τα χαζεύω..
Α και στην Αττικη οδό πέτυχα ένα κάμπριο citroen ds r25 κάτι.. δε το είχα ξαναδει.. To odhgo;ysan germanoi (το καταλαβα απο τις πινακιδες)..
Την Κυριακή όλα αυτά..
Σε είδα Zαννή σήμερα και το χάρηκα πολυ που τα πάμεμε γιες το κρανάκι που πήρες και μη χανόμαστε έχουμε και κάτι
πράγματακια να φτιάξουμε στο μοτόρι![]()
Σε ειδα σημερα κατα τις 18.30 στην Κηφισίας στο φανάρι της Φιλοθέης προς Αθήνα καβάλα στο ducati (748/1198??)...
Με το κράνος στον αγκώνα... Στην δεξιά λωρίδα...
Σε είδα να φεύγεις σουζαριστός... να φτάνεις στο φανάρι της Εθν Αντιστάσεως... στη μεσαία λωρίδα αφού κατάφερες κι επέφυγες το αμαξι που άλλαξε λωρίδα χωρίς φλας κι απότομα μπροστά σου..
Σε είδε όμως και το συνεργειο της τροχαίας που περίμενε εκεί... Ευτυχώς σταμάτησες. Θα τσούξει μάλλον...
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Σε είδα στο φανάρι με το NSR,τα είπαμε λίγο,ωραία μυρωδιά..![]()
Πήρε το μάτι μου χθές(Κυριακή) κοντά στο κέντρο ένα nr750 ή κάνουν πουλάκια τα μάτια μου????Υπάρχει τέτοια μηχανή στην Ελλάδα και κυκλοφορεί και στον δρόμο???
Θές να γίνεις κολλητός μου εσύ που την έχεις???![]()
Σε ειδα παλι ακρανωτο, Κ.Αθανατου και Γεννηματα, να περιμενεις στο φαναρι, με το σκουτερ και πισω κουτι ντελιβερι.
Περασα συνοδηγος με αμαξι αλλα δε με πηρες χαμπαρι... Κοιταζες ζαβλακωμενος το φαναρι να αναψει, σε ειχε βαρεσει και ο ηλιος γιατι δε φορουσες ουτε καν γυαλια...Γιατι ρε Κωστακη....???